Mini opslag huren bij Boxx Opslag .

Soms heb je niet meer nodig dan een klein beetje extra opslagruimte. Speciaal daarvoor biedt Boxx een mini opslag aan. Deze box beschikt over 1m3 opslagruimte en is geschikt voor de opslag van kleine spullen. Denk bijvoorbeeld aan het opslaan van boeken, archief, seizoensspullen, kleding en verzamelingen. Je kunt de mini opslag daarom zien als het verlengde van jouw kledingkast, boekenkast, magazijn of studentenkamer. De mini opslag box is ideaal te combineren met een Boxx on Wheels.

De opslagspecialist van nederland.

Wij bieden voor iedereen een passende en makkelijke oplossing om je spullen op te slaan tegen de laagste prijs.

  • Schone, droge opslagunits
  • Diverse formaten
  • Wekelijks te huren
  • Uitstekende service
  • Beveiligde omgeving

 

Veilig | Veel makkelijker | Nergens goedkoper

Voordelen van een mini opslag.

Met de mini opslag van Boxx berg je je spullen veilig op. Je spullen zijn goed beschermd dankzij de 24/7 camerabewaking. Je mini opslag kun je vergrendelen met een eigen hangslot. Bij Boxx bieden we jou de laagste prijsgarantie voor het huren van een mini opslag. Onze opslagruimtes zijn volledig geautomatiseerd en je krijgt alleen toegang middels het persoonlijke toegangssysteem. Verder kun je de mini opslag 7 dagen per week tussen 06:00 en 23:00 uur bezoeken, daarna wordt het terrein hermetisch afgesloten. Hierdoor weet je zeker dat jouw mini opslag in veilige handen is.

Tot slot is de mini opslag voor zowel particuliere als zakelijke huur beschikbaar. Je kunt de opslag per week opzeggen en er is altijd een locatie bij jou in de buurt.

Prijzen van de Mini Opslag.

XS
1m21m3
Minibox. 6 verhuisdozen.
XS
1m23m3
Voorraadkast. 24 verhuisdozen.
S
1.5m24.5m3
Kleine kinderkamer. 36 verhuisdozen.
Opslagunit
1m3 1m2

Minibox. 6 verhuisdozen.

€ 14
per 4 weken, per week opzegbaar
Opslagunit
3m3 1m2

Voorraadkast. 24 verhuisdozen.

€ 35
per 4 weken, per week opzegbaar
Opslagunit
4.5m3 1.5m2

Kleine kinderkamer. 36 verhuisdozen.

€ 74
per 4 weken, per week opzegbaar

Groter formaat opslagbox.

Denk je dat je toch niet helemaal uit de voeten komt met een mini opslag? Geen probleem. Bij Boxx hebben wij opslagruimtes beschikbaar in alle denkbare groottes.

Eenvoudig in 5 stappen een huurcontract.

Wij bieden voor iedereen een passende en makkelijke oplossing om je spullen op te slaan tegen de laagste prijs. In vijf eenvoudige stappen heb je zo een opslagunit geregeld.

1

Selecteer een van
onze locaties

2

Selecteer het formaat van de opslagunit

3

Bepaal welke manier van transport het meest geschikt is

4

Vraag vrijblijvend om een
offerte

5

Ontvang jouw huurcontract

Hoe kunnen we je helpen.

Wist je dat je altijd minder opslagruimte nodig hebt, dan je van te voren had gedacht. Door de opslag zo efficiënt mogelijk in te delen, heb je minder ruimte nodig. Wij helpen je graag met een goed en vrijblijvend ruimteadvies, zodat je zo voordelig mogelijk een opslagruimte kunt huren. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 9:00 tot 17:30 uur voor advies over formaten en opslagboxen. Een huurcontract kan ieder moment worden gemaakt, zo ook in het weekend!

 

Stuur foto’s van je spullen via Whatsapp

Reviews.

Cijfer 8.4
Aantal reviews 5004

Mini opslag bij Boxx.

Boxx Opslag is de opslagspecialist van Nederland. Bij ons vind je opslagruimtes in vele soorten en maten. Een mini opslag is ideaal voor wanneer je een beperkte hoeveelheid spullen wilt opbergen, maar ook voor een standaard opslagbox ben je bij ons aan het juiste adres. Uniek zijn onze Boxx on wheels, waarbij de opslagbox voor je deur wordt gereden en ook kun je bij ons terecht voor de verhuur en verkoop van grote garages. Bij Boxx Opslag huur je zonder verplichte lange huurtermijn en zijn er ook geen administratiekosten.

Mini opslag de beste oplossing voor jou?
De wensen van jou als huurder staan bij ons centraal. Onze opslagadviseurs geven iedereen een passend advies en je betaalt daarom nooit voor een onnodig grote opslagruimte. Bij ons kun je al terecht voor een mini opslag van 1m3, zodat we perfect kunnen aansluiten op iedere opslagbehoefte. Wanneer je kleine spullen wilt opbergen en deze zo efficiënt mogelijk opbergt zul je zien dat een mini opslag echt wel voldoende kan zijn. Een huurcontract voor de mini opslag kun je al afsluiten voor een week, maand of langere periode. De mini opslag en overige opslagruimtes bevinden zich op onze goed beveiligde locaties.

Mini opslag veel goedkoper
Bij Boxx Opslag kun je jouw mini opslag huren met de laagste prijsgarantie. Wij hanteren vaste lage prijzen en de wensen van onze huurders staan altijd centraal. Door onze jarenlange ervaring weten wij dat opslaan zo makkelijk mogelijk moet zijn. Juist daarom kan iedere huurder bij Boxx Opslag gebruik maken van onze transportbussen. Wil je het jezelf nog makkelijker maken? Kies dan voor de unieke Boxx on Wheels, waarbij de opslagruimte vaak gratis voor je deur wordt gereden. Hierbij kun je optioneel nog kiezen voor een verhuishulp en lift. Hiermee voorkomt Boxx dat je onnodig vaak heen en weer moet rijden naar de vestiging en het slepen met zware spullen behoort ook tot de verleden tijd.