Bonussen en andere extra's bij Boxx.

Gepubliceerd: 29-04-2022

Werken bij Boxx - kantoor

Door krapte op de arbeidsmarkt heeft een werknemer het nu ruimschoots voor het kiezen. In diverse branches wordt je als werknemer dan ook het één en ander aangeboden voor een nieuwe functie. Overwegend wordt er gekeken naar praktische zaken, zoals salaris en secundaire voorwaarden, maar ook extraatjes zoals een overstapbonus en bedrijfsuitjes. Als je denkt aan een carrière in de opslagruimte verhuur branche, lees je in dit artikel hieronder waarom Boxx Opslag een geschikte werkgever is.

Dit doet Boxx Opslag

Boxx Opslag is een verhuurder die verschillende oplossingen biedt op het gebied van tijdelijk externe opslagruimte. Denk hierbij aan self storage, mobiele opslagunits en garageboxen. Het faciliteren van opslagruimte is niet het enige waar Boxx zich in gespecialiseerd heeft. Vanuit onze locaties helpen we iedereen die op zoek is om zijn verhuizing met inboedelopslag te combineren. Of dit nou door een verbouwing of latere oplevering komt, bij Boxx weet je zeker dat het vervoer en de opslag van je inboedel goed geregeld is! Al met al kun je voor iedere behoefte met betrekking tot opslagruimte huren, terecht bij Boxx.

De organisatie heeft onder andere als doel een landelijke dekking te creëren. Op dit moment zijn er al 16 locaties, voornamelijk te vinden in omgeving randstad. Over de jaren zal dit uitbreiden naar het zuiden, oosten en noorden van het land. Door deze uitbreiding kan iedereen opslagruimte huren zonder gedoe én dicht bij hen in de buurt.

Door het onderscheid in diensten die Boxx Opslag aanbiedt is dit een bedrijf met uiteenlopende afdelingen en de daarbij behorende mogelijkheden. Iedere dag werkt ons geweldige team hard om de beste service te verlenen en de missie die we onszelf stellen te volbrengen. Omdat ons aanbod aan het groeien is, zijn daar steeds meer handen voor nodig. Daarom is Boxx Opslag ook op zoek naar nieuwe collega's.

Boxx Opslag is een bedrijf met een missie en werkt hard aan haar groei. Binnen de opslagruimte verhuurbranche is Boxx een scale-up met diverse ambitieuze teams, zoals facilitair, marketing, logistiek en sales. Binnen deze teams wordt een work hard, play hard mentaliteit gehanteerd en allemaal dragen ze bij aan een informele, gezellige bedrijfscultuur. 

Financiële voordelen van werken bij Boxx

Een bedrijfscultuur is een onderdeel dat je als werknemer zelf moet ervaren, omdat het niet direct tastbaar is. Buiten een gezellige en informele bedrijfscultuur, biedt werken bij Boxx nog een aantal voordelen. Financieel gezien is Boxx een goede keuze, onder andere omdat de salarissen boven het gemiddelde van de branche liggen. Daarnaast genieten collega's uitstekende secundaire voorwaarden zoals bijvoorbeeld een flink aantal vakantiedagen, goede pensioenregeling, bonussen en reiskostenvergoeding. Voor nieuwe collega's is er ook nog eens een extra bonus beschikbaar wanneer zij tekenen bij overstap. Deze overstapbonus kan zelfs oplopen tot wel 5000,-!

Boxx investeert in haar medewerkers

Naast goede financiële voorwaarden, zoals salaris en overstapbonussen van duizenden euro's, kijken werknemers steeds vaker of er ook in hun persoonlijk geïnvesteerd wordt. Bij Boxx Opslag is dat zeker het geval, onder andere door het Management Programma. Aan de hand van dit programma worden workshops en trainingen aangeboden zodat men kan blijven leren en ontwikkelen in de richting van een managementrol. Aan iedereen met de ambitie om door te groeien naar een managementpositie, worden met dit programma de handvaten gegeven om zich op bepaalde gebieden te ontwikkelen. Anderzijds is er ook de mogelijkheid om trainingen, cursussen en workshops te volgen die ervoor zorgen dat juist je kennis binnen je functie uitbreidt.

Eerder noemden we de work hard, play hard mentaliteit die de teams bij Boxx aanhouden. De play hard helft komt onder andere naar voren in bedrijfsuitjes en extra activiteiten. Zo zijn er regelmatig bedrijfsfeestjes, per maand een leuke borrel en wordt er dagelijks op kantoor een gratis en gezonde lunch geserveerd. Daarnaast is er een enorme voorliefde voor auto's, racen en Formule 1. Dit vertaald zich door in een dag racen op Zandvoort en een dag karten met het bedrijf, een groot F1 feest op kantoor met live F1 en andere extra's en race simulatoren op kantoor. Genoeg om even helemaal te ontspannen en te genieten met al je collega's.

Klinkt het bovenstaande jou als muziek in de oren? Zie jij het wel zitten om het team van Boxx Opslag te versterken met jouw kwaliteiten? Altijd al gedroomd van een functie binnen logistiek en verhuizingen of op kantoor? Neem dan snel een kijkje tussen de openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

Andere Boxx Blogs.

Blog categorieën.

Boxx blogs
Nieuwsberichten
Verhuis tips
Vragen en antwoorden
Werken bij
Zakelijk