RENTE TOT WEL 9,5% MET BOXX OBLIGATIES.

Boxx is volop in groei en wij openen dit jaar nog meer vestigingen zoals in Almere, Diemen en Schiedam. Hier kunt u onderdeel van zijn door deel te nemen aan onze unieke obligaties met een rente tot wel 9,5%.

Op dit moment hebben wij geen aanbiedingen. Wilt u op de hoogte blijven van alle informatie over nieuwe aanbiedingen? Vul dan het formulier in.

Hartelijk dank voor uw interesse.

 

Goede redenen om te investeren in Boxx obligaties:

  • 9,5 % vaste rente per jaar
  • Per kwartaal uitbetaald
  • Uniek 1e pandrecht op opslagunit en debiteur
  • Bestaande verhuurlocaties
  • Groei markt
  • Ideale Boxx investering
  • 2011 gestart

MAAK KENNIS MET BOXX ON WHEELS.

Boxx on Wheels is de meest slimme en makkelijke oplossing voor tijdelijke opslag .

Niet alleen is het ideaal voor opslag van bijvoorbeeld inboedel tijdens een verhuizing of verbouwing, het is ook nog eens de goedkoopste manier van opslaan!

Wij zijn tot 50% goedkoper dan de andere opslagverhuurders, en dan rijden we de opslagunit ook nog eens gratis voor je deur!

Jouw spullen worden veilig opgeslagen in een van onze moderne beveiligde loading docks bij jou in de buurt. Na de huurperiode komen wij weer voor je deur gereden.

Voor het meeste gemak hebben wij ook verhuizers en verhuisliften beschikbaar.

Bedrijfsresultaat.

EERSTE BOXXONWHEELS LOCATIE AMSTERDAM
Boxx is geen nieuwe start-up. Deze fase zijn we al voorbij. Ook hoeft het product niet meer te worden uitgetest. De eerste œBoxxonWheels locatie is eind 2014 gestart in Amsterdam Zuidoost en draait buitengewoon succesvol waarop we hebben besloten om ook vestigingen te openen in Amsterdam Noord, Utrecht, Amersfoort, Diemen , Almere en Breukelen.

De locatie in Amsterdam Zuidoost is 2700m2 groot (met 32 garages op het buitenterrein) en is gevestigd op een goede zichtlocatie in Amsterdam. De vestiging heeft inmiddels een bezettingsgraad van 90%. De vestiging draait winstgevend en heeft een uitstekende verwachting voor de aankomende jaren.