Interview: Zakelijke opslagruimte huren voor jacuzzi's.

Gepubliceerd: 08-04-2022

Ondernemer Jack - jacuzzihuren.nl

Er zijn genoeg redenen om een opslagruimte te willen huren. Persoonlijke redenen zijn bijvoorbeeld een verhuizing, behoefte hebben aan extra ruimte of een plek buitenshuis om te kunnen klussen. Ook hebben ondernemers zo hun redenen om zakelijk tijdelijke opslagruimte te huren. Eerder spraken we al eens met Sean Kenney. Deze keer staat Jack van Eenjacuzzihuren.nl ons te woord over het huren van een opslagruimte voor zakelijke doeleinden.

Hi Jack, kun je onze lezers wat over jezelf vertellen?

Aangenaam, mijn naam is Jack, 29 jaren jong (of oud) en geboren in het mooie Zaandam. Al op mijn twaalfde ben ik begonnen als ondernemer. Destijds was ik eigenaar van één van de - misschien wel DÉ - grootste MSN based communities van Nederland. In de hoogtijdagen werd deze website maandelijks door meer dan 150.000 unieke bezoekers bezocht, met ruim 1.000.000 views per maand. Hiernaast bezat ik nog enkele andere online RPG-games, MSN based website's en wat simpele informatieve websites. Toen ik dat wel had gezien, heb ik nog een x aantal jaar wat tijd versleten in de in-en-verkoop van auto's en kleinschalig in de verhuur van chalets.

Midden 2020 heb mijn oog laten vallen op mijn huidige onderneming: Eenjacuzzihuren.nl. Op dat moment werd de onderneming nog gedraaid als bijzaak, door een ondernemer in witgoed uit de Zaanstreek, met 4 baden in bezit. Dit is in iets meer dan een jaar uitgebreid naar 70 baden, verspreid over 15 locaties in Nederland. Van die 15 locaties maken wij op 6 daarvan gebruik van de diensten van Boxx, dit naar volle tevredenheid.

De bedoeling is om de komende jaren het assortiment verder uit te breiden, denk hierbij aan; feestverlichting, party-tenten, geluidsinstallaties, opblaaspoppen, sta-tafels, etcetera. De focus ligt nu nog bij de opblaasbare spa's, maar stilstand is achteruitgang en daar houden we natuurlijk niet van.

Zolang Boxx groeit, groei ik mee. Elke keer dat ik een nieuwe vestiging geopend zie worden, tovert dit een glimlach op mijn gezicht. Wat mij met name zo aantrekt aan Boxx is de klantvriendelijkheid, flexibiliteit en natuurlijk de prijs (laten we eerlijk zijn).

1. Zou je onze lezers iets willen vertellen over wat je doet?

Natuurlijk! Ik ben de eigenaar van eenjacuzzihuren.nl. Wij zijn een verhuurbedrijf dat opblaasbare jacuzzi's verhuurt door heel Nederland (op wel 15 locaties). Dit doen we vanaf diverse thuis-, bedrijfs- & self storage locaties. Door onze jacuzzi's te verhuren aan onze klanten helpen wij hen goed ontspannen in hun eigen achtertuin of zelfs woonkamer. Als je bij ons een jacuzzi huurt, krijg je het gehele pakket: filters, chloortabletten en een aansluiting voor de warmwaterkraan. Naast de jacuzzi's verhuren wij de JBL Partybox 310, een geweldige geluidsbox met ingebouwde verlichting. Onze jacuzzi's zijn opblaasbaar en passen daarom in elke auto.

2. Waarom besloot je een opslagruimte te huren voor je bedrijf?

De keuze om zakelijk opslagruimte te huren was snel gemaakt. We willen onze klanten zo goed, flexibel en makkelijk mogelijk bedienen. Om in meerdere regio's ons product aan onze klanten te kunnen aanbieden, huren wij externe opslagruimte. Dit maakt het ophalen en retourneren van de jacuzzi een stuk makkelijker. Boxx is hierin de perfecte partner, omdat zij meedenken met de ondernemer.

3. Wat voor eigenschappen zocht je in een opslagruimte?

Toen wij gingen kijken naar opslagruimte voor ons bedrijf waren de volgende twee punten van belang: locatie en prijs. Voornamelijk locaties die makkelijk toegankelijk zijn en zich op strategische plekken bevinden. Dit is belangrijk omdat wij onze producten graag in meerdere regio's aanbieden. De afmeting is ook wel belangrijk, namelijk niet te groot, niet te klein. We willen natuurlijk niet meer betalen dan nodig is. En uiteraard willen we huren voor een goede prijs.

4. Hoe lang huur je al een opslagruimte voor je bedrijf?

Voor eenjacuzzihuren.nl huren wij sinds mei 2021 bij Boxx. En dit zullen we de komende jaren ook zeker blijven doen.

5. Wat is je ervaring met het huren van een opslagruimte tot nu toe?

Kort maar krachtig: enorm positief! Onder andere door de prijs en service die we krijgen.

6. Hoe gebruikelijk is het om een opslagruimte te huren in jouw branche?

Voor zover ik weet niet. Volgens mij is er nu één concurrent die dezelfde werkwijze hanteert. Gelukkig maar, dat houden we graag zo.

7. Wat zijn voor jou persoonlijk de voordelen van het huren van een opslagruimte voor je bedrijf?

Buiten de jacuzzi's niet thuis opslaan en flexibeler zijn qua locaties? Dat wij voor de self storage locaties alleen een lage 4-wekelijkse huur betalen. Daardoor zitten wij niet met de deling in omzet voor de "vaste" locaties bij onze partners. Bij veel verhuren is dit aanzienlijk voordeliger.

8. Welke tips heb je voor toekomstige huurders die overwegen een opslagruimte te huren voor hun bedrijf?

Wij huren ondertussen bijna een jaar bij Boxx en hebben tot nu toe niets dan een positieve ervaring. En een jaar is best wel lang. Dus kom lekker bij Boxx. Je kan vergelijken tot je een ons weegt, maar qua prijs, bereikbaarheid en toegankelijkheid ga je niets beters vinden, dus bespaar jezelf de moeite.


Benieuwd naar welke oplossingen Boxx Opslag jouw bedrijf kan bieden? Twijfel niet en neem contact met ons op. Weet je niet zeker hoeveel opslagruimte je nodig hebt? Raadpleeg snel onze ruimtecalculator. We zijn 7 dagen per week geopend en hebben meerdere locaties door het hele land.

Andere Boxx Blogs.

Blog categorieën.

Boxx blogs
Nieuwsberichten
Verhuis tips
Vragen en antwoorden
Werken bij
Zakelijk