Wat kost een garagebox?

Gepubliceerd: 02-05-2022

Audi auto in garage

Voor veel mensen is de doorslaggevende reden om geen opslagbox te huren de prijs. Tijdens een korte online zoekactie kan het al snel onbetaalbaar lijken, als er allerlei particuliere garages te huur worden aangeboden voor meer dan zeshonderd euro per maand. Dat terwijl opslagruimte helemaal niet zoveel hoeft te kosten als je weet waar je moet zijn.

De prijs van een opslagunit kan variëren van een paar tientjes tot honderden euro's per maand. Hierbij maakt het niet alleen uit hoeveel opslagruimte je wil huren, maar ook waar je het wil huren en bij wie. 

Locatie van opslag bepalend voor prijs

Opslag in Utrecht kost meer dan bijvoorbeeld in Capelle a/d IJssel, maar lokaal kunnen er grote verschillen zijn. Wie op Marktplaats gaat kijken zal in Utrecht gerust garageboxen vinden tegen prijzen waar je elders in het land een eengezinswoning van kunt huren. 

Maar ook in steden als Utrecht is er genoeg betaalbare opslagruimte te vinden. Zo kun je al vanaf 200 euro per maand een garagebox huren bij Boxx opslaglocaties in Utrecht. Daarnaast heeft Boxx ook nog eens de laagste prijsgarantie. Dus bekijk de voorwaarden om voordelig een garagebox te kunnen huren.

Kijk goed wat je nodig hebt

Bedenk van te voren ook goed hoeveel opslagruimte je nodig hebt. Als je niet per se een auto wilt stallen, kun je misschien ook met wat minder opslagruimte uitkomen. Dat scheelt al snel tientallen euro's. 

Laat je daarom bij de opslagverhuurder adviseren. Ook kun je bij Boxx online berekenen hoeveel ruimte je nodig hebt. Op die manier huur je niet te veel kubieke meters opslagruimte. 

Tot slot is het goed om te checken voor hoelang je de opslagunit mag huren. Wanneer je opzoek bent naar tijdelijke opslagruimte, heb je er niet zoveel aan als je de opslagunit voor minstens zes maanden of zelfs nog langer moet huren. Kijk dus goed wat de voorwaarden zijn en wat er bij jou opslagwensen past.

Voordelen van een grote opslaglocatie

Huren bij een grote opslaglocatie is niet alleen goedkoper, maar garageboxen zijn daar ook beter beveiligd. Opslaglocaties van Boxx staan altijd op een omheind terrein en zijn 24 uur per dag voorzien van camerabewaking. 

Daarnaast is er altijd een beheerder aanwezig en is er een toegangscontrole. Zo kan er niet zomaar een onbevoegd persoon bij je garagebox in de buurt komen. 

 

Andere Boxx Blogs.

Blog categorieën.

Boxx blogs
Nieuwsberichten
Verhuis tips
Vragen en antwoorden
Werken bij
Zakelijk