Een garage met obligatielening.

Gepubliceerd: 24-12-2019

Beleggen met hoog rendement

De rente op je spaarrekening wordt helaas alsmaar lager. Bovendien lijkt het er niet op dat dit op de korte termijn zal veranderen. Wil je toch extra vermogen kunnen opbouwen voor je pensioen voor later? Dan is beleggen in obligaties bij Boxx een niet te missen kans! Het beleggen in obligaties levert een hoger rendement op in vergelijking met sparen. Wij bieden namelijk een effectieve rente van 9,5 %. Een obligatielening is aantrekkelijk doordat het risico dat je loopt relatief laag is in vergelijking met aandelen. Bij Boxx bieden we de obligatielening aan op basis van onze verhuurde garageboxen.

Wat is een obligatie?

Een obligatie is niets meer dan een lening. Deze lening mag worden uitgegeven door zowel bedrijven als overheidsinstellingen. Bij het kopen van obligaties leen je dus geld uit aan het bedrijf of de overheid. Wanneer je een obligatielening afneemt krijg je een verhandelbaar schuldbewijs. Dit schuldbewijs geeft jou als houder recht op een vergoeding in de vorm van rente. Deze rente wordt periodiek uitgekeerd. Gebruikelijk is dat het per jaar wordt uitgekeerd, maar bij Boxx doen we dit per kwartaal.

Waarom beleggen in obligaties?

Obligaties worden als relatief veilig gezien. Het brengt in vergelijking tot aandelen weinig risico's met zich mee. Je weet als belegger in obligaties veel beter waar je aan toe bent. Een obligatielening heeft bijvoorbeeld een duidelijke einddatum. Dit is de datum waarop je jouw uitgeleende geld terug krijgt. Alleen in het geval van een faillissement gebeurt dat niet. Maar dit is wel zeldzaam.

Voor wie zijn de obligaties van Boxx geschikt?

Het kopen van obligaties is voor beleggers die een risico willen en kunnen nemen. Zet bijvoorbeeld niet meteen al je spaargeld in. De obligaties van Boxx zijn uitermate geschikt voor beleggers die vertrouwen hebben in het succes van Boxx. En daarnaast is het belangrijk dat je op de hoogte bent van al onze activiteiten op het gebied van opslag huren. Ook is het belangrijk dat je tevreden bent met het vooraf bekende effectief rendement. Ben je bereid om de obligatie tot het einde van de looptijd in je portefeuille te houden? Beleggen in obligaties is vooral interessant als je op zoek bent naar meer rendement op je spaargeld, maar de stap naar de aandelenmarkt nog te hoog vindt.

Waarom een obligatielening bij Boxx?

Boxx is de nr. 3 speler van Nederland op het gebied van tijdelijke verhuur van opslagruimte. Boxx heeft ruim 4.250 huurders en heeft één van de hoogste cijfers op het gebied van klantenreviews. Boxx heeft momenteel 12 verhuur locaties en een aantal in ontwikkeling. Enkele Boxx locaties zijn geschikt voor verhuur en verkoop van garages, veelal op haar onbenutte buitenterreinen.

Boxx heeft recent ruim 250 garages gebouwd en direct verkocht aan particulieren beleggers en eindgebruikers. Er zijn 200 nieuwe garages in aanbouw waarvan Boxx Vastgoedontwikkeling er 69 heeft aangekocht. Het restant is bedoeld voor particuliere kopers/ eindgebruikers.

De garagaboxen zijn verspreid over diverse toplocaties in Nederland. Een hoge bezettingsgraad van de garageboxen wordt gegarandeerd omdat de parken gevestigd zijn op A1 locaties in o.a. Amsterdam, Amersfoort, Almere, Diemen en Utrecht. De garageboxen zijn gevestigd op beveiligde, full-service parken zonder onderhoud en geen servicekosten. Daarom bieden deze garageboxen hoge toekomstige verhuurkansen.

Aantrekkelijke obligatielening bij Boxx

Bij Boxx bieden wij nu zeer aantrekkelijke obligatieleningen aan met een hoog netto rendement. Dit netto rendement van 9,5 % wordt uitbetaald per kwartaal. Deelname aan obligaties van Boxx kan al vanaf 2.500 euro. Wie bij ons een obligatielening afsluit heeft een looptijd van 5+5 jaar met een optie tot vervroegde aflossing in jaar 5.

Profiteer nu met een relatief kleine investering van beleggen in garages in een gespreide portefeuille. Ben je geïnteresseerd in het beleggen in obligaties? Kijk dan voor meer informatie op boxx-obligaties.nl of neem contact op met één van onze adviseurs via telefoonnummer: 088 262 1212.

- Erwin Fleer
Directeur Boxx Opslagverhuur

Andere Boxx Blogs.

Blog categorieën.

Boxx blogs
Nieuwsberichten
Verhuis tips
Vragen en antwoorden
Werken bij
Zakelijk