Wat kost een bestaande garage?

Gepubliceerd: 20-07-2022

Garagebox 2

Een garage biedt een mooie oplossing als je opslagruimte te kort komt. Nu overweeg je om er een te kopen, maar wat kost dat hele grapje nou eigenlijk? Afhankelijk van de staat waarin de garagebox verkeerd en locatie waar die staat, kunnen de gemiddelde kosten oplopen tot wel zo'n 10.000.

Garage kopen als belegging

Buiten extra opslagruimte tot je beschikking hebben, is een garage kopen ook een aantrekkelijke investering die steeds meer mensen overwegen. Logischerwijs zal de vraag naar extra opslagruimte eerder toe- dan afnemen. Daarnaast is het juist in lastige economische tijden een waardevaste investering. De exploiteringskosten zijn over het algemeen laag en het rendement kan oplopen tot 9%. Als je beschikt over de financiële middelen is een investering in een Boxx Garage zeker iets om over na te denken.

Bestaande (nieuwbouw) garage kopen

Ondanks de huidige huizenmarkt, staan er nog veel bestaande garageboxen te koop. De prijzen kunnen variëren, maar de gemiddelde kosten voor een bestaande garage beginnen ongeveer bij 10.000. Heb je een garagebox op het oog op een A-locatie of een aantrekkelijk deel van een grote stad? Reken er dan op dat de kosten snel kunnen verveelvoudigen. In populaire steden zoals Amsterdam of Almere, is het helemaal niet vreemd om bedragen rond de 50.000 af te moeten rekenen voor een garagebox. 

Ben jij op zoek naar een garage op een beveiligd garagepark? Dan ben je bij Boxx Opslag aan het juiste adres. Wij bieden garageboxen zowel te huur aan en te koop als belegging. Al onze garageboxen hebben een luxe Hörman roldeur, een lange levensduur en zijn onderhoudsvrij. Neem voor meer informatie contact op met onze ruimteadviseurs.

Andere Boxx Blogs.

Blog categorieën.

Boxx blogs
Nieuwsberichten
Verhuis tips
Vragen en antwoorden
Werken bij
Zakelijk