Waarom zou je kiezen voor een verhuisservice?

Gepubliceerd: 23-05-2022

Wanneer je verhuist naar een nieuwe woning is dat meestal een heugelijke gebeurtenis. Toch brengt de verhuisdag zelf voor veel mensen een hoop stress met zich mee. Er moet van alles administratief geregeld worden, verhuisdozen worden aangeschaft en er moet vervoer komen. Om een deel van de zorgen op deze belangrijke dag weg te nemen kan het slim zijn om een verhuisservice te huren. 

Verhuizen kost geld, waardoor we op alle mogelijke manieren geld proberen te besparen. Bij een verhuizing betekent dat familie en vrienden worden opgetrommeld, om een dagje met dozen in de weer te gaan. Toch is dat niet altijd de meest voordelige optie. 

Verhuisservice is goedkoper dan je denkt

In plaats van zelf een busje te huren en vrienden en familie op te trommelen, kun je ook een verhuisservice huren. Nu kosten verhuizers natuurlijk geld, terwijl familie en vrienden meestal tevreden zijn met een pizza en een drankje aan het einde van de dag. 

Het voordeel van verhuizers is dat ze je spullen ook vervoeren en je dus niet apart nog een busje of een vrachtwagen moet huren. Zeker wanneer je niemand kent die vrachtwagen kan rijden en je meer spullen hebt dan in een keer in een busje passen, is een verhuisservice al snel goedkoper. Want met een busje moet je vaker op en neer, waardoor je deze langer moet huren. Daarnaast zijn ook de brandstofkosten hoger. 

Verhuisservice met opslag

Helemaal wanneer je eerst nog wat spullen moet opslaan, scheelt een verhuisservice met opslag een hoop gedoe. Wanneer je spullen naar een tijdelijke opslagruimte brengt, verhuis je ze namelijk eerst daarheen en moeten ze enkele weken of maanden later daar weer opgehaald worden. Dan verhuis je in korte tijd dus twee keer. 

Bij Boxx hebben we een opslagcontainers op wielen, waardoor je alles maar een keer in en een keer uit hoeft te laden. De spullen worden in de opslagunit naar de opslag gereden door de verhuizers en wanneer je nieuwe woning klaar is, wordt de inboedel weer voorgereden. 

Minder risico

Met een verhuisservice heb je daarnaast minder risico dat er iets fout gaat. Professionele verhuizers weten wat ze aan het doen zijn en daardoor heb je minder kans dat een goede vriend met je bankstel je net geverfde muur raakt of een antiek meubelstuk breekt. 

Andere Boxx Blogs.

Blog categorieën.

Boxx blogs
Nieuwsberichten
Verhuis tips
Vragen en antwoorden
Werken bij
Zakelijk