Verhuizen? Waar moet je heen met je inboedel?

Gepubliceerd: 13-06-2022

Inboedelopslag

Het is mooi als je met een verhuizing in een keer alles kunt overbrengen van het oude naar het nieuwe huis, maar lang niet alle verhuizingen zijn zo rechttoe rechtaan. Soms ligt de datum voor de oplevering van het nieuw huis verder weg dan dat de nieuwe bewoners van je huidige huis hun intrek nemen. Ook kan het zijn dat er nog het een en ander aan verbouwingen moet gebeuren of dat de vloer nog gelegd moet worden voor de meubels erop kunnen. In dat geval moet de inboedel tijdelijk ergens anders opgeslagen worden.

Het vinden van een tijdelijke opslag is over het algemeen geen groot probleem, op tal van plekken in het land zijn opslagunits te huur. Hier kun je een deel van je inboedel, maar vaak ook een complete inrichting van een huis, tijdelijk opslaan. Het probleem is dus meestal ook niet de inboedelopslag, maar hoe je de spullen bij de opslag krijgt.

Maak van de inboedelopslag geen extra verhuizing

Verhuizingen zijn niet goedkoop en daarom worden bij dit soort ondernemingen vaak familie en vrienden ingeschakeld om te helpen. Meestal worden zij niet enthousiast wanneer je ze eerst vraagt om alles van je huis met een busje of verhuiswagen naar een tijdelijke opslag te brengen, om het vervolgens een maand later daar weer allemaal weg te moeten halen. Ook is een verhuisbedrijf voor de tweede keer inhuren niet wenselijk voor de portemonnee.

Een verhuisservice met opslag

Daarom kun je beter zoeken naar een een verhuisservice met opslag. Dan hoeven familie en vrienden niet twee keer ingeschakeld te worden en blijven de verhuiskosten binnen de perken. Daarnaast hoef je ook zelf niet meer met spullen te sjouwen, wat een verhuisdag toch een stuk prettiger maakt.

Bij Boxx bieden we de verhuisservice met opslag aan met Boxx on wheels. Dit is een mobiele opslagunit die kan worden voorgereden. Daar kun je zelf je spullen inladen of dit laten doen door verhuizers van Boxx. Vervolgens wordt de opslagunit in zijn geheel bij de opslaglocatie neergezet, zodat er daar niet nog een keer gesleept moet worden met de inboedel. Daar kun je de spullen voor een periode naar wens opslaan. 

Zodra het moment daar is om met inboedel in je nieuwe woning te trekken, kan de opslagbox in zijn geheel uit de opslag gereden worden en voor je deur worden afgeleverd in dezelfde situatie waarin ze bij je vorige woning zijn ingeladen.  Neem voor meer informatie contact op met onze ruimteadviseurs!

Andere Boxx Blogs.

Blog categorieën.

Boxx blogs
Nieuwsberichten
Verhuis tips
Vragen en antwoorden
Werken bij
Zakelijk