Locaties boxx

Momenteel hebben wij 12 Boxx Opslag locaties in Nederland, waarvan een deel in aanbouw.

Voor zowel particuliere als zakelijke huurders biedt Boxx de beste oplossing voor de opslag van goederen.

Opslag vindt plaats in onze moderne en goed beveiligde vestigingen. Huurders hebben 7 dagen per week, van 6.00 tot 23.00 uur, toegang tot hun OpslagBoxx. Bij het huren van een inboedelbox tussentijdse toegang nodig? Maak gebruik van je eigen kleine unit voor je belangrijkste items. Op aanvraag is 24 uurs toegang ook mogelijk.

 

Veel goedkoper | Gratis transport

Boxx opslag locaties.

Opslagruimte huren bij jou in de buurt.

Op dit moment zijn er 12 Boxx Opslag vestigingen verspreid door Nederland, waarvan een deel in aanbouw is. Ons doel is om door te groeien naar tenminste 50 locaties. Op deze manier is er altijd een Boxx vestiging bij jou in de buurt.

Dagelijks toegang
Al onze opslagvestigingen zijn onbemand en hebben een centrale ligging zodat de vestigingen voor iedereen makkelijk te bereiken zijn. Bij ons geen opslaghallen op desolate industrieterreinen, maar volledig geautomatiseerde goederenhotels dicht in de buurt. Huurders hebben 7 dagen per week, van 6.00 tot 23.00 uur, toegang tot de vestiging middels het persoonlijke toegangssysteem.

Boxx vestiging in
Ben je op zoek naar een opslagruimte in de buurt? Wij hebben vestigingen in Amsterdam West, Amsterdam Noord, Amsterdam Sloterdijk, Amsterdam Zuidoost, Amstelveen, Amersfoort, Breukelen, Diemen, Utrecht en Wormerveer. Iedere opslaglocatie is goed beveiligd, schoon en droog. Dit jaar openen wij nieuwe vestigingen in o.a. Schiedam, Waalwijk en een nieuwe vestiging in Utrecht.

Goedkoopste opslaglocatie
Onze prijzen verschillen per locatie. Ben je op zoek naar de goedkoopste prijs voor opslagruimte? Kies dan voor onze XL vestiging in Breukelen. Deze vestiging is de grootste opslaglocatie van Nederland met 10.500 mopslagruimte. Huurders huren hier opslagruimte tot wel 50% goedkoper.