Wat kost een m2 opslagruimte?

Gepubliceerd: 06-05-2022

Hoewel één m2 overal één m2 is, kunnen de kosten van die ene m2 opslagruimte flink verschillen. Dit komt o.a. door de locatie waar deze staat, de vraag en het aanbod in die regio, de hoogte van de opslag en de aanbieder. Op basis van deze factoren kunnen de kosten van één m2 opslagruimte tussen 3 en 7 per week zijn.

Extra informatie

Gezien de dichtbevolktheid in de randstad is het begrijpelijk dat je voor de huur van een opslagruimte in Wormerveer minder betaalt dan in Schiedam. Omdat opslagverhuur gericht is op marktwerking zijn de prijzen niet aan banden gelegd en kan een verhuurder zo veel of juist zo weinig vragen als ze willen. Daarom hebben acties zoals een procentuele korting op je huurtermijn een sterke invloed op hoeveel je gehuurde m2 opslag uiteindelijk echt kost. Daarnaast kan er nog verschil zitten in de prijs van één m2 tussen garageboxen of self storage units. Voor de een is meer ruimte, materiaal en onderhoud nodig dan de ander. Ook dit heeft directe gevolgen voor de prijs.

Goedkope opslagruimte huren

Hoewel er per locatie verschillen zijn in prijs, kun je bij Boxx Opslag altijd goedkope opslagruimte huren. Of het nou gaat om tijdelijke opslagruimte zoals self storage of een meer permanente oplossing zoals een garagebox, wij helpen je met een passende opslagoplossing. Neem contact op met een van onze ruimteadviseurs voor meer informatie of vraag direct een offerte aan bij de expert op het gebied van opslagruimte verhuur!

Andere Boxx Blogs.

Blog categorieën.

Boxx blogs
Nieuwsberichten
Verhuis tips
Vragen en antwoorden
Werken bij
Zakelijk