Hoeveel kost magazijnruimte?

Gepubliceerd: 10-05-2022

Hoeveel je betaalt voor magazijnruimte, is net als alle opslagruimte, van een paar factoren afhankelijk. Denk hierbij aan de locatie en het aantal vierkante meters dat je huurt. Het kan dus zijn dat je tussen 460 en 540 per m2 betaald voor je magazijn of bedrijfspand.

Magazijnruimte huren

De prijs van magazijnruimte wordt uiteindelijk bepaald door de verhuurder. Zoals hierboven gesteld wordt deze beïnvloed door de locatie van het pand en het aantal vierkante meters dat je huurt. Er is een kans dat de verhuurde je iets van korting aanbiedt voor een bepaalde periode, maar mocht dit niet het geval zijn kun je zelf wat stappen ondernemen om de kosten wat te drukken.

In eerste instantie kun je de ruimte zo indelen dat je gebruikmaakt van de hoogte van het pand. Plaats stellingen die (bijna) tot het plafond komen en deel deze slim in, met snel lopers laag tot schouderhoogte en langzaamlopers daarboven. Kies een systeem om je voorraad bij te houden, zoals bijvoorbeeld een Warehouse Management System. Door hier duidelijkheid in te scheppen kun je ook zien of en hoeveel je van een bepaald product moet bestellen, zodat er geen ruimtegebrek in je magazijn ontstaat.

Bedrijfsruimte huren

Bij Boxx Opslag kun je gemakkelijk, veilig en goedkoop bedrijfsruimte huren in verschillende groottes. Deze service bieden wij aan op diverse locaties, waaronder Utrecht en Almere. Ben je een startende organisatie die aan 25m2 genoeg opslagruimte heeft of een bedrijf dat juist een groeispurt doormaakt en meer dan 500m2 kan gebruiken, bij Boxx kun je terecht. Zakelijke opslag is inclusief service- en internetkosten, zo huren ondernemers opslag zonder gedoe. Neem contact op met een van onze adviseurs om te zien wat Boxx voor jouw zakelijke opslagruimte kan betekenen!

Andere Boxx Blogs.

Blog categorieën.

Boxx blogs
Nieuwsberichten
Verhuis tips
Vragen en antwoorden
Werken bij
Zakelijk