Inboedelopslag in Diemen met Boxx on Wheels.

Boxx on wheels is de beste oplossing voor het opslaan van je inboedel. De opslagunit wordt gratis* voor je deur gereden incl. verhuishulpen die de opslagunit inpakken. Daarna wordt de opslagunit naar onze goed beveiligde vestiging in Diemen gebracht voor de opslag. Op deze manier hoeft je zelf niet telkens met een volle auto op en neer naar de opslagvestiging te rijden met grote en zware spullen, want wie heeft er nou zin om zelf te sjouwen?

Met Boxx on Wheels zijn opslag en verhuizen gelijk samen geregeld. Je spullen worden maar één keer in en uitgepakt waardoor de kans op beschadigingen afneemt. Daarnaast is Boxx on Wheels goedkoper dan standaard self storage en bespaard het je een hoop gedoe.

Opslag van jouw spullen vindt plaats in onze speciale verplaatsbare inboedelcontainers die worden opgeslagen op onze goed beveiligde vestigingen. De  inboedelcontainers zijn speciaal ontworpen door Boxx voor de opslag van inboedel en worden afgesloten met jouw eigen slot. Voor het efficient en makkelijk opslaan van inboedel is vloeroppervlakte (m2) belangrijk. Vandaar dat de speciale inboedelcontainers van tot wel 30% meer vloeroppervlakte hebben dan standaard self storage units.

1
Wij komen de opslagunit(s) gratis* voor je deur rijden incl. verhuishulp
2
Jouw opslagunit(s) worden opgeslagen in onze goed beveiligde vestigingen
3
Tussentijdse toegang tot jouw spullen is op afspraak mogelijk
4
Na de huurperiode komen wij de opslagunit(s) weer voor je deur terug rijden
5

Tarieven en formaten verplaatsbare opslagcontainer.

Alle tarieven zijn per 4 weken incl. BTW en per week te verlengen. De opslagunit wordt gratis voor je deur gereden incl. gratis ophaalservice bij het inladen van de opslagunit en bij een minimale huurperiode van 12 weken.

Heb je geen idee hoeveel ruimte je nodig hebt of staat het juiste opslagformaat er niet tussen? Maak dan gebruik van onze ruimtecalculator of neem contact op met onze opslagadviseurs. Wij zijn 7 dagen per week tot 21.00 uur bereikbaar. Bij Boxx huur je nooit meer dan nodig is. Opslagunits zijn per week te huur en alle prijzen zijn zonder extra verplichte kosten.

Wil je opslaan op deze vestiging en nog goedkoper uit zijn? Kom je spullen dan zelf brengen en profiteer van de formaten van de inboedelcontainers. Goedkoper dan self storage en nu met 50% korting over de eerste 8 weken huur.

Formaat in m³ Formaat in m² Geschikt voor Prijs per dag Prijs per week Prijs per 4 weken Actie Gratis bus
5 2.5 Kinderkamer. 40 verhuisdozen. €2,46 €17,25 €69 Gratis ophaal- en retourservice N.v.t Offerte
10 5 Ruime studio. 80 verhuisdozen. €3,54 €24,75 €99 Gratis ophaal- en retourservice N.v.t Offerte
15 7.5 Normaal appartement. 120 verhuisdozen. €3,75 €26,25 €105 Gratis ophaal- en retourservice N.v.t Offerte
20 10 Grote tweekamerwoning. 160 verhuisdozen. €4,54 €31,75 €127 Gratis ophaal- en retourservice N.v.t Offerte
25 12.5 Eengezinswoning. 200 verhuisdozen. €4,93 €34,50 €138 Gratis ophaal- en retourservice N.v.t Offerte
Offerte
Offerte
Locaties boxx

Boxx Diemen is met eigen vervoer te bereiken via de A10 en de A1.

Als je met het openbaarvervoer reist is Boxx Diemen op loopafstand  van de bus- en metrohalte Verrijn Stuart.

