Premium garageboxen te huur (ook als belegging).

Boxx Opslag is de expert binnen de verhuur van tijdelijke opslagruimte. Wij bieden verschillende diensten aan, zodat iedereen veilig, gemakkelijk en goedkoop opslagruimte kan huren.

Boxx Garageparken biedt op verschillende locaties in Nederland garageboxen van uitstekende kwaliteit te huur aan. Op het Boxx terrein zijn nieuwbouw garageboxen in diverse formaten beschikbaar. De mogelijkheid is er om buiten op het terrein of een inpandige garagebox te huren. 

De garages hebben een lange levensduur en zijn ook nog eens onderhoudsvrij. Daar komt bij dat ze extra hoog en groot zijn, onder continue camerabewaking staan en beschikken over een luxe Hörman roldeur. Om deze redenen zijn ze ideaal te gebruiken als externe hobbyruimte, extra werkplek of magazijn voor ondernemers voor het stallen van bijzondere goederen. Oftewel passend voor zowel privé als zakelijk gebruik!

Alle locaties zijn zowel met het openbaar vervoer als eigen vervoer goed bereikbaar. Bij de garageparken zijn genoeg parkeerplekken en mogelijkheden om inboedel of goederen te laden en lossen.

Op deze pagina vertellen we je meer over wat we aanbieden en geven we uitleg over het comfort van je eigen Boxx garage. Daarna benoemen we de hoogtepunten van een garagebox binnen een beveiligd garagepark en voordelen van inpandige garages. Daaropvolgend bespreken we de faciliteiten en opties die er zijn en op welke locaties je ons kunt vinden. Als laatst vertellen we je waarom een garagebox een mooie investering is.

Het comfort van een eigen Boxx garage.

Hoogwaardige, onderhoudsvrije garages binnen een beveiligd park.

Boxx biedt nieuwbouw garageboxen aan in diverse formaten. Onderhoudsvrij en met een zeer lange levensduur. Ideaal voor de stalling van caravan of oldtimer, als grote opslagruimte, als hobbyruimte of als werkplek voor ondernemers.

De garages zijn o.a. voorzien van elektra*, verlichting en een luxe Hörmann roldeur.

 • Extra hoog, extra groot
 • Onderhoudsvrij
 • Goed beveiligd
 • Luxe Hörmann roldeur
 • Elektra* en verlichting

* Niet op alle Boxx Garageparken

Garages geplaatst binnen een beveiligd Boxx Garagepark.

Het concept van omheinde en beveiligde garageparken is overgewaaid uit Amerika en biedt huurders en kopers van garages het comfort van extra veiligheid, gemak en rust.

 • Extra hoge en extra grote garageboxen
 • Omheind terrein, onderdeel van Boxx opslaglocatie
 • Toegangscontrole / camerabewaking
 • Boxx beheerder aanwezig*
 • Toilet* en water op locatie

* Niet op alle Boxx Garageparken

Op verschillende A1 locaties in Nederland biedt Boxx luxe, nieuwbouw garages op goed beveiligde parken, extra hoog en extra groot. Dit zonder extra kosten en voor een lagere prijs dan vergelijkbare garages in de buurt.

Boxx is geen projectontwikkelaar die na verkoop weer afscheid neemt. Wij zijn prominent met onze opslagverhuur vestiging op de garage locatie aanwezig. Dit heeft als grote voordeel dat er een beheerder op het park aanwezig is.

Inpandige Boxx Garages.

Op verschillende Boxx Opslagverhuur locaties biedt Boxx inpandige garages. Beschikbaar voor huur. Deze garages bevinden zich in onze goed beveiligde en geconditioneerde binnenhallen voor meer comfort en veiligheid.

 • Extra beveiligd
 • Geconditioneerde binnenhal
 • Onderhoudsvrije garages in verschillende formaten

De voordelen van onze Boxx garage.

Advies
Alles online regelen. Wij zijn 7 dagen per week open. Ook voor advies
Toezicht
Park beveiligd met 24/7 toegangscontrole en camera's
Beveiligd
24/7 toegang, A1 locaties,
geen onderhoud
Goedkoop
Gegarandeerd
de laagste prijzen

Faciliteiten en opties.

Al onze garages zijn nieuwbouw, zijn vrij van onderhoud en gemaakt van hoogwaardig gewapend beton. Standaard zijn ze voorzien van verlichting, ventilatieroosters, een vloeistofdichte vloer en een geïsoleerde Hörmann roldeur. De garages zijn daarnaast extra hoog, 3,5m, wat de mogelijkheid biedt tot bouwen van een entresolvloer voor optimaal gebruik van de ruimte.

