Boxx Opslag helpt horecaondernemers met gratis opslag.

Boxx Opslag heeft deze maand in Schiedam de grootste opslaglocatie van Nederland geopend. Ook introduceren we een unieke gratis ophaalservice. Dat betekent nog meer ruimte om spullen op te slaan. Zonder de coronacrisis was deze mijlpaal groots gevierd. Nu is er besloten geen feestelijke opening te organiseren, maar willen we andere ondernemers ondersteunen door onze service en ruimte beschikbaar te stellen tijdens deze lastige periode.

Als de terrassen weer opengaan, zullen veel horecaondernemers met een overschot aan meubilair komen te zitten. Er moet namelijk ruimte komen om aan de 1,5-meterregels te kunnen voldoen. Boxx wil deze ondernemers kosteloos ondersteunen; de coronacrisis zorgt al voor genoeg impact. Dit doen we door overtollige meubels en andere inventaris tijdelijk gratis op te slaan. De spullen worden met onze unieke, corona-proof pick-up service opgehaald, ingeladen en opgeslagen in de nieuwste vestiging in Schiedam.

Meld je nu aan!

Voorwaarden: 50 horecaondernemers uit de regio’s Amsterdam, Utrecht en Rotterdam krijgen 6 maanden gratis opslag van 5 m3 van overtollig horecameubilair. Aanmelden is mogelijk tot 1 juli.

 

XL locatie Schiedam.

Boxx on wheels Schiedam is de goedkoopste en beste oplossing voor het opslaan van je inboedel. De opslagunit wordt gratis* voor je deur gereden incl. verhuishulpen die de opslagunit inpakken. Daarna wordt de opslagunit naar onze goed beveiligde vestiging gebracht in Schiedam voor de opslag. Op deze manier hoeft je zelf niet telkens met een volle auto op en neer naar de opslagvestiging te rijden met grote en zware spullen, want wie heeft er nou zin om zelf te sjouwen?

Meer informatie over de nieuwste XL-locatie van Boxx opslag in Schiedam

Zelf doen: gratis verhuisbus en 50% korting.

Eigen opslagunit, beveiligd, per week te huur en altijd toegang, geen verborgen kosten. Per week te huur op locaties dichtbij

Actie: 50% korting  de eerste 8 weken en een gratis verhuisbus

Wij doen: Opslag + gratis ophaalservice.

Wij rijden de onze mobiele opslagcontainers voor je deur en laden deze ook voor je in. Wie wil er gratis sjouwen als wij het voor je doen?

Actie: Opslag met ophaalservice direct samen geregeld