Wat kun je verwachten van Boxx on Wheels?

Gepubliceerd: 24-09-2021

Opslag halen en brengen

Boxx Opslag is de expert op het gebied van opslagruimteverhuur. Onze expertise delen we dan ook graag met je. Eerder hebben we je verteld over de voordelen van het huren van opslag en transport in één en alles wat je moet weten over mobiele opslagunits. Bij Boxx Opslag kun je ook gebruik maken van onze mobiele opslagboxen. Die verhuren wij onder de naam Boxx on Wheels en in dit artikel vertellen we je precies wat je van deze service kan verwachten!

Een mobiele opslagbox huren

De verplaatsbare opslagruimte die je kunt huren heeft een inhoud die kan variëren van 5m3 tot en met 40m3. Voor bijzondere artikelen is er de optie om een extra hoge of brede opslagbox te huren. Deze opslagcontainers zijn van premium kwaliteit, perfect voor inboedelopslag en worden opgeslagen bij de dichtstbijzijnde Boxx vestiging.

Gratis ophaal- en retourservice

Bij Boxx on Wheels rijden wij de opslagunit bij jou voor de deur. Wanneer deze ingeladen is brengen wij de opslagbox naar onze vestiging, waar deze ten tijde van de huurovereenkomst opgeslagen staat. Na het aflopen van de huurtermijn plaatsen wij de opslagbox weer precies voor je deur, zodat ook uitladen een fluitje van een cent is.

Hulp bij het laden

Waarom zou je zelf met je spullen sjouwen als wij dat ook voor je kunnen doen? We helpen graag een handje met het in en uitladen van je goederen. Dit zorgt ervoor dat alles in één keer gebeurt, wat als voordeel heeft dat er veel minder kans is op beschadigingen. Ideaal voor als je gaat verbouwen of verhuizen. Neem als je gaat verhuizen een kijkje bij de ultieme verhuischecklist, die helpt je op weg.

Opslag in een goed beveiligde vestiging

Alle vestigingen van Boxx Opslag zijn voorzien van brand-, inbraak- en camerabeveiliging. Ook zijn de vestigingen uitgerust met bemande toegangscontrole. Dit alles zorgt ervoor dat je waardevolle spullen of inboedel uitstekend beveiligd zijn tijdens de opslag.

Tussentijdse toegang of gratis een kleine unit

Bij het opslaan van je goederen kan het zijn dat je in de tussentijd toch net iets nodig hebt, dat achterin je verplaatsbare opslagruimte ligt. Geen probleem, bij Boxx on Wheels heb je de mogelijkheid om een afspraak te maken om tussentijds bij je spullen te kunnen. Heb je nou meer dingen die je nog regelmatig nodig hebt en geen zin om iedere keer een afspraak te maken? Daar heeft Boxx on Wheels een oplossing voor, namelijk het gratis gebruik van een kleine opslagunit tijdens je huurperiode.

De goedkoopste inboedelopslag van Nederland

Standaard self storage unit zijn wel drie meter hoog! In Nederland zijn er weinig woningen die drie meter hoog zijn, laat staan meubels die deze lengte hebben. Daarom is voor inboedelopslag standaard self storage niet perse de meest geschikte oplossing. Boxx on Wheels biedt unieke units aan die iets lager en een stuk breder zijn, waardoor ze meer vloeroppervlakte hebben. Doordat ze minder hoog zijn betaal je dus niet voor ruimte die je niet gebruikt, wat resulteert in een lagere prijs. Al met al een stuk goedkoper dan anders opslag aanbieders als Allsafe of Shurgard.

Boxx on Wheels is onderdeel van Boxx Opslag, de opslagverhuurspecialist van Nederland. Buiten mobiele opslagboxen, verhuren wij ook garageboxen en self storage units. Op verschillende locaties in Nederland zijn wij gevestigd. Zo is er altijd een Boxx Opslag bij jou in de buurt. Onze ruimteadviseurs staan zeven dagen per week van 09:00 tot 17:30 voor al je vragen. Dus neem snel contact op of bereken met de ruimtecalculator de ruimte die je nodig hebt voor jouw inboedel!

Andere Boxx Blogs.

Blog categorieën.

Boxx blogs
Nieuwsberichten
Verhuis tips
Vragen en antwoorden
Werken bij
Zakelijk