Tijdelijke opslagruimte te huur in Leidschendam.

De opslagverhuurspecialist van Nederland heeft nu tijdelijke opslagruimte te huur in het fraaie Leidschendam. Een self storage unit kan voor verschillende redenen ingezet worden. Hierbij kun je denken aan inboedelopslag bij een verhuizing of verbouwing of extra ruimte voor een hobby. Als ondernemer kan tijdelijke opslagruimte verhuur een oplossing bieden bij voorraad- of archiefopslag. Onze self storage units variëren in afmeting van 1m3 tot en met 27m3. Zo is er altijd een opslagruimte die bij jouw opslagbehoefte past.

Opslagruimte huren bij Boxx Opslag is gemakkelijk, veilig en goedkoop. In vijf eenvoudige stappen sluit je een huurcontract bij ons af en onze locaties zijn zeven dagen per week geopend en zijn onze ruimteadviseurs bereikbaar voor al je vragen. Hieronder lees je hoe je met ze in contact kunt komen.

Op deze pagina vind je meer informatie over welke formaten we aanbieden en de daaraan gekoppelde prijzen op onze locatie in Delft. Iets verderop ligt onze XL locatie Schiedam, daar vertellen we wat over. Daaronder stippen we nog kort de voordelen van het huren van een self storage unit aan. Verderop de pagina lees je alles over welke acties nu lopen en wat eerdere huurders van ons vinden.

De opslagspecialist van Leidschendam.

Wij bieden voor iedereen een passende en makkelijke oplossing om je spullen op te slaan tegen de laagste prijs.

  • Schone, droge opslagunits
  • Diverse formaten
  • Wekelijks te huren
  • Uitstekende service
  • Beveiligde omgeving

Veilig | Veel makkelijker | Nergens goedkoper

Prijzen en formaten.

Formaat in m³ Formaat in m² Geschikt voor Prijs per week Prijs per 4 weken
5 1.5 Kinderkamer. 40 verhuisdozen. €14,50 €58 Offerte
10 3 Ruime studio. 80 verhuisdozen. €22,50 €90 Offerte
20 6.67 Grote tweekamerwoning. 160 verhuisdozen. €42,50 €170 Offerte

Locatie minder van belang?

Onderstaande prijzen zijn van toepassing voor de dichtstbijzijnde regiolocatie Schiedam.

Formaat in m³ Formaat in m² Geschikt voor Prijs per week Prijs per 4 weken Actie Gratis bus
5 2 Kinderkamer. 40 verhuisdozen. €9 €36 50% korting 1ᵉ 4 weken nee Offerte
10 3.4 Ruime studio. 80 verhuisdozen. €15,75 €63 50% korting 1ᵉ 4 weken nee Offerte
20 7.6 Grote tweekamerwoning. 160 verhuisdozen. €23,75 €95 50% korting 1ᵉ 4 weken nee Offerte

Voordelen van een tijdelijke self-storage unit huren in Leidschendam.

Op onze vestiging in Leidschendam kun je Opslagboxxen huren in verschillende formaten. Alle units worden afgesloten met jouw eigen slot en bevinden zich in onze goed beveiligde vestiging. Daarnaast kun je eenvoudig en voordelig verhuisbusjes huren waarmee je alle spullen snel en makkelijk kunt opslaan.

Onze acties.

Tot 16 weken 50% korting & Gratis verhuisbus
Actie

Ontvang tot 16 weken 50% korting op de huur en maak gratis gebruik van onze verhuisbus.

Gratis ophaalservice
Actie
Tijdelijk
voordeel

Mobiele opslagcontainers nu met gratis verhuizing. Wie wil er zelf nog sjouwen, als wij het gratis doen?

Elders goedkoper?
Actie
Tijdelijk
voordeel

Gratis ophaal en retourservice met verhuizers. Met zelfde huurprijs! Opslagruimte huren zonder zelf moeten sjouwen.

En Boxx heeft meer voordelen.

Gegarandeerd de laagste prijzen
Gratis transport of de opslagunit wordt voor je deur gebracht
Verhuizers en verhuisliften voor elke verhuizing beschikbaar
Echte reviews met de hoogste score. Niet goed is geld terug
Je kunt alles online regelen. Wij zijn 7 dagen per week open, ook voor advies

Eenvoudig in 5 stappen een huurcontract.

Wij bieden voor iedereen een passende en makkelijke oplossing om je spullen op te slaan tegen de laagste prijs. In vijf eenvoudige stappen heb je zo een opslagunit geregeld.

