Sta jij met je onderneming regelmatig op beurzen en exposities? Kies de opslag die bij jouw bedrijfsmaterialen past.

Gepubliceerd: 10-01-2022

Zakelijk en opslag

Normaal sta je met jouw onderneming regelmatig op beurzen en exposities. Deze vinden plaats op verschillende locaties in het land. Het is niet mogelijk om de materialen die daarvoor nodig zijn op de locatie zelf op te slaan. En je bedrijfspand is niet geschikt voor het tijdelijk opslaan en vaak verplaatsen van deze bedrijfsmaterialen. 

Een externe opslag voor jouw bedrijfsmaterialen is de ideale oplossing. Jij focust op jouw core business, dan doen wij van Boxx dat ook met het opslaan en beveiligen van jouw bedrijfsmaterialen.

Voordelen van een bedrijfsmaterialen opslag

Het belangrijkste voordeel van een externe opslag voor bedrijfsmaterialen is dat je meer ruimte overhoudt in je bedrijfspand. Materialen die nodig zijn voor beurzen en exposities zijn vaak groot van omvang, waardoor ze lastiger te verplaatsen zijn. Even opslaan in je eigen bedrijfspand is niet zo eenvoudig als het lijkt. Een externe opslaglocatie is ingericht om gemakkelijk grote materialen op te slaan én te verplaatsen. Ze zijn goed beveiligd en gevestigd in het hele land. 

Een ander voordeel is dat opslagruimtes een flexibel contract hebben, omdat ze wekelijks opzegbaar zijn. Zo kun je voor een korte periode huren, maar ook voor een langere periode. De opslagruimtes zijn beschikbaar in verschillende mogelijkheden en formaten voor een zakelijke opslag. Hierdoor kun je de opslagruimte kiezen die aansluit op de behoefte van de materialen die je wilt opslaan. Je kunt onder andere kiezen uit een mobiele opslagruimte, een garagebox, een opslagunit en een grote opslag.

Hoe kun je zo efficiënt mogelijk opslaan?

Boxx on Wheels is een efficiënte manier voor het opslaan van bedrijfsmaterialen voor beurzen en exposities. Het is namelijk opslag en vervoer in één. De mobiele opslagunit wordt voor de deur gereden waardoor er eenvoudig in- of uitgeladen kan worden. Deze wordt vervolgens naar de opslag vestiging gereden waar de unit in zijn geheel wordt opgeslagen. Hierdoor hoef je niet meerdere keren in en uit te laden waardoor er minder kans is op beschadigingen.

Efficiënt opslaan is zowel een goede indeling waarbij zoveel mogelijk ruimte benut wordt, als het overzicht houden in de opslag. Hierdoor weet je bij het uitladen waar en wat er bij elkaar hoort. Cluster alles wat bij elkaar hoort of label de onderdelen. Zorg dat deze bij elkaar worden opgeslagen. Benut ook alle open ruimtes zoals kastjes waar kleine onderdelen ingelegd kunnen worden. Kies een centrale locatie in de buurt van de beurzen en exposities waar je regelmatig staat. Sta je verspreid door het hele land? Dan is een garagebox in Utrecht een centrale locatie. 

Er zijn tegenwoordig genoeg mogelijkheden voor een opslag huren voor jouw onderneming. Kies een opslag die voldoet aan de behoefte van jouw bedrijfsmaterialen opslag. Voor vragen of advies kun je altijd contact opnemen met onze adviseurs.

Andere Boxx Blogs.

Blog categorieën.

Boxx blogs
Nieuwsberichten
Verhuis tips
Vragen en antwoorden
Werken bij
Zakelijk