Wat is verzekerd bij een opslagbox huren?

Gepubliceerd: 16-06-2022

Waar je opgeslagen spullen voor verzekerd zijn kan verschillen per verhuurder. Denk aan verzekeringen tegen schade, verlies of diefstal. De één berekent ze door in de prijs en bij de ander is het eigen verantwoordelijkheid. Dit kun je vinden in de algemene voorwaarden.

Verzekeringen om rekening mee te houden

Je spullen zijn natuurlijk van onschatbare waarde en die wil je zo goed mogelijk beschermen. Daarom is het belangrijk om goed te controleren wat wel en wat niet verzekerd is wanneer je opslagruimte huurt. Denk aan een verzekering die eventuele schade of verlies dekt. Daarnaast bestaat er altijd de kans op diefstal en brand. Als je van plan bent om je volledige inboedel op te slaan adviseren we je sterk om je inboedelverzekering te controleren. Of je inboedelverzekering ook geldt buiten je woning om is niet altijd inbegrepen bij iedere verzekeraar of verzekering. Check ook de looptijd van de verzekering en of die overeenkomt met de huurperiode van de opslag box.

Verzekeringen inbegrepen bij Boxx Opslag

Bij Boxx Opslag willen we opslagruimte huren zo gemakkelijk en zonder gedoe mogelijk maken. Daarom vragen wij je niet om alle papieren in te duiken om je verzekeringen te controleren of om ze apart af te sluiten. Opslagruimte huren bij Boxx is inclusief brand, schade en diefstalverzekeringen. Niet alleen bij self storage units of garageboxen, maar ook bij mobiele opslag boxen. Dus of je nou op zoek bent naar opslagruimte in Amersfoort, Schiedam of Almere: bij Boxx kun je met een gerust hart huren! Zijn deze locaties niet bij jou in de buurt? Kijk dan naar een van onze 16 locaties. Neem voor meer informatie contact op met onze ruimteadviseurs. Ze staan je zeven dagen per week graag te woord!

Andere Boxx Blogs.

Blog categorieën.

Boxx blogs
Nieuwsberichten
Verhuis tips
Vragen en antwoorden
Werken bij
Zakelijk