Dit zijn de mogelijkheden voor de tijdelijk opslag van horeca meubels.

Gepubliceerd: 31-01-2022

Inboedelopslag

Als horecazaak heb je vaak veel inventaris en meubels. Deze kunnen wel eens in de weg staan, zoals tijdens een verbouwing of door maatregelen vanuit de overheid heb je een overschot aan meubels die je tijdelijk niet kan gebruiken. Een tijdelijke opslag is daarvoor de ideale oplossing. 

Tegenwoordig zijn er veel verschillende mogelijkheden voor het huren van een zakelijke opslagruimte. Dit biedt de mogelijkheid om te vergelijken van het soort opslag, prijs en locatie zodat jij de meeste voordelen uit de tijdelijke opslag haalt. 

Voordelen van een tijdelijke horeca opslag

Het opslaan van inventaris op een externe locatie heeft vele voordelen. De meubels die je niet gebruikt staan veilig opgeslagen en staan niet in de weg waardoor je meer ruimte overhoudt. Hierdoor kun je gerust eventueel gestelde maatregelen waarborgen voor zowel jouw klanten als je personeel. 

Een ander voordeel van een tijdelijke horeca opslag is dat er een flexibel contract is. Je kan voor zowel een korte als een langere tijd huren. Het is zelfs mogelijk om voor één week te huren. Het contract is wekelijks opzegbaar. 

Diverse aanbieders bieden verschillende opslaglocaties aan. Elke locatie heeft een aantal soorten opslagruimtes, andere prijzen en faciliteiten. Dit geeft de mogelijkheid om een locatie te vinden die voldoet aan al jouw wensen. Vergelijk de verschillende opslagunits in Amsterdam en kies welke het beste bij jouw horeca opslag past.

Boxx Opslag denkt mee met horeca ondernemers 

Boxx Opslag heeft horecaondernemers geholpen door het aanbieden van gratis opslagruimte tijdens de eerste lockdown van 2020. Door de 1,5 meter maatregel kwamen veel horecabedrijven met een overschot aan meubilair te zitten. Voor de tijdelijke actie konden horecaondernemers zich aanmelden om kans te maken op een tijdelijk kosteloze opslag.

Boxx biedt een van de meest voordelige én slimste vorm van opslag aan. Boxx On Wheels is een opslag service met gratis verhuishulp, ophaal- en retourservice. Boxx komt met de opslagunit voor de deur rijden zodat je zelf de opslagunit vanuit huis in en uit kunt laden. Optimaal gemak door opslagruimte en transport te combineren. 

Al met al zijn er dus genoeg mogelijkheden om aan jouw opslag wensen te voldoen. Als jij je focust op waar jij goed in bent, mensen voorzien van heerlijk eten en drinken, dan doen wij dat ook: jou ontzorgen van de inventaris die je tijdelijk niet nodig hebt. 

 

Andere Boxx Blogs.

Blog categorieën.

Boxx blogs
Nieuwsberichten
Verhuis tips
Vragen en antwoorden
Werken bij
Zakelijk