Tijdelijke opslag van je inboedel bij een verhuizing.

Gepubliceerd: 21-01-2022

[caption id="attachment_8080" align="alignnone" width="900"]Verhuizing Verhuizing[/caption]

Bij een verhuizing kom je er vaak pas achter hoeveel inboedel je eigenlijk hebt. Veel van die inboedel gebruik je niet dagelijks en kun je best tijdelijk missen. Dus begin alvast met inpakken. Wat moet je daarna met die ingepakte inboedel doen? Huur een tijdelijke opslagruimte en sla alle inboedel die je niet nodig hebt tijdelijk op.

Het huren van een tijdelijke opslag voor je inboedel is erg handig bij een verhuizing. Alles wat je niet meer nodig hebt kun je alvast inpakken. De verhuisdozen nemen veel ruimte in beslag, waardoor het voortdurend in de weg staat. Het kan ook zijn dat je tijdelijk in een tussenwoning zit doordat je nog niet in de nieuwe woning kan. Of je kunt nog niet alle inboedel overzetten omdat er geklust gaat worden in de nieuwe woning. Wat de reden ook is, een tijdelijke inboedelopslag is de ideale oplossing.

Welke opslagmogelijkheden zijn er?

Er zijn verschillende soorten opslagmogelijkheden. Kijk bij het kiezen van het soort opslag welke het beste past bij de inboedel die jij wilt opslaan en waarom je deze inboedel gaat opslaan.

Een self-storage is een vaste opslagunit op een locatie bij jou in de buurt.  Deze kun je voor zowel een korte periode als een lange periode huren. Een self-storage is ideaal om te gebruiken als verlengde van je zolder of berging.

Boxx on Wheels is een mobiele opslagunit waardoor je opslag en vervoer hebt in één. Het heeft een gratis ophaal- en retourservice. Boxx on Wheels komt met de opslagunit voor de deur rijden zodat de opslag gemakkelijk in- en uitgeladen kan worden. Voor extra gemak kun je kiezen voor verhuishulpen die de opslagunit voor jou in- en uitpakken. 

Een mobiele opslagunit is Boxx on Wheels maar dan dat je zelf de inboedel komt brengen. De opslagunit wordt voor je klaargezet bij de ingang van de vestiging, waardoor je vanuit de auto de opslag kunt in- of uitladen.  

Je kunt ook kiezen voor een garagebox. De garages staan op goed beveiligde garageparken op verschillende A1 locaties in Nederland, zoals een garagebox in Utrecht. Ze zijn in verschillende formaten te huur, zowel inpandig als buiten op het terrein. Ideaal als grote opslagruimte of voor de stalling van een motor, scooter of auto.

Een opslagcontainer biedt de mogelijkheid voor een tijdelijke opslag voor de deur. Handig als je aan het klussen of verhuizen bent. De container wordt naar de gewenste locatie gebracht, zodat je zelf je inboedel kunt in- en uitladen wanneer het jou uitkomt. 

Sla je inboedel die je niet meer nodig hebt bij een verhuizing op, zodat je je daar geen zorgen meer over hoeft te maken. Hierdoor kun je bezig zijn met het organiseren van je verhuizing. Jouw inboedel staat veilig en jij hebt alle ruimte. Goede oplossing toch?

Andere Boxx Blogs.

Blog categorieën.

Boxx blogs
Nieuwsberichten
Verhuis tips
Vragen en antwoorden
Werken bij
Zakelijk