Een bedrijfsopslag huren. Wat mogen bedrijven opslaan?

Gepubliceerd: 07-02-2022

Zakelijk en opslag

Bedrijven kunnen voor diverse redenen een bedrijfsopslag nodig hebben. Een opslagunit kan nodig zijn voor een verhuizing, verbouwing, een buitenseizoen voorraad opslaan of het opslaan van spullen die niet gebruikt worden. Het is hierbij goed om je af te vragen wat allemaal opgeslagen mag worden in een zakelijke opslagruimte.

Gelukkig mag bijna alles opgeslagen worden in een bedrijfsopslag. Zolang het maar niet tegen de wet ingaat, het kan bederven of het op een andere manier overlast kan veroorzaken. Bij twijfel kun je altijd een opslagspecialist om advies vragen. 

Bereken de opslagruimte die je wilt huren voor je bedrijf

Zodra je weet welke spullen je mag en wilt opslaan met jouw bedrijf is het belangrijk om jouw ruimtebehoefte te berekenen. Vaak heb je minder ruimte nodig voor je bedrijfsopslag dan je denkt. Je kunt met een andere manier van inrichten de ruimte efficiënter benutten waardoor je meer spullen kwijt kan in een kleinere ruimte. Met het ruimte advies van Boxx kun je nauwkeurig berekenen hoeveel ruimte je echt nodig gaat hebben. 

De benodigde opslagruimte kan berekend worden met de ruimtecalculator. Selecteer een kamer en vul de items in die jij wilt opslaan. Staat een item niet in de lijst, dan kun je bij ˜diversen' de afmetingen invullen. Vervolgens kun je gratis een offerte aanvragen. Mocht je twijfelen over hoeveel ruimte je nodig hebt, dan kun je contact opnemen met een van de adviseurs. Zo voorkom je dat je betaalt voor ruimte die je niet gaat gebruiken.

Kies een locatie die past bij jouw opslagwensen

Een opslag huren voor je bedrijf kan op veel verschillende locaties. Elke locatie heeft andere faciliteiten en opslagruimtes. Het opslaan van je zakelijke inboedel bij een verbouwing heeft andere eisen dan het opslaan van een archief. 

Bij het kiezen van de opslaglocatie is het ook van belang om te kijken naar de prijs en de bereikbaarheid. Kijk niet alleen naar de dichtstbijzijnde storage units maar neem de tijd om een goede keuze te maken. 

Er zijn verschillende storage units in Amsterdam, dus genoeg mogelijkheden om te vergelijken. Kies de opslagruimte die het beste aansluit op de wensen van jouw bedrijf.

Andere Boxx Blogs.

Blog categorieën.

Boxx blogs
Nieuwsberichten
Verhuis tips
Vragen en antwoorden
Werken bij
Zakelijk