Medewerker backoffice logistieke planning.

Job Type: fulltime, 40uur

Locatie: Amsterdam

 

Flexibel werken, goede voorzieningen, alle faciliteiten om je te ontwikkelen en een duidelijk gezamenlijk doel. Samen met jou willen we van 12 naar 50 locaties! Wij bieden een goede beloning, zowel primair als secundair: tot 12 maandsalarissen als bonus!

Boxx is een snelgroeiend, energiek en ambitieus opslagverhuurbedrijf met (nu nog) 12 locaties verspreid in de Randstad. Wij onderscheiden ons door opslag huren makkelijker en goedkoper te maken.

Wij zoeken een backoffice medewerker (m/v) die onze logistieke planning verzorgt en die samen met ons verder wil groeien. Onze nieuwe collega heeft:

 • Enkele jaren ervaring met plannen en het maken van roosters in de logistieke branche is een pré.
 • MBO werk- en denkniveau.
 • Goed ruimtelijk inzicht.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden.
 • Je hebt een proactieve houding en bent zelfstandig.
 • Goede topografische kennis.
 • Je bent woonachtig in de omgeving Amsterdam.

Ben je daarnaast positief ingesteld, flexibel, servicegericht en een echte teamplayer die goed kan schakelen met het logistieke team? Dan ben jij de nieuwe backoffice medewerker die we zoeken!

Wat ga je doen

Als backoffice medewerker werk je op onze serviceafdeling en ben je voornamelijk verantwoordelijk voor het plannen van Boxx on Wheels ritten. Dit is een unieke service waarbij de opslagunit voor de deur komt van de huurder incl. gratis ophaalservice. Deze service is gekoppeld aan een rittenplanning en een toegangsplanning.

Naast het inplannen van deze ritten, sta je de klant te woord, en bevestig jij deze planning via onze systemen. Omdat jij precies weet wat de planning is houd je nauw contact met onze chauffeurs en verzorg je de aansturing. Ook stel je een verhuispool samen en je denk mee aan verdere automatisering van de processen. Je hebt hiervoor uitstekende organisatorische administratieve vaardigheden nodig. Daarnaast is het van belang dat het commercieel belang hoog in het vaandel hebt staan en ben je klantgericht.

Over Boxx

Wij willen een geweldig bedrijf zijn om bij te huren en een geweldig bedrijf zijn om voor te werken! Wij geloven in samen doen, samen groeien en samen delen. Daarom gaan we uit van de volgende 5 basispunten:

 1. Werknemerstevredenheid ” Hoe we onze medewerkers blij houden met goede voorzieningen en extra’s
 2. Werkstress ” Hoe we zorgen voor een lagere werkdruk
 3. Financieel ” hoe we samen groeien en samen beloond worden
 4. Betekenis ” Hoe we zorgen dat je je belangrijk voelt
 5. Flexibiliteit ” Hoe we omgaan met werkschema’s, werkplekken en work-life balance

We zijn als bedrijf in een nieuwe fase beland en willen nu verder groeien. Om de gewenste groei te faciliteren naar 50 locaties zoeken we nieuwe teamleden die energie en kennis meenemen. Die zin hebben in een geweldig avontuur en een passende beloning.

Klik HIER om verder te lezen over het werken bij Boxx. 

(http://boxx.nl/blogs/werken-bij-boxx-opslag/)

Wat wij bieden

Naast onze 5 basisuitgangspunten, waarin jij alle vrijheid krijgt om met ons mee te groeien, bieden wij ook nog:

 • Een uitstekend (bovengemiddeld!) salaris.
 • Deelname bonusregeling.
 • Deelname pensioenregeling.
 • Reiskostenvergoeding (OV).
 • 28 vakantiedagen en de mogelijkheid om bij te kopen.
 • Regelmatig een bedrijfsfeestje en leuke maandborrels.

Dus zeg nou eerlijk, wie wil nou niet werken bij Boxx? Een modern en innovatief bedrijf, waar je een iPhone en een MacBook ter beschikking krijgt, elke dag een gratis lunch en gemotiveerde collega’s met regelmatig geweldige bedrijfsuitjes!

Geïnspireerd? 

Wil je onze collega’s van de serviceafdeling komen helpen? Mooi! Maar¦de lat ligt hoog. Alleen als je past binnen de bedrijfscultuur word je aangenomen. Dit betekent dat je met jouw pro-activiteit, slimmigheid, positiviteit en oplossingsgerichtheid werkelijk bijdraagt aan het realiseren van de groei van Boxx!

Voel je je aangesproken? Solliciteer nu, want jij bent op zoek naar ons en wij zijn op zoek naar jou! Stuur ons je cv en motivatie vóór 26 juni 2020. Klik op de onderstaande sollicitatieknop of stuur ons een overtuigende mail incl. cv naar sollicitatie@boxx.nl ter attentie van Melissa Berger.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.