5 voordelen van extra opslagruimte in de stad.

Gepubliceerd: 02-03-2020

Inwoners van grote steden zoals Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht gaan dankzij hoge huren en huizenprijzen steeds kleiner wonen. Een eenkamerappartement kleiner dan 40 m2 is daardoor erg in trek. Dit betekent dat we creatief om moeten gaan met de beschikbare ruimte. Om meer ruimte in kleine woningen te realiseren, is een extra opslagruimte de meest snelle en praktische oplossing. Wat zijn dan de belangrijkste voordelen om een externe opslagbox te huren?

1.     Extra opslagruimte is betaalbaar

Met prijzen vanaf 15 per maand is een opslagbox heel betaalbaar, vooral als je het vergelijkt met de huidige huurprijzen. Bijvoorbeeld: op dit moment woon je in een kleine studio. Je hebt te weinig ruimte voor je spullen, maar verder ben je tevreden over je woning. De prijs van een groter appartement is hoger dan extra opslagruimte.

2.     Extra ruimte in je huis: begin met ontspullen

Een leger, lichter en luchtiger huis: ontspullen is een mooie trend. Maar wat als je spullen hebt die je dierbaar zijn? Of die je op een later moment toch weer wil gebruiken? Denk bijvoorbeeld aan een uitgebreide platencollectie of oude studieboeken. Met een opslagbox kun je ontspullen, zonder dat je definitief wat weggooit. Stop je spullen in handige dozen en berg het (tijdelijk) op in je extra opslagruimte. Je krijgt weer extra ruimte in je appartement.

3.     Uitbreiding van je kledingkast

Stel: je hebt een kleding- of schoenencollectie die je graag verder wil uitbreiden. Je droomt van een prachtige inloopkast. Maar je hebt te weinig ruimte in je studio of appartement. Je liefde voor kleding hoef je niet te laten varen. Een opslagbox is een verlengde van je kast, en dat op loop- of fietsafstand. Je kunt dus je collectie met een gerust hart verder uitbreiden.

4.     Hulp met verkopen, samenwonen of verhuizen

Wil je je huis verkopen? Een huis dat ruimer is ingericht verkoopt sneller. Ga je samenwonen? Twee inboedels moeten dan gescheiden worden. Sommige meubels of andere spullen wil je misschien verkopen of nog bewaren. In beide situaties kun je wel wat extra hulp en extra ruimte gebruiken. Er zijn meerdere manieren om voordeel te halen uit je extra opslagruimte. Sla je spullen zelf op bij één van onze self storage locaties of kies voor Boxx on Wheels. Dan komen wij met een mobiele opslagbox voor de deur en verzorgen vervolgens het transport van je inboedel. Je krijgt er dan zelfs gratis verhuishulp bij.

5.     Flexibel huren

Weet je niet zeker hoe lang je een opslagbox wil huren? Zit je œin between houses? Heb je een nieuw appartement, maar moet je je oude woning al verlaten? Je kunt tijdelijk je gehele inboedel opslaan zonder een vaste einddatum. Een opslagbox kan gehuurd worden voor 1 maand, 2 maanden, 3 maanden of nog langer; net hoe het jou het beste uitkomt. Je spullen staan veilig opgeslagen en jij kunt je flexibele huurcontract aanpassen indien nodig.

Boxx opslag: de redder in nood

Voor mensen in de grote stad is een opslagbox soms echt een redder in nood. Er wordt dan ook dankbaar gebruik gemaakt van flexibele opslagboxen. De reden waarom er gekozen wordt voor extra ruimte is verschillend.

Het huren van opslag is vooral bedoeld om eenvoudig en probleemloos je leven makkelijker te maken. Kijk samen met onze opslagadviseurs welke oplossing het beste past bij jouw situatie. Samen halen we dan het meeste voordeel uit jouw extra ruimte.

Andere Boxx Blogs.

Blog categorieën.

Boxx blogs
Nieuwsberichten
Verhuis tips
Vragen en antwoorden
Werken bij
Zakelijk