Hoeveel ruimte is nodig voor opslag volledige inboedel?

Gepubliceerd: 21-04-2022

Het verschilt natuurlijk hoeveel opslagruimte nodig is voor de opslag van de volledige inboedel. In 10m3 passen zo'n 80 verhuisdozen en in 15m3 ongeveer 120, wat ongeveer gelijkstaat aan een normaal appartement.

Extra informatie

Opslag komt in verschillende maten voor, van mini tot XXL. Het is dus logisch dat er in een mini opslag van 3m3 minder inboedel kan dan in een opslagruimte van 25m3. Als je op het punt staat om een opslag box te gaan huren, let dan goed op het verschil tussen vierkante en kubieke meters. De vierkante meters zeggen wat over het vloeroppervlak van de opslagbox en de kubieke meters geven de inhoud aan.

Inboedelopslag huren

Bij Boxx Opslag nemen we inboedelopslag serieus, daarom begrijpen we dat niet iedere inboedel hetzelfde is. Daarom bieden wij op onze locaties als Boxx Amersfoort en Boxx Almere opslagboxen aan van 1m3 tot wel 27m3, zodat iedereen zijn inboedel veilig en goedkoop kan opslaan.

Daarnaast geniet je bij ons van kortingen en gratis gebruik van verhuisbussen, beveiligde omgeving en goedkoop huren. Neem snel contact op met één van onze ruimteadviseurs voor meer informatie.

Andere Boxx Blogs.

Blog categorieën.

Boxx blogs
Nieuwsberichten
Verhuis tips
Vragen en antwoorden
Werken bij
Zakelijk