Opslag huren in regio Utrecht.

Een opslagruimte huren in de omgeving van Utrecht? Bij Boxx Opslag ben je aan het juiste adres. Wij stellen de klant voorop en helpen je graag met het zoeken naar de beste en goedkoopste oplossing.  Op onze verschillende vestigingen in Utrecht bieden wij diverse mogelijkheden op het gebied van opslag aan. Zo vind je bij ons een standaard opslagbox (self storage) in diverse formaten, bieden we onze unieke verplaatsbare inboedelbox aan (speciaal voor de opslag van inboedel) en hebben we extra hoge garageboxen beschikbaar voor koop, huur en als belegging. Bij Boxx Opslag in Utrecht denken we graag mee over het transport, want wij vinden het gemak van de klant het belangrijkste!

Dagelijkse toegang tot opslag

Al onze opslagvestigingen hebben een centrale ligging. Hierdoor is een opslagruimte bij Boxx Opslag altijd voor iedereen gemakkelijk te bereiken. Bij Boxx Opslag vind je geen opslaghallen op desolate industrieterreinen, maar volledig geautomatiseerde goederenhotels dicht in de buurt. Als huurder heb je 7 dagen per week (van 06:00 tot 23:00 uur) toegang tot de opslagboxen via een persoonlijk toegangssysteem.

Boxx Opslag in Utrecht

Wil je een box huren in Utrecht? Dat doe je eenvoudig bij Boxx. Wij hebben meerdere opslagmogelijkheden in de regio Utrecht. Huur een box, laat hem voor de deur bezorgen en laadt je inboedel in. Boxx komt hem weer ophalen en plaatst de box op één van de locaties naar keuze. Je spullen opslaan was nog nooit zo makkelijk. Iedere opslagruimte locatie is goed beveiligd, schoon en droog.

Goedkope opslagruimte Utrecht

Wil je graag een goedkope opslagruimte huren in de omgeving van Utrecht? Ook dan ben je bij Boxx Opslag aan het juiste adres. Onze prijzen voor opslag verschillen per locatie, waardoor Boxx opslag altijd de goedkoopste opslag kan bieden. De goedkoopste opslagruimte vind je in Breukelen. Deze XL vestiging biedt niet alleen goedkope opslagruimte, maar is ook nog eens de grootste opslaglocatie van Nederland met 10.500m2 opslagruimte. Huurders huren hier opslagruimte tot wel 40% goedkoper.

BOXX ON WHEELS BREUKELEN.
GRATIS OPHALEN EN BRENGEN.

Opslagunit huren inclusief verhuizers, zonder hogere huurprijs. Ideaal voor opslag van je inboedel. Makkelijker en beter voor je spullen. Uniek in Nederland.

BOXX ON WHEELS UTRECHT.
GRATIS OPHALEN EN BRENGEN.

Opslagunit huren inclusief verhuizers, zonder hogere huurprijs. Ideaal voor opslag van je inboedel. Makkelijker en beter voor je spullen. Uniek in Nederland.

BOXX ON WHEELS NIEUWEGEIN.
GRATIS OPHALEN EN BRENGEN.

Opslagunit huren inclusief verhuizers, zonder hogere huurprijs. Ideaal voor opslag van je inboedel. Makkelijker en beter voor je spullen. Uniek in Nederland.

OPSLAGUNIT BREUKELEN (ZELF DOEN).
1ᵉ 8 WEKEN 50% KORTING.

Locatie minder van belang? Huur tot 40% goedkoper in Breukelen. Hier krijg je ook nog eens 50% korting over de eerste 8 weken.

OPSLAGUNIT UTRECHT (ZELF DOEN).
1ᵉ 8 WEKEN 50% KORTING.

Je beveiligde en persoonlijke opslagbox dichtbij in Utrecht. Ruimtes in vele formaten. Nu ook met gratis gebruik van verhuisbus.

ZAKELIJKE OPSLAGRUIMTE.
VAN 1 M2 TOT 4000 M2.

Inclusief heftruckservice, ontvangstservice,  stadsdistributie, gratis ophaal- en retourservice en werkplekverhuur. De opslagspecialist voor bedrijven!

Reviews.

Cijfer 8.4
Aantal reviews 5004

Onze acties.

Tot 16 weken 50% korting & Gratis verhuisbus
Actie

Ontvang tot 16 weken 50% korting op de huur en maak gratis gebruik van onze verhuisbus.

Gratis ophaalservice
Actie
Tijdelijk
voordeel

Mobiele opslagcontainers nu met gratis verhuizing. Wie wil er zelf nog sjouwen, als wij het gratis doen?

Elders goedkoper?
Actie
Tijdelijk
voordeel

Gratis ophaal en retourservice met verhuizers. Met zelfde huurprijs! Opslagruimte huren zonder zelf moeten sjouwen.

Hoe kunnen we je helpen.

Wist je dat je altijd minder opslagruimte nodig hebt, dan je van te voren had gedacht. Door de opslag zo efficiënt mogelijk in te delen, heb je minder ruimte nodig. Wij helpen je graag met een goed en vrijblijvend ruimteadvies, zodat je zo voordelig mogelijk een opslagruimte kunt huren. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 9:00 tot 17:30 uur voor advies over formaten en opslagboxen. Een huurcontract kan ieder moment worden gemaakt, zo ook in het weekend!

 

Stuur foto’s van je spullen via Whatsapp

Opslag huren in regio Utrecht.

Boxx verhuurt al duizenden (tijdelijke) opslagruimten en garageboxen in 26 verschillende locaties verspreid door Nederland. Het doel is om door te groeien naar landelijke dekking. Opslag huren willen we voor iedereen veilig, makkelijker en nergens goedkoper maken. Hoe doen we dat?

Veilig

Opslag vindt plaats in goed beveiligde vestingen op goede locaties. Sommige locaties zijn gevestigd dichtbij woonwijken. Daarnaast hebben wij 2 regio XL locaties. Opslagunits zijn schoon, droog en veilig. Als huurder heb je altijd en makkelijk toegang. De vestigingen zijn 7 dagen per week open, vanaf 06:00 uur tot 23:00 uur.

Veel makkelijker

Als enige in Nederland bieden wij een gratis ophaal- en retourservice (inclusief gratis verhuizers). Ideaal voor de opslag van inboedels. Je hoeft niet meer zelf je spullen te sjouwen. Als je zelf je spullen wil opslaan, kun je gratis gebruik maken van de Boxx verhuisbussen. Ook kun je een opslagcontainer tijdelijk voor je deur laten staan. Transport van opslag en opslagruimte huren maken wij dus zo makkelijk mogelijk.

Nergens goedkoper

Onze opslagadviseur geven iedereen een passend advies. Vaak heb je minder ruimte nodig dan je denkt. Je betaalt daarom alleen voor ruimte die je echt nodig hebt. Een huurcontract kun je al afsluiten voor een week. Extra goedkoop opslag huren kan op onze regio XL locaties, tot wel 40% goedkoper. Daarnaast zijn er altijd kortingsacties. Bij Boxx zijn er flexibele huurtermijnen, geen administratiekosten of andere ondoorzichtige kosten. Wel altijd de laagsteprijsgarantie: wij zijn gegarandeerd goedkoper dan de concurrentie.