Opslagruimte huren als oplossing in tijden van corona.

Gepubliceerd: 28-01-2021

Door het coronavirus moeten ondernemers veel aanpassingen maken en op een andere manier gaan ondernemen voor het voortbestaan van hun onderneming. Ondanks dat het coronavirus veel tegenslagen geeft, biedt het ook kansen. 

Waarom kiezen ondernemers voor een externe opslagruimte?

Ondernemers kunnen voor verschillende redenen een opslagruimte nodig hebben in tijden van corona. Zo kan het voorkomen dat je door de 1,5 meter maatregel meer uit elkaar moet zetten om aan de richtlijnen te voldoen. Om zoveel mogelijk ruimte te gebruiken is het handig om de inboedel en materialen die je niet gebruikt op een andere locatie op te slaan. 

Door de lockdown moeten veel bedrijven dicht blijven. Niet elk bedrijf kan zijn business online verder doorzetten. Stilzitten is in beide gevallen geen optie. Dit is namelijk dé periode om met zo weinig mogelijk hinder het pand of de bedrijfsruimte op te knappen of te verbouwen. Huur een garagebox en sla daar je inboedel op zodat het niet in de weg staat of kan beschadigen. Na de lockdown is jouw bedrijf er helemaal klaar voor om je klanten weer te ontvangen.

In tijden van corona blijven de kosten gelijk terwijl er wel minder binnen komt. Het is voordelig om de vaste kosten te verlagen. Dit zou bijvoorbeeld kunnen door een opslag voor een lage prijs te huren waardoor je naar een kleinere bedrijfsruimte zou kunnen voor een lagere prijs.

Veel externe opslaglocaties zijn nieuwbouw en daardoor onderhoudsvrij. Zo is je inboedel of zijn je bedrijfsmaterialen veilig opgeslagen en beschermd tegen brand, lekkage of diefstal. 

Welke opslagmogelijkheden zijn er voor een zakelijke opslag?

Voor een zakelijke opslag kun je kiezen uit verschillende opslagmogelijkheden. Bij het kiezen van het soort zakelijke opslag is het belangrijk om te kijken waarvoor de opslag nodig is. 

De standaard opslagunits, ook wel self storage genoemd, zijn beschikbaar in verschillende formaten. Van mini opslag voor archiefopslag tot grote opslagruimte voor voorraad of inboedel. De standaard opslagunits zijn zowel voor een korte als een lange periode te huur. 

De garageboxen staan  op verschillende A1 locaties in Nederland. De nieuwbouw garages staan op goed beveiligde parken en zijn beschikbaar in diverse formaten. 

Voor bedrijven is de mogelijkheid om grote hoeveelheden op te slaan in een grote opslag. De groot formaat opslagruimtes zijn beschikbaar vanaf 100m². Ook de grote opslagruimtes hebben geen verplichting tot een lang huurtermijn en hebben een flexibel huurcontract.

Boxx on Wheels is speciaal voor de opslag van inboedels. Het is een mobiele opslagunit waardoor opslag en vervoer in één is. Boxx on Wheels heeft een gratis ophaal- en retourservice. 

In tijden van corona is een opslag voor zakelijke goederen de ideale oplossing. Het is tijd voor een verandering dus pak de kansen die voor je liggen. Er zijn genoeg opslagmogelijkheden om aan jouw wensen te voldoen. Zo heeft een self storage in Amsterdam Buitenveldert een centrale locatie door de goede bereikbaarheid en dat ook nog eens tegen een lage prijs. 

Andere Boxx Blogs.

Blog categorieën.

Boxx blogs
Nieuwsberichten
Verhuis tips
Vragen en antwoorden
Werken bij
Zakelijk