Goedkoop en gemakkelijk garagebox huren in Amersfoort.

Boxx Garagepark Amersfoort biedt 64 luxe nieuwbouw garageboxen binnen een beveiligde park. Dit zonder extra kosten, en voor een lagere prijs dan vergelijkbare garages in de buurt.

De garages zijn allen gesitueerd op het buitenterrein van ons goed beveiligde Boxx garagepark in Amersfoort. Alle garages zijn nieuwbouw, onderhoudsvrij en met een lange levensduur. De garages hebben een afmeting van 21m2 (7x 3x 3,5m) en zijn standaard voorzien van o.a. verlichting en een luxe Hörmann roldeur. Wil je extra opties toevoegen aan je garage? Geen probleem. Op aanvraag en in overleg zijn diverse opties als meerwerk mogelijk.

  • Extra hoog, extra groot
  • Onderhoudsvrij
  • Goed beveiligd
  • Luxe Hörmann roldeur
  • Verlichting

 

Momenteel zijn er geen garages beschikbaar in Amersfoort.

Op onze locatie in Amersfoort verhuren wij momenteel geen garages.

Boxx Garagepark Amersfoort.

Ons adres

Beeldschermweg 4
3821 AH Amersfoort

Boxx garagepark Amersfoort is 7 dagen per week, 24 uur geopend voor garagehuurders en eigenaren.

Beschrijving

Boxx Garagepark Amersfoort op Beeldschermweg 4 zit dichtbij de de snelweg en is makkelijk te bereiken. Het Boxx complex met een totale oppervlakte van 4000m2 en 64 ruime garageboxen, ligt zeer centraal op bedrijventerrein ˜De Hoef’ in Amersfoort.

Breukelen

Keulschevaart 10
3621 MX Breukelen

Diemen

Weesperstraat 124
1112 AP Diemen

Utrecht

Australiëlaan 20
3526 AB Utrecht

Amersfoort

Beeldschermweg 4
3821 AH Amersfoort

Utrecht Zuidwest

Australiëlaan 20
2526 AB Utrecht

Amsterdam Noord

Tt Vasumweg 31
1033 SB Amsterdam

Amsterdam Sloterdijk

Isolatorweg 32
1014 AS Amsterdam

Amsterdam Zuidoost

Lemelerbergweg 37 A/B
1101 AH Amsterdam

Schiedam

Fortunaweg 10
3113 AN Schiedam

Het concept van een garagepark.

Het concept van omheinde en beveiligde garageparken is overgewaaid uit Amerika en biedt huurders en kopers van garages het comfort van extra veiligheid, gemak en rust.

  • Extra hoge en extra grote garageboxen
  • Omheind terrein, onderdeel van Boxx opslaglocatie
  • Toegangscontrole / camerabewaking
  • Boxx beheerder aanwezig*
  • Toilet* en water op locatie

* Niet op alle Boxx Garageparken

Op verschillende A1 locaties in Nederland biedt Boxx luxe, nieuwbouw garages op goed beveiligde parken, extra hoog en extra groot. Dit zonder extra kosten en voor een lagere prijs dan vergelijkbare garages in de buurt.

Boxx is geen projectontwikkelaar die na verkoop weer afscheid neemt. Wij zijn prominent met onze opslagverhuur vestiging op de garage locatie aanwezig. Dit heeft als grote voordeel dat er een beheerder op het park aanwezig is.

Faciliteiten en opties.

Al onze garages zijn nieuwbouw, zijn vrij van onderhoud en gemaakt van hoogwaardig gewapend beton. Standaard zijn ze voorzien van verlichting, ventilatieroosters, een vloeistofdichte vloer en een geïsoleerde Hörmann roldeur. De garages zijn daarnaast extra hoog, 3,5m, wat de mogelijkheid biedt tot bouwen van een entresolvloer voor optimaal gebruik van de ruimte.

Veelgestelde vragen.

1
Garagepark

Kan ik dag en nacht op het park?
Huurders en kopers van de buiten garages hebben 24/7 toegang tot het terrein doormiddel van een persoonlijke toegangscontrole. Voor huurders en kopers van de garages die zich binnen bevinden is er toegang mogelijk tussen 06:00 uur en 23:00 uur. Het park is voorzien van camerabeveiliging en alarm.

Is het park verlicht?
Het park is ’s avonds verlicht door middel van een lichtsensor gestuurde buitenverlichting op het buitenterrein. Daarnaast beschikt elke garage over buitenverlichting.

Is er water op het park?
Ja, er is water aanwezig op het park. Deze optie is wel afhankelijk van het bouwstadium van de Boxx Garagepark vestiging.

Is er een sanitaire voorziening op het park?
Er is een toiletgroep aanwezig binnen bij Boxx Opslagverhuur. Deze optie is wel afhankelijk van het bouwstadium van de Boxx Garagepark vestiging.

