7 onverwachte voordelen van het huren van een opslagbox.

Gepubliceerd: 07-09-2021

Garagebox

Opslagboxen zijn niet meer weg te denken uit ons landschap. Ze verschijnen overal en het worden er steeds meer. Dat je er spullen in op kunt slaan is duidelijk, maar welke voordelen heeft het huren van externe opslagruimte eigenlijk nog meer? Daar vertellen we je meer over in dit artikel!

Extra ruimte

Een van de grootste voordelen van een opslagbox huren is de extra ruimte die je ervoor terug krijgt. Afhankelijk van de grootte van de opslagruimte kun je van 1m3 tot wel 27m3 extra gebruik maken.

Lage kosten

Een opslagbox is per maand, en in sommige gevallen zelfs per week, te huren. Deze flexibiliteit draagt eraan bij dat de kosten laag blijven. Daarnaast is een opslagbox vele malen goedkoper dan het huren van een pand. Zo heeft kunstenaar Sean Kenney zijn atelier in het centrum van Amsterdam, maar zijn voorraad juist in een opslagbox vlak buiten de stad.

Beveiligd

Een opslagbox wordt continu goed beveiligd. Jouw waardevolle spullen zijn erin opgeslagen, daarom is er inbraakbeveiliging aanwezig. De meeste vestigingen zijn bemand, zodat er gecontroleerd wordt dat alleen huurders toegang hebben tot de locatie.

Spullen staan hoog en droog

Als je goederen gevoelig zijn voor vocht of warmte is een opslagbox een ideale oplossing. In een externe opslagruimte staan je spullen hoog en droog en in een geconditioneerde omgeving.

Betere bewaking dan thuis

Hoewel steeds meer woningen beveiligd worden, is dit zeker nog niet in alle gevallen zo. Omdat een opslagverhuurder verantwoordelijkheid draagt voor de veiligheid van jouw spullen, staan deze onder constante camerabewaking.

Flexibel huren

Er zijn verschillende redenen waarom je een opslagruimte kunt huren. Na verloop van tijd kan het ook zijn dat je meer of juist minder ruimte nodig hebt dan je in eerste instantie gecalculeerd had. Het voordeel van een opslagbox is dat je flexibel kunt huren. Dit houdt in dat je kunt wisselen tussen ruimtes met verschillende groottes. Dit is een groot voordeel voor bijvoorbeeld webshops die hun voorraad beheren in of archieven opslaan een opslagbox.

Hulpmiddelen die aanwezig zijn

Op de vestiging van je opslagbox zijn vaak meerdere hulpmiddelen en voorzieningen aanwezig. Zoals water en elektriciteit, maar vaak ook steekkarren, (verhuis)liften of bescherming als verhuisdekens.

Bij Boxx Opslag bieden we diverse opslagruimtes te huur aan. Wij zijn van mening dat dit gemakkelijk, veilig en goedkoop moet kunnen. Het gemak zit hem in het aanbod van self storage, garageboxen en mobiele opslagunits. Al onze vestigingen zijn beveiligd met camera-, inbraak- en brandbeveiliging, zodat jouw spullen volledig beschermd opgeslagen staan. Niemand wil graag veel geld uitgeven, daarom voeren wij verschillende acties. Neem gerust contact op als je nog vragen hebt of bereken direct hoeveel ruimte je nodig hebt met onze ruimtecalculator.

Andere Boxx Blogs.

Blog categorieën.

Boxx blogs
Nieuwsberichten
Verhuis tips
Vragen en antwoorden
Werken bij
Zakelijk