Wat kost een kleine opslagbox?

Gepubliceerd: 03-05-2022

Opslagbox verhuurders bieden opslag in verschillende soorten en maten aan. Daarom variëren de kosten van een kleine opslagbox ook per grootte en aanbieder. Over het algemeen wordt onder mini opslag 1m3 verstaan, kleine opslag gaat tot en met 5m3. De kosten van een kleine of mini opslag zitten tussen 4 en 20 per week.

Extra informatie

Een mini opslag is ideaal als je net dat kleine beetje aan ruimte in je huis te kort komt. Een mini opslag kun je zelfs zien als het verlengde van een kast, waar je wintersportkleding, archieven of wat extra gereedschap in kwijt kunt. Daarnaast kost deze vorm van opslag een stuk minder dan boxopslag waar je hele inboedel in past.

Een mini opslagbox huren

Vaak wordt gezegd dat alleen inwoners van de grote steden zoals Amsterdam behoefte hebben aan extra of tijdelijke opslagruimte. Bij Boxx Opslag weten we dat ook in de rest van het land behoefte is aan self storage. Daarom zijn wij bezig met het creëren van een landelijke dekking met verschillende vestigingen zoals Boxx Almere en Boxx Amersfoort. Benieuwd welke locatie bij jou in de buurt is? Neem hier een kijkje of neem voor vragen contact op met onze ruimteadviseurs.

Andere Boxx Blogs.

Blog categorieën.

Boxx blogs
Nieuwsberichten
Verhuis tips
Vragen en antwoorden
Werken bij
Zakelijk