Je garagebox beschermen tegen brand of diefstal.

Gepubliceerd: 30-05-2022

Self storage unit - opslagbox

Wonen in de stad brengt veel voordelen met zich mee, maar daar staat meestal tegenover dat je het met minder woon- en opslagruimte moet doen. Nu is dat voor veel mensen geen probleem, tot ze een auto veilig willen stallen of toch wat dozen met seizoensspullen ergens kwijt moeten. Nu zijn er in de stad genoeg mogelijkheden om een losse garagebox te huren, maar hoe bescherm je die tegen brand en diefstal? 

Zeker wanneer je een grote stad woont is het ideaal als je ergens een garagebox kunt huren of kopen. Alleen is het vinden van een garagebox in Amsterdam een uitdaging en je zult al snel terechtkomen op een plek die misschien niet heel dicht in de buurt is en uit het zicht. Dat is toch geen prettig gevoel als je daar een mooie oldtimer in wilt zetten. 

Zorg voor goede sloten en een verzekering

Natuurlijk kunnen goede, gecertificeerde sloten ervoor zorgen dat het risico op diefstal beperkt wordt. En het is zelfs mogelijk om een garage met een alarm te beveiligen. Het allerbelangrijkste is echter om een garagebox goed te verzekeren. Overleg met je verzekeraar wat de mogelijkheden zijn en laat je ook adviseren over hoe je een garagebox het beste kunt beschermen. 

Zorg daarnaast dat eventuele elektrische voorzieningen up-to-date zijn en dat licht ontvlambare goederen goed worden opgeborgen. Op die manier zorg je dat de kans op brand minimaal wordt. 

Huur een garagebox bij een specialist

De huurprijs van een garagebox in de buurt is vaak een stuk hoger dan bij een professionele opslaglocatie. Niet alleen vragen particulieren of pandjesbazen vaak meer voor een opslagbox in de stad, maar zijn de voorzieningen vaak ook verouderd. Het is niet prettig om een dure auto of spullen van emotionele waarde op te slaan, als het houten dak zo in vlammen op kan gaan. 

Bij Boxx hebben we daarom een uitgebreid aanbod aan garageboxen waarin voertuigen gestald kunnen worden. Het terrein is niet alleen omheind, maar ook voorzien van toegangscontrole en camerabewaking. Daarnaast zijn alle opslaglocaties nieuwbouw en onderhoudsvrij. 

Verder heeft Boxx een laagste prijsgarantie, waardoor je altijd goedkoper uit bent dan wanneer je een garagebox huurt in de stad.

Andere Boxx Blogs.

Blog categorieën.

Boxx blogs
Nieuwsberichten
Verhuis tips
Vragen en antwoorden
Werken bij
Zakelijk