Koningsdag wordt Woningsdag: en nu?

Gepubliceerd: 24-04-2020

Op 27 april is het Koningsdag. Deze dag ziet er dit jaar er heel anders uit door het coronavirus. De vrijmarkten, optredens, tv kijken naar de Koninklijke familie die een bezoek brengt aan een stad; dit jaar niets van dit alles. Wij geven enkele tips met dingen die je wel kunt doen:

Kleurplatenactie

Doe mee met de kleurwedstrijd van Boxx. Download de kleurplaat hier en kleur ˜m mooi in. Maak een leuke foto van je ingekleurde kleurplaat en plaats deze vóór 3 mei onder het bericht op onze Facebookpagina. Vergeet niet het bericht te liken! De leukste inzending wint een trampoline. Alle deelnemers krijgen sowieso een leuk knuffelbeertje. De winnaar wordt 8 mei bekendgemaakt. Veel plezier!

Opruimen maar!

Heb je al je zolder of schuur leeggehaald om te verkopen: gooi het niet weg, want volgend jaar is er weer een Koningsdag. Begin met een grote opruiming en sla je spulletjes tijdelijk op. Meer weten over een grote schoonmaak en opruiming weten? Eerder hebben we hier al wat tips over gegeven. Lees hier verder over het efficiënt opruimen van je huis en het opslaan van je spulletjes. Maak ruimte in je huis op Woningsdag!

Sociale activiteiten op afstand

En zit je je thuis te vervelen, dan zijn er nog genoeg initiatieven om de dag door te komen. Bijvoorbeeld:

  • Speel en zing om 10.00 uur mee met het Wilhelmus. Het Concertgebouw roept het hele land op om 10.00 uur het Wilhelmus te zingen of mee te spelen. Ga de straat op, in je tuin of op je balkon en zing uit volle borst mee.
  • Om 16.00 uur proosten we landelijk op de verjaardag van de Koning. Trek evengoed je mooiste jurk of pak aan. Ga gewoon in vol ornaat de thuisborrel in. Vergeet vooral niet om daarna ook als koning(in) op de foto te gaan. En trek het vooral ook door met een royaal, koninklijk thuisdiner.

Het team van Boxx wenst iedereen een fijne Woningsdag! Wil je je spulletjes laten opslaan? Wij staan op deze dag voor je klaar tussen 11:00 en 16:00.

Andere Boxx Blogs.

Blog categorieën.

Boxx blogs
Nieuwsberichten
Verhuis tips
Vragen en antwoorden
Werken bij
Zakelijk