Hoe kan ik bijzondere objecten verhuizen?

Gepubliceerd: 03-03-2021

Veel inboedel is eenvoudig te verhuizen. Bij grotere objecten vereist het iets meer vaardigheden door het formaat en gewicht. Het kan voorkomen dat je bijzondere objecten in je woning hebt staan. Deze zijn een stuk lastiger te verhuizen doordat ze vaak naast het gewicht en de grootte, ook extra kwetsbaar zijn.

Om bijzondere objecten te verhuizen zijn er verschillende mogelijkheden die daarbij kunnen helpen. Maar wat valt er eigenlijk allemaal onder bijzondere objecten en hoe kun je deze het beste verhuizen?

Wat valt er allemaal onder bijzondere objecten?

Er zijn genoeg objecten die lastig te verhuizen zijn. Dit zijn de meest voorkomende bijzondere objecten:

  • Piano, vleugel of ander groot vast muziekinstrument
  • Aquaria 
  • Antieke/glazen objecten
  • Kluizen
  • Brandkasten
  • Kunst
  • Kwetsbare  verzameling
  • Wasmachines, drogers, (Amerikaanse) koelkasten
  • Pooltafels

De breekbaarheid en de omvang van deze objecten vraagt om een zorgvuldige aanpak en extra hulpmiddelen.

Welke mogelijkheden zijn er als je bijzondere objecten gaat verhuizen?

Er zijn verschillende hulpmiddelen die ingezet kunnen worden bij het verhuizen van bijzondere objecten. Deze hulpmiddelen zorgen niet alleen dat het verhuizen eenvoudiger gaat, maar bieden ook bescherming door het verkleinen van de kans op beschadigingen. 

Bij het verhuizen van inboedel biedt Boxx Opslag verhuishulp. De verhuizers zijn ervaren in het verhuizen van alle soorten inboedel. Verhuisdekens zorgen voor extra bescherming tijdens het verplaatsen van de objecten. 

Vaak passen bijzonder objecten niet gemakkelijk door een doorgang of (smalle) trap. Om deze inboedel toch het huis uit te krijgen is een verhuislift de ideale oplossing. Zo kunnen bijzondere objecten snel en vooral veilig naar verschillende verdiepingen verplaatst worden. 

Een tijdelijke opslag huren is een handige oplossing om tijdens een verhuizing en verbouwing kwetsbare inboedel op te slaan. Er zijn verschillende opslagruimtes mogelijk, zoals een standaard opslag, mobiele opslagunit of huur een garagebox. Boxx on Wheels is vervoer en opslag in één. De verhuishulpen rijden de mobiele opslagunit voor de deur voor het in- en uitladen van jouw inboedel. De opslag wordt tussentijds opgeslagen in een opslaglocatie bij jou in de buurt. 

Vragen over wat Boxx Opslag voor het verhuizen van jouw bijzondere objecten kunt betekenen? Neem contact op met de adviseurs. Er is altijd een oplossing voor jouw wensen. 

 

Andere Boxx Blogs.

Blog categorieën.

Boxx blogs
Nieuwsberichten
Verhuis tips
Vragen en antwoorden
Werken bij
Zakelijk