Wat is een normale prijs voor garagebox huur?

Gepubliceerd: 15-07-2022

Garagebox 2

De prijs voor een garagebox huur is van een paar factoren afhankelijk: formaat, huurtermijn, type opslag en de mate van toegang. Omdat deze factoren kunnen verschillen is het lastig om een normale prijs vast te stellen. Over het algemeen kun je ervan uitgaan dat de gemiddelde maandelijkse kosten bij 10,- beginnen.

Maandelijkse kosten

Er zijn naast bovengenoemde opslagkosten nog andere zaken die invloed hebben op de prijs van een opslagruimte. De gemiddelde kosten per maand beginnen bij 10,-, maar lopen gestaag op. Zo hebben de service- en administratiekosten invloed op de prijs, maar ook verzekeringen die verlies, diefstal of schade dekken. In grote lijnen zijn de totale kosten voor het huren van een opslagruimte opgebouwd uit drie elementen: de huur van de ruimte, vaste lasten en wettelijke verplichtingen. Onder vaste lasten verstaan we de kosten voor het pand of de grond waar de opslagruimtes op staan en alle kosten die gemaakt worden om alle voorzieningen draaiende te houden. Denk hierbij aan airconditioning, verlichting, elektriciteit, onderhoudskosten, personeelskosten en beveiliging.

Boxx Opslag

Bij Boxx Opslag vind je altijd opslagruimte die voldoet aan jouw wensen. Wij bieden op onze locaties zoals Almere, Amersfoort en Schiedam opslag aan van verschillende soorten (self storage, garageboxen, mobiele opslagunits en inboedelopslag) en formaten. Ben je op zoek naar een self storage unit van 1m3 of wil je toch liever een garage van 20m2 om je oldtimer in te stallen? Wij hebben het! Daarnaast zijn onze contracten flexibel, waardoor je nooit meer betaald dan nodig is. Neem contact op met onze ruimteadviseurs voor meer informatie.

Andere Boxx Blogs.

Blog categorieën.

Boxx blogs
Nieuwsberichten
Verhuis tips
Vragen en antwoorden
Werken bij
Zakelijk