Wat kost opslagruimte in Amsterdam?

Gepubliceerd: 19-04-2022

Amsterdam telt een groot aantal opslag verhuurders, waardoor het lastig is om te zeggen wat opslagruimte gemiddeld  kost in de hoofdstad. Wel kunnen we met zekerheid zeggen dat de prijs ergens tussen 35,- en 50,- ligt per maand voor de huur van een opslagruimte.

Extra informatie

De prijs van de opslagruimte wordt gedeeltelijk bepaald door de grootte, maar ook zeker door de locatie waar deze staat. Zo vind je midden in het centrum van een stad niet zo snel een goedkope opslagruimte. Kijk om de kosten wat te drukken bijvoorbeeld eens naar een opslagruimte aan de rand van de stad. Ook is het belangrijk om je vervoer van en naar je opslagunit in de gaten te houden. Niet iedereen in Amsterdam beschikt over een auto, dus zal er een bus gehuurd moeten worden. Er zijn opslag verhuurders die deze dienst gratis aanbieden bij de huur van een opslagruimte. Misschien kan het zelfs nog makkelijker door je spullen te laten halen en brengen. Een andere manier om op de kosten te besparen is het in de gaten houden van acties, zoals korting voor een bepaalde huurperiode.

Locaties Opslagruimte Amsterdam

Boxx Opslag heeft in Amsterdam twee locaties met self storage units: Amsterdam Sloterdijk en Amsterdam Zuidoost. Hier bieden wij opslagruimte aan van verschillende formaten, van 1m3 tot en met 27m3. Ben jij op zoek naar goedkope opslagruimte in Amsterdam? Neem dan snel contact op met onze ruimteadviseurs voor meer informatie over tijdelijke opslagruimte huren.

Andere Boxx Blogs.

Blog categorieën.

Boxx blogs
Nieuwsberichten
Verhuis tips
Vragen en antwoorden
Werken bij
Zakelijk