Media materialen veilig opslaan en verplaatsen.

Gepubliceerd: 14-02-2022

De media die wij maken slaan wij tegenwoordig veilig online op. Het neemt weinig ruimte in beslag en je kunt er gemakkelijk bij komen. Media materialen waarmee jij voor je bedrijf beeldmateriaal maakt, hebben een andere fysieke opslag nodig. Deze nemen vaak veel ruimte in je eigen huis in beslag of het kan zijn dat je ruimte tekort komt. Een mediaopslag is de ideale oplossing voor het opslaan van jouw media materialen. 

Een opslag huren voor media materialen kan op verschillende plekken en de bedrijfsopslag kosten kunnen flink verschillen per aanbieder. Het is dan ook goed om te kijken wat de voordelen zijn van het opslaan van media materialen en dat je deze ook veilig kunt verplaatsen.

Voordelen van een mediaopslag 

Het belangrijkste voordeel van het opslaan van media materialen op een externe locatie is dat je meer ruimte in je eigen huis overhoudt. Daarnaast zijn de opslagunits schoon, droog en beveiligd tegen brand, lekkage en diefstal. Ze voldoen aan de hoogste brand- en inbraak eisen die gesteld zijn door verzekeringsmaatschappijen. De vestigingen zijn nieuwbouw en daardoor vrijwel onderhoudsvrij.

Een ander voordeel is dat het huren van een opslagunit voor zowel een korte als langere periode kan. Bij het huren van een opslag is het fijn om een flexibele huurperiode te hebben met een contract dat per week opzegbaar is. De opslagruimtes zijn beschikbaar in verschillende mogelijkheden. Kies de opslagunit die aansluit op jouw wensen en behoefte. Hierdoor benut je alleen de ruimte die jij echt nodig hebt en betaal je nooit meer dan je gebruikt.

Een veilige verplaatsing van jouw media materialen

Om jouw media materialen veilig en gemakkelijk te verplaatsen biedt Boxx als enige in Nederland een gratis ophaal- en retourservice aan bij het huren van een opslagunit. De opslagunits zijn goed bereikbaar door de verschillende uitvalswegen en zelfs met het OV. Als huurder heb je altijd en makkelijk toegang tot jouw opslagruimte.

De opslaglocaties zijn 24/7 beveiligd met beveiligingscamera's en alarmopvolging. Alleen de huurders van een opslagruimte van de locatie hebben toegang tot de vestiging met een persoonlijk toegangssysteem.

Er zijn gelukkig genoeg aanbieders  voor het  opslaan en verplaatsen van media materialen op verschillende plekken in Amsterdam. Dus als je zelf op zoek bent naar mediaopslag moet het geen probleem zijn om een veilige opslag in Amsterdam te vinden die het beste bij jouw media materialen past.

Andere Boxx Blogs.

Blog categorieën.

Boxx blogs
Nieuwsberichten
Verhuis tips
Vragen en antwoorden
Werken bij
Zakelijk