Wat zijn opslagkosten?

Gepubliceerd: 10-06-2022

Ga ervan uit dat de gemiddelde maandelijkse kosten beginnen bij 10,-, en kunnen oplopen tot 50,-. Afhankelijk van een aantal factoren, zoals type opslagruimte, grote, hoogte en toegankelijkheid van de opslagbox en huurtermijn.

Kosten van het huren van een opslag

Als je teveel spullen hebt en te weinig ruimte, dan is een opslagbox huren vaak een uitkomst. Nu zijn hier wel wat kosten aan verbonden. In dit artikel gaan we dieper in op wat het kost om opslagruimte te huren.

Wat kost het nou eigenlijk om een opslag box te huren? Dat hangt van een aantal factoren af. De belangrijkste factoren voor de prijs zijn:

  • het type opslagruimte dat je wilt huren
  • hoe groot (en hoog) die ruimte ongeveer moet zijn
  • of je 24/7 bij je spullen wilt kunnen
  • hoe lang je je spullen eigenlijk wilt opslaan

Er zijn verschillende soorten opslag boxen die op hun beurt weer verschillen in prijs. De kosten voor een garagebox of een self storage unit zijn vanzelfsprekend anders dan die voor een complete inboedelopslag. Ook de grootte en hoogte van de box spelen mee. Je kunt al een kleine box huren van 1m3, maar je kunt het zo gek maken als je zelf wilt: de opslag boxen van Boxx gaan tot wel 27m3. Hoeveel ruimte je nodig gaat hebben hangt natuurlijk weer samen met wat en voor hoe lang je wilt opslaan.

Verder worden er eenmalige kosten (voor service en de administratiekosten) gerekend en wordt je een borg gevraagd. Deze wordt aan het einde van de huurperiode weer netjes teruggestort.

Opslag boxen huren in Almere

Ben jij in Almere op zoek naar een opslagbox om je spullen veilig op te bergen en ben je benieuwd naar wat dat in jouw geval gaat kosten? Of ben je toch op zoek naar een andere locatie? Daar kunnen wij je bij helpen. Bij één van onze Boxx Opslag locaties kun je terecht voor het huren van verschillende soorten opslagboxen zoals garageboxen, een mobiele opslag of self storage units in alle soorten en maten. Neem gerust contact op met één van onze ruimteadviseurs, we helpen je graag verder en kunnen je meestal direct een indicatie geven van wat de totale kosten zijn.

 

Andere Boxx Blogs.

Blog categorieën.

Boxx blogs
Nieuwsberichten
Verhuis tips
Vragen en antwoorden
Werken bij
Zakelijk