Wij willen jou! Een geweldig concept van Boxx Opslag.

Gepubliceerd: 05-06-2020

Wij zijn Boxx: een innovatieve en snelgroeiende organisatie met zo'n 30 enthousiaste medewerkers. Van start-up naar scale-up met ambitie; met nu 12 vestigingen voornamelijk in de regio Amsterdam, Utrecht en Rotterdam willen we uitgroeien naar minimaal 50 vestigingen verspreid over het hele land.

Boxx biedt voor iedereen de beste opslagoplossing. Wij bieden permanent lage prijzen voor onze opslagboxen, opslagcontainers, mobiele opslagunits, verhuisdiensten en de verhuur en verkoop van grote luxe garages. Net wat je nodig hebt, niets meer en niets minder. We staan bekend om onze uitstekende service, met ophaal- en brengservice en zetten hoog in op onze klanttevredenheid.

DE BOXX SUCCESFORMULE.

 1. Altijd aanbiedingen en goedkopere alternatieven
 2. Geen lange contracten. Per week opzegbaar
 3. De beste service, 100% klanttevredenheid
 4. Gratis transportmogelijkheden
 5. Veel keuzes in formaten
 6. We zijn altijd open. 7 dagen per week, 365 per jaar
 7. Niet goed is geld terug

WERKEN BIJ BOXX.

Wij willen een geweldig bedrijf zijn om bij te huren en een geweldig bedrijf zijn om voor te werken! Wij geloven in samen doen, samen groeien en samen delen. Daarom gaan we uit van de volgende 5 basispunten:

 1. Werknemerstevredenheid ” Hoe we onze medewerkers blij houden met goede voorzieningen en extra's
 2. Werkstress ” Hoe we zorgen voor een lagere werkdruk
 3. Financieel ” hoe we samen groeien en samen beloond worden
 4. Betekenis ” Hoe we zorgen dat je je belangrijk voelt
 5. Flexibiliteit ” Hoe we omgaan met werkschema's, werkplekken en work-life balance

We zijn als bedrijf in een nieuwe fase beland en willen nu verder groeien. Om ons gezamenlijke doel te bereiken van 50 opslaglocaties zoeken we nieuwe teamleden die zin hebben in een geweldig avontuur en een passende beloning. Zowel primair als secundair: tot 12 maandsalarissen als bonus!

Steek jij graag je handen uit de mouwen? En ga je graag uitdagingen aan? Dan pas jij perfect binnen onze bedrijfscultuur! Ons team legt de lat graag hoog en zet zich daar 100% voor in.

Heb jij goede ideeën die een bijdrage leveren aan onze groeidoelstellingen? Dan zien we graag jouw motivatiebrief en cv tegemoet! Bekijk hier onze actuele vacatures.
Staat jouw specifieke vacature er niet tussen? Maar denk je wel van waarde te kunnen zijn binnen Boxx Opslag? Stuur dan een open sollicitatie naar sollicitatie@boxx.nl t.a.v. Melissa Berger, wij staan altijd open voor mensen met goede ideeën!

 

- Erwin Fleer
Directeur Boxx Opslagverhuur

Andere Boxx Blogs.

Blog categorieën.

Boxx blogs
Nieuwsberichten
Verhuis tips
Vragen en antwoorden
Werken bij
Zakelijk