Niet veel spullen om op te slaan? Mini opslagruimte is ideaal.

Gepubliceerd: 09-05-2022

Mini Boxx opslagruimte

Opslagunits zijn er tegenwoordig in alle soorten en maten en dat betekent dat je ook voor een kleine hoeveelheid spullen een opslagruimte kunt huren. Voor een stapel boeken, wintersportkleding of wat archiefdozen heb je geen grote opslag nodig en is een mini opslag genoeg. Dat is niet alleen ideaal, maar scheelt ook flink in de kosten.

Bij het huren van een opslagruimte kun je meteen denken aan een garagebox, maar bij veel opslagverhuurders is er een breed aanbod aan verschillende formaten opslagruimtes. Daardoor is het zelfs voor een kleine hoeveelheid spullen al aantrekkelijk om een opslagruimte te huren. Je hoeft dus niet meteen een complete inboedel op te slaan.

Opslagruimte als verlengde van je opbergkast

Mensen in de stad zijn de afgelopen jaren steeds kleiner gaan wonen, waardoor er logischerwijs ook minder opslagruimte overblijft. Dat terwijl we allemaal steeds meer hobby's hebben en we graag op wintersport gaat. Alleen waar laat je dan de dikke ski-jassen of vishengels?

Een mini opslag is een verlengde van je kast. Bijvoorbeeld als je op een studentenkamer woont en je maar een kleine kledingkast hebt. Je kunt dan vaak niet zowel je winterkleding als zomerkleding ophangen. Dan moet kleding in bakken worden gepropt of tijdelijk terug naar het ouderlijk huis. Dat is niet nodig als je spullen opslaat in een mini opslag. 

Zoek goedkope opslagruimte op maat

Als je een opslagunit wil gaan huren is het goed om te kijken naar wat je nodig hebt. Soms zijn een paar kubieke meter al genoeg. Het is daarom van belang om opslagruimte te berekenen, om te weten hoeveel ruimte je nodig hebt. Laat je bij twijfel adviseren door een specialist. Het is namelijk zonde als je betaalt voor opslagruimte die je helemaal niet gebruikt. 

Daarnaast is het goed om opslagverhuurders te vergelijken en welke acties er lopen. Opslagruimte kan sterk in prijs verschillen per locatie. Kijk dus goed of de opslagruimte die jij nodig hebt ergens anders misschien niet goedkoper is. Daarnaast kunnen speciale acties een hoop schelen. Zo heeft Boxx de laagste prijsgarantie, waardoor je altijd goedkoper uit bent.

Andere Boxx Blogs.

Blog categorieën.

Boxx blogs
Nieuwsberichten
Verhuis tips
Vragen en antwoorden
Werken bij
Zakelijk