Kies de geschikte opslag voor jouw bedrijf.

Gepubliceerd: 28-02-2022

Beleggen in opslagruimte

Een opslagunit huren is anno 2022 geen probleem, want er zijn aanbieders genoeg. Wanneer je als bedrijf spullen wilt opslaan, moet je alleen wel op een aantal extra zaken letten. Op die manier voorkom je dat je een opslagruimte huurt die te klein is of ongunstige voorwaarden heeft. 

Zakelijke opslag vraagt meestal om wat andere voorwaarden en opslagruimte dan wanneer je als particulier wat inboedel wil opslaan. Daarom is het goed om met een aantal extra zaken rekening te houden.

Zoek naar een zakelijke opslag

Zeker wanneer je veel inboedel moet opslaan, is het goed om te kijken naar een aanbieder van opslag voor bedrijven. Je eigen personeel staat meestal niet te springen om met een busje een complete kantoorinrichting naar de opslag te verhuizen. Bij een zakelijke opslag wordt daar rekening mee gehouden en is er niet alleen vervoer beschikbaar, maar zijn er vaak ook professionele verhuizers beschikbaar.

Daarnaast zijn de voorwaarden vaak aangepast op de wensen van bedrijfsopslag. Op die manier weet je zeker dat alles goed is verzekerd en dat je op elk gewenst moment kunt opzeggen. Laat je bij twijfel altijd adviseren door een opslagspecialist. Zodat je niet te veel of te weinig ruimte huurt.

Denk bij de prijs ook aan de locatie

Niet alleen moet de opslagverhuurder de juiste opslagunit hebben voor jouw opslagwensen, het is ook belangrijk om prijzen te vergelijken. Daarbij is de locatie vaak een belangrijke factor, die willen mensen nog wel eens vergeten bij het zoeken naar opslagruimte.

Een opslagruimte in Amsterdam Noord is namelijk goedkoper dan wanneer je in hartje centrum een opslagunit huurt. Kijk dus niet naar de dichtstbijzijnde opslaglocatie, maar naar een locatie met de juiste prijs. De spullen die je opslaat heb je als het goed is toch niet elke dag nodig. Dus dan is het niet zo erg als je even op en neer moet rijden voor het opslaan van je spullen.

Andere Boxx Blogs.

Blog categorieën.

Boxx blogs
Nieuwsberichten
Verhuis tips
Vragen en antwoorden
Werken bij
Zakelijk