 

Openingstijden

 • Maandag – 06:00 – 23:00
 • Dinsdag – 06:00 – 23:00
 • Woensdag – 06:00 – 23:00
 • Donderdag – 06:00 – 23:00
 • Vrijdag – 06:00 – 23:00
 • Zaterdag – 06:00 – 23:00
 • Zondag – 06:00 – 23:00

WAAROM KIEZEN VOOR BOXX ON WHEELS? .

Productvoordelen.

 • Verhuizen en opslag in één
 • Wij komen gratis voor je deur rijden
 • Wij laden gratis de spullen voor je in
 • Geen vrienden meer nodig voor het sjouwen
 • Goedkoper dan self storage en tot 30% meer vloeroppervlakte
 • Beter voor je spullen
 • Droge en schone opslagbox
 • Opslag in een beveiligde Boxx locatie met brand, inbraak en camerabeveiliging.

Extra opties.

 • Extra grote items kunnen wij los opslaan
 • Verhuisdekens beschikbaar voor 3,50 per stuk ongeacht huurperiode
 • Eigen slot of optie tot kopen van een slot voor 12,50 per stuk
 • Geen extra kosten wanneer je de spullen uit je opslagbox zelf komt ophalen

Hoe kunnen we je helpen.

Wist je dat je altijd minder opslagruimte nodig hebt, dan je van te voren had gedacht. Door de opslag zo efficiënt mogelijk in te delen, heb je minder ruimte nodig. Wij helpen je graag met een goed en vrijblijvend ruimteadvies, zodat je zo voordelig mogelijk een opslagruimte kunt huren. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 9:00 tot 17:30 uur voor advies over formaten en opslagboxen. Een huurcontract kan ieder moment worden gemaakt, zo ook in het weekend!

 

Stuur foto’s van je spullen via Whatsapp

Reviews.

Cijfer 8.4
Aantal reviews 5004

Boxx Opslag Diemen.

Op onze vestiging in Diemen bieden wij verschillende opslagmogelijkheden aan. Zo hebben wij de Standaard OpslagBoxx (self storage) in verschillende formaten, bieden wij de unieke Verplaatsbare InboedelBoxx aan speciaal voor de opslag van inboedel, en hebben wij extra hoge GarageBoxxen beschikbaar voor koop, huur en als belegging. Bij Boxx Opslag denken wij mee met transport en staat het gemak van de klant vooraan, zonder dat hier hoge kosten aan verbonden zijn.

Dagelijks toegang
Onze opslaglocatie in Diemen is onbemand en heeft een centrale ligging zodat de vestiging voor iedereen makkelijk te bereiken is. Bij ons geen opslaghallen op desolate industrieterreinen, maar volledig geautomatiseerde goederenhotels dicht in de buurt. Huurders hebben 7 dagen per week, van 6.00 tot 23.00 uur, toegang tot de vestigingen middels het persoonlijke toegangssysteem.

Boxx Opslag in Nederland
Ben je op zoek naar een andere opslaglocatie in de buurt? Wij hebben verschillende vestiging nu voornamelijk nog in de regio Amsterdam en Utrecht. Ons doel is om door te groeien naar tenminste 50 locaties door heel Nederland zodat er altijd een Boxx vestiging bij jou in de buurt zit. Zo hebben wij nu vestigingen Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam West, Amsterdam Noord, Amsterdam Sloterdijk, Amsterdam Zuidoost, Breukelen, Diemen, Utrecht Zuid, Utrecht Zuidwest en Wormerveer. Iedere opslaglocatie is goed beveiligd, schoon en droog. Dit jaar openen wij nieuwe vestigingen in o.a. Almere, Rotterdam en Waalwijk.

Goedkoopste opslaglocatie
Onze prijzen verschillen per locatie. Ben je op zoek naar de goedkoopste prijs voor opslagruimte? Kies dan voor onze XL vestiging in Breukelen. Deze vestiging is de grootste opslaglocatie van Nederland met 10.500 m2 opslagruimte. Huurders huren hier opslagruimte tot wel 50% goedkoper.