Wat mag niet worden opgeslagen in self storage?

Gepubliceerd: 03-06-2022

Wat wel en wat niet opgeslagen mag worden in een self storage unit kan op bepaalde punten verschillen per verhuurder, dit is niet vastgelegd in de wet. Maar over het algemeen is het opslaan van toxische, ontvlambare en/of gevaarlijke stoffen, dan wel opslag van aan bederf onderhevige en levende have is verboden.

Self storage units

Wat wordt er nou precies bedoeld met toxische, ontvlambare en/of gevaarlijke stoffen of bederf onderhevige en levende have? Een bus terpentine is ontvlambaar, dus ook verboden of valt dat dan weer net binnen de toegestane artikelen? Om precies te weten wat écht niet opgeslagen mag worden in je self storage unit, adviseren wij je de voorwaarden goed door te lezen. Mocht het hier niet tussen staan kun je je vraag altijd neerleggen bij de verhuurder van de self storage.

Een aantal onderwerpen die je absoluut niet mag opslaan in een self storage unit zijn: verboden middelen zoals drugs, vuurwerk, levende dieren, munitie of wapens. Daarnaast mag je ook geen accu's, gasflessen, mest of wrakstukken van een auto of motor in je unit kwijt. Neem voor andere brandbare vloeistoffen, oxiderende, ontplofbare of giftige stoffen, contact op met je verhuurder.

Opslag

Tijdelijke opslagruimte, ook wel self storage genoemd, is beschikbaar in verschillende groottes wat een unit ideaal maakt voor alle opslagbehoeften. Je hebt waarschijnlijk meer ruimte nodig als je een grote verzameling vogelhuisjes hebt dan wanneer je alleen je wintersportspullen wil opslaan. Bij Boxx Opslag kun je terecht voor een self storage unit die aan jouw wensen voldoet. 

Op diverse locaties in de randstad, zoals Amsterdam Sloterdijk, Almere, Capelle aan den IJssel of onze XL locatie in Schiedam, bieden we naast self storage verschillende opslagmogelijkheden aan. Ook voor mobiele opslagunits of garageboxen ben je bij ons aan het goede adres. Neem contact op met een van onze ruimteadviseurs voor meer informatie.

Andere Boxx Blogs.

Blog categorieën.

Boxx blogs
Nieuwsberichten
Verhuis tips
Vragen en antwoorden
Werken bij
Zakelijk