De opslagspecialist van Regio Amsterdam.

Boxx is dé plek waar u uw inboedel wilt opslaan. Door op bedachtzame manier te kijken naar verschillende opslagmogelijkheden, onderscheiden wij ons tegenover de concurrentie. Met een combinatie van betaalbare opties, flexibiliteit en service, is Boxx de juiste keuze voor uw opslag! Op onze vestigingen in Amsterdam bieden wij opslagunits, garageboxen en tijdelijke opslagcontainers aan.

Verschillende locaties in Amsterdam en omstreken

In de regio Amsterdam, hebben we verschillende locaties verspreid over de stad. U kunt bij ons een opslagruimte huren in Amsterdam West, Noord, Zuidoost, Sloterdijk, maar ook in Amstelveen en Diemen. Alle vestigingen zijn centraal gelegen en 7 dagen per week open.

Opslagunit met gratis ophaalservice

Heeft u geen zin om zelf met uw inboedel te zwoegen? Kies dan voor ons unieke œBoxx on Wheels-concept. Onze medewerkers komen met de opslagunit voor je deur rijden, laden uw inboedel in en brengen het naar de gewenste locatie. Ideaal wanneer u gaat verhuizen, particulier of zakelijk. Deze service bestaat uit opslag, transport en service.

Tijdelijk extra ruimte op locatie

Bent u aan het klussen, maar wilt u uw opslag nog wel voor de deur hebben staan? Kies dan voor een opslagcontainer. Deze container plaatsen we bij u op de gewenste locatie, ideaal als u voor een korte periode ruimte nodig heeft.

Nog geen inzicht wat voor u de beste optie is? Vraag advies van een van onze adviseurs. We staan altijd voor u klaar!

BOXX ON WHEELS (LATEN DOEN).
GRATIS OPHAAL- EN RETOURSERVICE.

Opslagunit huren inclusief verhuizers, zonder hogere huurprijs. Ideaal voor opslag van je inboedel. Makkelijker en beter voor je spullen. Uniek in Nederland.

OPSLAGUNIT AMSTELVEEN (ZELF DOEN).
1ᵉ 8 WEKEN 50% KORTING.

Je beveiligde en persoonlijke opslagbox dichtbij in Amstelveen. Ruimtes in vele formaten. Nu ook met gratis gebruik van verhuisbus.

OPSLAGUNIT ZUIDOOST (ZELF DOEN).
1ᵉ 8 WEKEN 50% KORTING.

Je beveiligde en persoonlijke opslagbox dichtbij in Amsterdam Zuidoost. Ruimtes in vele formaten. Nu ook met gratis gebruik van verhuisbus.

OPSLAGUNIT SLOTERDIJK (ZELF DOEN).

Je beveiligde en persoonlijke opslagbox dichtbij in Amsterdam Sloterdijk. Ruimtes in vele formaten. Nu ook met gratis gebruik van verhuisbus.

OPSLAGUNIT WEST (ZELF DOEN).

Je beveiligde en persoonlijke opslagbox dichtbij in Amsterdam West. Ruimtes in vele formaten. Nu ook met gratis gebruik van verhuisbus.

OPSLAGUNIT NOORD (ZELF DOEN).

Je beveiligde en persoonlijke opslagbox dichtbij in Amsterdam Noord. Ruimtes in vele formaten. Nu ook met gratis gebruik van verhuisbus.

OPSLAGUNIT DIEMEN (ZELF DOEN).

Je beveiligde en persoonlijke opslagbox dichtbij in Diemen. Ruimtes in vele formaten. Nu ook met gratis gebruik van verhuisbus.

 

OPSLAGUNIT REGIOLOCATIE (ZELF DOEN).
TOT WEL 40% GOEDKOPER.

Locatie minder van belang? Huur tot 40% goedkoper in Breukelen. Hier krijg je ook nog eens 50% korting over de eerste 8 weken.

ZAKELIJKE OPSLAGRUIMTE.
VAN 1 M2 TOT 4000 M2.

Inclusief heftruckservice, ontvangstservice,  stadsdistributie, gratis ophaalservice en werkplekverhuur. De opslagspecialist voor bedrijven!

Reviews.

Cijfer 8.4
Aantal reviews 5007

Onze acties.

Tot 16 weken 50% korting & Gratis verhuisbus
Actie

Ontvang tot 16 weken 50% korting op de huur en maak gratis gebruik van onze verhuisbus.

Gratis ophaalservice
Actie
Tijdelijk
voordeel

Mobiele opslagcontainers nu met gratis verhuizing. Wie wil er zelf nog sjouwen, als wij het gratis doen?

Elders goedkoper?
Actie
Tijdelijk
voordeel

Gratis ophaal en retourservice met verhuizers. Met zelfde huurprijs! Opslagruimte huren zonder zelf moeten sjouwen.

Hoe kunnen we je helpen.

Wist je dat je altijd minder opslagruimte nodig hebt, dan je van te voren had gedacht. Door de opslag zo efficiënt mogelijk in te delen, heb je minder ruimte nodig. Wij helpen je graag met een goed en vrijblijvend ruimteadvies, zodat je zo voordelig mogelijk een opslagruimte kunt huren. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 9:00 tot 17:30 uur voor advies over formaten en opslagboxen. Een huurcontract kan ieder moment worden gemaakt, zo ook in het weekend!

 

Stuur foto’s van je spullen via Whatsapp

De beste opslag opties in Amsterdam.

Vind op onze locaties in regio Amsterdam een variatie van opslagmogelijkheden. Het is mogelijk om een œstandaard Opslag Boxx te huren in verschillende groottes. Daarnaast bieden wij ook het unieke Boxx on Wheels-concept aan. Gaat u verhuizen? Dan is dit de juiste keuze, onze verhuizers komen uw inboedel inladen en retourneren wanneer u dat uitkomt. Ook hebben we extra hoge opslagboxen beschikbaar.

Opslagruimtes in Amsterdam

In de regio Amsterdam, hebben we verschillende locaties verspreid over de stad. U kunt bij ons een opslagruimte huren in Amsterdam West, Noord, Zuidoost, Sloterdijk, maar ook in Amstelveen en Diemen. Bekijk onze locatiepagina voor al onze locaties.

7 dagen in de week toegang

Onze locaties in Amsterdam hebben allen een centrale ligging. In plaats van een opslagruimte op een verlaten parkeerplaats, een geautomatiseerde (onbemande) goederenhotel bij u in de omgeving. Onze vestiging is geopend van 6.00 tot 23.00 uur, zeven dagen in de week. Huurders kunnen hun opslagruimte betreden middels een persoonlijk toegangssysteem.

40% Goedkoper

Is de locatie minder van belang? Kies dan voor onze mega opslaglocatie in Breukelen. Hier ontvangt u tot wel 40% korting!