Horeca pand verbouwen? Sla je inboedel tijdelijk eenvoudig op.

Gepubliceerd: 18-02-2021

Veel horecazaken gebruiken door corona het grootste gedeelte van hun pand niet meer. De niet gebruikte ruimtes voelen nu als loze ruimte aan terwijl die ruimtes straks weer van groot belang zijn. 

Een tijdelijke  opslag huren is niet alleen handig om het overschot aan meubels door de 1,5 meter maatregel op te slaan en zo meer ruimte te creëren, maar ook om je hele inboedel op te slaan als je je horecazaak gaat verbouwen. Maar waarom zou je nu je horecazaak  gaan verbouwen?

De voordelen om in deze tijd je horeca pand te verbouwen

Elk bedrijf, vooral als je gasten ontvangt, wil er verzorgd en representatief uit zien. Om een frisse uitstraling van je horecaruimte  te behouden heeft dat eens in de paar jaar een opknapbeurt nodig. Ondanks dat momenteel die ruimte nog makkelijk mee kan gaan, is het in de komende jaren lastiger om de verbouwing uit te voeren als de ruimte volop in gebruik is. 

Door de maatregelen kan een groot deel van je business als horeca ondernemer niet uitgevoerd worden, waardoor de meeste ruimte van je bedrijfspand niet in gebruik is. Innoveren met je horecaonderneming is van belang. Pak een verbouwing aan zodat je straks in volle vaart vooruit kan. 

Waarom een zakelijke inboedelopslag huren?

Een zakelijke opslag huren voor jouw inboedel tijdens een verbouwing is een handige oplossing. De inboedel staat in een opslagruimte niet in de weg, waardoor het niet kan beschadigen. Ook heb je meer ruimte voor de verbouwing en hoef je niet elke keer de inboedel naar een andere hoek te verschuiven als het klus team daar ook moet zijn. De opslag vestigingen zijn nieuwbouw dat zorgt voor veiligheid en bescherming tegen schade of diefstal. 

Opslag aanbieders hebben diverse  opslagmogelijkheden voor een zakelijke opslag zoals standaard opslagunits, garageboxen of Boxx on Wheels. Boxx on Wheels is een zakelijke mobiele opslag voor inboedels. De diverse soorten opslagmogelijkheden zijn op verschillende locaties beschikbaar. Een tijdelijke opslag huren heeft een flexibel contract voor de laagste prijs. Loopt de verbouwing uit of gaat het sneller dan verwacht? De huurperiode is gemakkelijk aan te passen en iedere week opzegbaar. Tijdens het opslaan heb je altijd toegang tot je inboedel. 

Als horecaonderneming is het goed om van tegenslagen kansen te maken. Er zijn genoeg mogelijkheden voor het huren van een zakelijke mobiele opslag of garagebox in Amsterdam. Heb jij al verbouwingsplannen voor jouw horecazaak of is jouw horecazaak al klaar om weer klanten te ontvangen?

Andere Boxx Blogs.

Blog categorieën.

Boxx blogs
Nieuwsberichten
Verhuis tips
Vragen en antwoorden
Werken bij
Zakelijk