Wat kost tijdelijke opslag?

Gepubliceerd: 26-04-2022

Wat een opslag kost is afhankelijk van de grootte, locatie, huurtermijn en het aanbod. Dit betekent dat er veel verschil zit in prijzen bij aanbieders. Gemiddeld ben je zo'n 125 per maand kwijt voor de huur van een opslag box waar de inboedel van een tweekamerappartement in past (ongeveer 24m3).

Extra informatie

Er zit een flink verschil in prijs als je een kleine opslag van 3m3 huurt ten opzichte van één van 27m3. Ook betaal je voor een locatie midden in het centrum van de stad meer dan iets erbuiten. Sommige verhuurders bieden je korting aan als je voor een langere periode een opslag box huurt. Dan is er nog de regel van vraag en aanbod die ook invloed kan hebben op de prijs die je betaalt voor opslag huren.

Inboedelopslag huren

Boxx Opslag wil dat iedereen gemakkelijk, veilig en goedkoop opslagruimte kan huren. Dit doen we door een landelijke dekking te creëren met verschillende locaties in het land. Onze vestigingen zijn goed bereikbaar, zowel met het openbaar als met eigen vervoer. Zoals Boxx Amersfoort en Boxx Almere, in de buurt van grote steden maar niet op ver afgelegen plekken. Vind een locatie bij jou in de buurt of neem contact met ons op voor meer informatie.

Andere Boxx Blogs.

Blog categorieën.

Boxx blogs
Nieuwsberichten
Verhuis tips
Vragen en antwoorden
Werken bij
Zakelijk