Verhuizen en opslag in één: dit zijn de voordelen.

Gepubliceerd: 13-08-2021

Inboedelopslag en Verhuisservice

Het moment is daar, er komt gezinsuitbreiding aan en je gaat groter wonen. Of alle vogeltjes hebben het nest verlaten en het is juist tijd voor minder woonoppervlak. Al met al ga je naar een nieuwe plek verhuizen. Steeds meer opslagverhuurders bieden inboedelopslag en verhuizing in één dienst aan. Hieronder vind je alle voordelen die zo'n service biedt.

Inboedelopslag kan voor jou een oplossing bieden als je je woning sneller verkocht hebt dan gedacht of indien het vinden van een nieuwe woning juist vertraging oploopt. Ook biedt externe opslagruimte een uitweg wanneer je niet in één keer, maar juist in delen wil verhuizen. Dit zijn de voordelen:

Logisch inpakken van de verhuiswagen of opslagbox

Het team dat je helpt met de verhuizing heeft ruime ervaring met het inpakken van de verhuiswagen of opslagbox. Dit heeft als voordeel dat je inboedel logisch ingepakt wordt.

Gebruik maken van tools als verhuisliften

Veel verhuisservices bieden het gebruik van hulpmiddelen aan. Hierbij kun je denken aan verhuisliften of steekkarren. Dat scheelt weer een extra onderdeel om te huren.

Inboedel veilig verplaatsen van A naar B

Door je inboedel logisch in te pakken en vast te zetten door het verhuisteam wordt deze veilig van de ene naar de andere locatie verplaatst. Dit voorkomt schade aan je waardevolle spullen.

Je kunt het tilwerk uit handen geven

Of je nou van de begane grond naar vier hoog verhuist, andersom of van begane grond naar begane grond, bij een verhuizing komt altijd tilwerk kijken. Dit kun je uitbesteden aan de verhuizers bij het inhuren van een combinatie van inboedelopslag en verhuisservice.

Inboedel schadeloos bewaren in een geacclimatiseerde box

Niets is zo veranderlijk als het weer, al helemaal in Nederland. Het weer kan grote invloed hebben op de kwaliteit van je inboedel als deze niet goed is opgeslagen. Een voordeel van inboedelopslag is dat deze in een geacclimatiseerde box wordt bewaard. Zo heeft regen, wind of zon geen impact op jouw huisraad.

Schade aan inboedel beperken

Bij inboedelopslag en verhuizing samen wordt je inboedel één keer in en één keer uitgeladen. Door deze te laten staan en niet vaker te verplaatsen beperk je de kans op schade aanzienlijk.

Inboedel beveiligd opslaan door camerabewaking

De verhuurder van de opslagunit waar je spullen in opgeslagen staan is tijdens de huurperiode verantwoordelijk voor de beveiliging. De opslagbox wordt de gehele dag beveiligd door camerabewaking, waardoor jij je hierover niet druk hoeft te maken.

Met Boxx on Wheels biedt Boxx Opslag verhuizers de gelegenheid om hun verhuizing volledig in een keer te regelen. Huur een unieke mobiele opslagunit en wij regelen het vervoer van en naar de opslaglocatie. De opslagbox plaatsen we direct voor je deur en laden hem voor je in en uit. Neem contact op met onze ruimteadviseurs voor vragen of bekijk nu een locatie bij jou in de buurt!

Andere Boxx Blogs.

Blog categorieën.

Boxx blogs
Nieuwsberichten
Verhuis tips
Vragen en antwoorden
Werken bij
Zakelijk