Optioneel kan de garage worden voorzien van een eigen elektriciteitsmeter* voor interne verlichting en stopcontracten.

* Niet op alle Boxx Garageparken

8,25% NETTO RENDEMENT.

Het verhuren van garages is altijd al een aantrekkelijke investering geweest. Beleg nu in obligaties van verhuurde garageboxen al vanaf 2500,- met een netto rendement van 9,5% en zekerheid!

Klik HIER voor meer informatie

Boxx Garageparken staat voor kwaliteit.

Er zijn velerlei redenen om aparte opslagruimte te huren. Een garagebox kan een particuliere oplossing bieden voor een hobby die meer ruimte inneemt dan waar je over beschikt of je hebt een camper die in de winter overdekt moet staan. Als ondernemer kun je een garagebox gebruiken voor extra magazijnruimte of opslag voor producten die je via een webshop verkoopt. Wat de reden ook is, bij Boxx Garageparken ben je aan het goede adres!

Wij bieden nieuwbouw garageboxen aan op onze eigen beveiligde garageparken. Onze boxen zijn extra hoog en extra groot, zodat we iedere huurder en koper kunnen voorzien in zijn of haar opslagbehoefte. Naast het ruime oppervlak, beschikken de garageboxen over een lange levensduur en een Hörmann roldeur, zijn onderhoudsvrij en worden 24/7 beveiligd door meerdere camera’s.

Op zeven locaties vind je Boxx Garageparken. Ze zijn gelegen in de randstad, in steden als Amersfoort, Amsterdam, Diemen, Utrecht en Schiedam. De nieuwbouw garageboxen zijn extra hoog, namelijk wel 3,5 meter. Door de hoogte kan er een entresolvloer geplaatst worden, wat huurders de optie geeft om de beschikbare ruimte optimaal te gebruiken. Daarnaast zijn de garageboxen voorzien van ventilatieroosters en verlichting, een vloer die vloeistofdicht is en een geïsoleerde Hörmann roldeur. Op een aantal van onze garageparken is er ook de mogelijkheid om een garagebox te voorzien van een elektriciteitsmeter voor de verlichting en extra stopcontacten.

Buiten een ruime garagebox biedt huren bij Boxx Garageparken meerdere voordelen. De garageboxen bevinden zich op een omheind terrein waar toegangscontrole en camerabewaking onderdeel van zijn. Zo weet je zeker dat onbekenden er niet zomaar bij kunnen en je waardevolle spullen veilig staan. Dan is er de mogelijkheid om een box buiten op het terrein of juist inpandig te huren. Op iedere locatie is water aanwezig en op een aantal locaties ook sanitaire voorzieningen.

Dat de garagebox aan alle wensen voldoet is van belang voor ons en een uitstekende service hoort daarbij. Bij Boxx denken we graag met onze huurders mee. Wil je de ruimte bijvoorbeeld op een bepaalde manier ingericht hebben, een extra vloer erin of wanden? Een van onze huurders, Sean Kenney, had hier baat bij zoals hij eerder in een interview vertelde. Wij gaan graag het gesprek met je aan om te kijken hoe we jouw ervaring nog beter kunnen maken. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je gemakkelijk bij je garagebox kunt komen, daarom zijn al onze locaties zowel met eigen als met het openbaar vervoer goed bereikbaar.

Er zijn verschillende oorzaken en redenen om een garagebox te huren, zowel privé als zakelijk. Wanneer je de keuze hebt gemaakt om externe opslagruimte te huren zijn er een paar zaken om extra aandacht aan te besteden, zoals de opslaglocatie en welke opslagruimte bij je past. Als de opslagverhuur expert van Nederland hebben wij een aantal tips & tricks voor je op een rijtje gezet. Lees er alles over op onze blog.

Boxx Opslag is expert in het verhuren van opslagruimte. Behalve garageboxen bieden wij standaard opslagboxen en mobiele opslagunits aan. De laatste is in combinatie met onze verhuisservice mogelijk. Naar welke opslagruimte je ook op zoek bent, Boxx Opslag helpt je verder. Onze ruimtecalculator helpt je berekenen hoeveel ruimte je eigenlijk nodig hebt, want dit is vaak minder dan je denkt. Daarnaast staan onze ruimteadviseurs zeven dagen per week voor je klaar om mogelijkheden te bespreken of vragen te beantwoorden. Boxx Opslag maakt opslagruimte huren veilig, gemakkelijk en goedkoop, dus neem snel contact op!