1

Selecteer een van
onze locaties

2

Selecteer het formaat van de opslagunit

3

Bepaal welke manier van transport het meest geschikt is

4

Vraag vrijblijvend om een
offerte

5

Ontvang jouw huurcontract

Hoe kunnen we je helpen.

Wist je dat je altijd minder opslagruimte nodig hebt, dan je van te voren had gedacht. Door de opslag zo efficiënt mogelijk in te delen, heb je minder ruimte nodig. Wij helpen je graag met een goed en vrijblijvend ruimteadvies, zodat je zo voordelig mogelijk een opslagruimte kunt huren. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 9:00 tot 17:30 uur voor advies over formaten en opslagboxen. Een huurcontract kan ieder moment worden gemaakt, zo ook in het weekend!

 

Stuur foto’s van je spullen via Whatsapp

Reviews.

Cijfer 8.4
Aantal reviews 5007

Opslagruimte verhuur in Leidschendam.

Nu ook in Leidschendam: Boxx Opslag, de opslagverhuurexpert van het land. Wij zijn gespecialiseerd in tijdelijke opslagruimte verhuur. Van self storage units, tot garageboxen en speciale verplaatsbare opslagruimtes. Onze oplossingen voor jouw ruimte tekort zijn in verschillende afmetingen beschikbaar. Een self storage unit begint bij 1m3, waar je tot wel zes verhuisdozen in op kunt slaan. Onze grootste unit bedraagt 27m3 en hierin kun je tot wel 216 verhuisdozen stallen. De stevige opslagruimtes zijn voor privé en zakelijke doeleinden geschikt. Een paar voorbeelden zijn inboedelopslag bij verhuizing, het opslaan van de voorraad van een webshop of het stallen van seizoensgebonden producten.

Iets verderop ligt onze XL locatie Schiedam. Op deze vestiging bieden wij ook de mogelijkheid aan om een garagebox te huren en stallen wij onze speciale mobiele opslagunits. Een onderhoudsvrije garagebox is voorzien van een luxe Hörmann roldeur en gesitueerd in een geconditioneerde binnenhal. Bij de huur van een verplaatsbare opslagruimte verzorgen wij het transport van en naar de vestiging en helpen wij bij het inladen van de goederen. Daarna stallen wij deze op één van onze beveiligde locaties naar keuze. Buiten de flexibiliteit is er het voordeel van gratis gebruik maken van een kleine opslagunit, zodat je bij je belangrijkste spullen kunt. Op deze locatie is er ook de optie om gebruik te maken van verhuisliften en -bussen en steekkarren.

Boxx is niet voor niets de opslagverhuurspecialist van Nederland. Dit zijn wij geworden door onze expertise binnen opslagverhuur, veelzijdige aanbod aan opslagoplossingen en excellente service. Al onze locaties zijn zeven dagen per week geopend van 06:00 tot 23:00 uur, zodat iedereen bij zijn opslagruimte kan wanneer die dat wil. Ook onze ruimteadviseurs staan iedere dag van de week van 09:00 tot 17:30 uur voor je klaar om te bespreken hoe we jouw ervaring nog beter kunnen maken of om eventuele vragen te beantwoorden. Op onze blog delen we graag onze kennis en expertise over opslagruimte, verhuizen en inboedelopslag.

Vanuit Boxx willen we ervoor zorgen dat opslagruimte huren gemakkelijk, veilig en goedkoop is voor iedereen. Dit is de reden waarom wij Boxx on Wheels in het leven hebben geroepen. De inboedelopslag- en verhuisservice in één. Bij het huren van een verplaatsbare opslagruimte zitten de transport van en naar de vestiging inbegrepen en helpt een ervaren team van verhuizers om de opslagunit in te laden. Dit heeft als voordeel dat je geen bus of een verhuisteam hoeft te regelen en de kans op beschadiging wordt beduidend minder.

Boxx Opslag zorgt er voor dat iedereen gepaste opslagruimte kan huren in Nederland. Van onze standaard opslagruimtes (ook wel self storage genoemd), naar unieke verplaatsbare boxen en garageboxen, voor ieder wat wils. Op verschillende locaties in het land vind je externe opslagruimte te huur. Als je wil weten hoeveel ruimte je eigenlijk nodig hebt kun je dit berekenen met onze ruimtecalculator. Als je hier nog vragen over hebt kun je die stellen aan onze ruimteadviseurs die zeven dagen per week voor je klaar staan.