Wat zijn de voordelen van self storage?

Gepubliceerd: 07-06-2022

Self storage, of externe opslagruimte, biedt verschillende voordelen voor de huurder. Buiten het feit dat je extra ruimte krijgt om je spullen op te slaan, geniet je van een beveiligde opslagruimte, de mogelijkheid om flexibel te huren, lage kosten en hulpmiddelen zoals steekkarren waar je gebruik van kunt maken.

Extra opslagruimte

Dat je extra ruimte krijgt is ondertussen duidelijk. Je kunt hier je wintersportspullen kwijt of die benodigdheden voor je hobby die net niet in de bijkeuken passen. Een self storage unit is extra goed beveiligd. In eerste instantie is de unit afgesloten met je eigen slot en daarna is het pand beveiligd met camerabewaking en een gepersonaliseerde code om het pand binnen te komen. Self storage units zijn in verschillende afmetingen beschikbaar, van 1m3 tot wel 27m3. Hierdoor is het bij diverse opslagverhuurders mogelijk flexibel te huren, waardoor je tussentijds kunt wisselen van unit als je meer of minder ruimte nodig hebt. Niet iedereen heeft verhuishondjes, steekkarretjes of andere hulpmiddelen liggen. Dat scheelt toch weer een heleboel met het vervoeren van je spullen!

Het self storage concept

Het concept self storage nam vooral in populariteit toe in de grote steden in de randstad, zoals Amsterdam en Rotterdam. Maar tijdelijke externe opslagruimte is niet alleen handig voor stedelingen, ook verderop in de provincies zoals de Zaanstreek en Amersfoort, biedt self storage een oplossing. Boxx Opslag biedt stedelijke huurders in Amsterdam bij Sloterdijk en op XL locatie Schiedam genoeg mogelijkheid om opslagruimte te huren. Hier kun je terecht voor self storage units, maar ook garageboxen en mobiele opslag units. Ook in de Zaanstreek en Amersfoort en nog 12 andere locaties vind je Boxx Opslag, waar je kunt huren zonder gedoe! Neem voor meer informatie contact op met één van onze ruimteadviseurs.

Andere Boxx Blogs.

Blog categorieën.

Boxx blogs
Nieuwsberichten
Verhuis tips
Vragen en antwoorden
Werken bij
Zakelijk