2
Garages

Welke voorzieningen hebben de Garages?
De units worden standaard opgeleverd met de volgende voorzieningen:

. Betonvloer met vloerbelasting van 500 kg/m2
. Geïsoleerde en beveiligde Hormann overheaddeur met optionele afstandsbediening
. 1 Tl-armatuur mogelijk met bewegingsmelder
. Optioneel een eigen tussenmeter voor elektriciteit

Verder zijn de garages inclusief verlichting, ventilatieroosters, volledig bedekte bitumen en een glasvezel bestendige versterkte dakbedekking en hemelwaterafvoer. Op aanvraag en in overleg zijn er diverse opties als meerwerk mogelijk, zoals extra deurvoorzieningen, grotere deur, aanpassingen van elektra en entresol, etc. De optiemogelijkheden zijn afhankelijk van het stadium waarin de bouw zich bevindt.

Wat is de garantieperiode?
De garages hebben een garantieperiode van 5 jaar en hebben een gebruiksduur van 40-50 jaar. De deuren van de garages hebben een garantieperiode van 10 jaar.

Is er elektriciteit in de garagebox?
De GarageBoxxen zijn optioneel met elektra en verlichting verkrijgbaar. Standaard is de garage inclusief verlichting, ventilatieroosters, volledig bedekte bitumen en een glasvezel bestendige versterkte dakbedekking en hemelwaterafvoer. De garages worden afgesloten met een luxe, grote Hormann sectionale roldeur inclusief anti-inbraaksysteem en profielcilinderslot.

Is er water in de garagebox?
Er is meerwerk mogelijk op aanvraag en in overleg om een watervoorziening aan te sluiten in de GarageBoxx. Deze optie is wel afhankelijk van het bouwstadion van de GarageBoxx.

Mag ik in de garagebox klussen of ondernemen?
Je mag in de Garagebox klussen, de garages zijn zeer geschikt als werkplaats voor hobbyisten of kleine bedrijven.

Kan ik de garagebox verhuren als ik deze zelf niet gebruik?
Als je een Garagebox hebt gekocht en je deze (tijdelijk) niet gebruikt, kun je deze zelf verhuren. Daarnaast is er de mogelijkheid om de Garagebox aan Boxx Opslagverhuur te verhuren, die huurcontracten van 5 of 10 jaar sluit. Doordat wij primair een verhuurorganisatie zijn, geeft dit de grootste kans op een hoge bezettingsgraad. De opbrengst is maximaal 8-12% op jaarbasis. Informeer bij een van onze opslagadviseurs naar de mogelijkheden.

3
Vestigingen

Waar zitten jullie vestigingen?
Boxx heeft verschillende vestigingen op A1 locaties in veel grote steden in Nederland: Amsterdam (meerdere vestigingen), Utrecht (meerdere vestigingen), Almere, Amersfoort, Barendrecht, Capelle a/d IJssel, Delft, Den Haag, Haarlem, Heemstede, Hoofddorp, Nieuwegein, Purmerend, Rijswijk, Rotterdam, Wormerveer, Zaandam en Zoetermeer

Naar alle veelgestelde vragen

Goedkoop en gemakkelijk garagebox huren in Amersfoort.

Vlak naast de A1 op het bedrijventerrein De Hoef, aan de Beeldschermweg 4 bevindt zich Boxx Garageboxen Amersfoort, een onderdeel van Boxx Opslag. Op deze locatie bieden wij onderhoudsvrije garages voor zowel privé als zakelijke doeleinden te huur aan. Onze garageboxen worden gebruikt als werkruimte, extra magazijn, hobbyruimte of caravanstalling. Buiten garageboxen kun je op deze locatie ook gebruik maken van standaard self storage units, mobiele opslagunits en onze verhuisdiensten. Alle garageboxen zijn nieuwbouw en buiten gevestigd.

Boxx Garageboxen Amersfoort valt onder regio ’t Gooi en Amersfoort. Aangrenzend liggen regio Amsterdam en Utrecht. Onze XL locatie Breukelen is onderdeel van regio Utrecht. Hier beschikken wij over meer dan 10.000m2 vloeroppervlakte, waardoor we aan iedere opslagvraag gehoor kunnen geven. We denken graag met je mee, dus als je meer ruimte nodig hebt gaan we daarover in gesprek. Zo kan een ruimte met zakelijke doeleinden al oplopen tot 4.000m3. Ook op de locaties in regio Amsterdam en Utrecht kun je gebruik maken van onze verhuisservice.

Een garagebox huren bij Boxx Garagebox Amersfoort heeft meerdere voordelen. Daargelaten dat al onze garageboxen onderhoudsvrij zijn, bevinden de garages zich op een beveiligd park en zijn ze voor huurders en eigenaren 24 uur per dag toegankelijk. Wanneer je specifieke wensen hebt denken we graag met je mee. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld een extra tussenvloer te plaatsen of zorgen we voor extra verlichting. Alles om het huren van een garagebox zo gemakkelijk en prettig mogelijk te maken. Daar komt bij kijken dat onze garageboxen zeer aantrekkelijk geprijsd zijn. Ook is Boxx Garageparken Amersfoort onderdeel van Boxx Opslagverhuur, waardoor we geen projectontwikkelaar maar een duurzame verhuurder van tijdelijke opslag zijn.

Zoals hierboven aangegeven zijn er verschillende redenen om tijdelijk een garagebox te huren. Een bekende privéaangelegenheid is de verbouwing of renovatie van uw huis. Buiten het feit dat (een deel van) uw woning tijdelijk niet bruikbaar is, brengt het de nodige planmatige activiteiten met zich mee. Met het huren van een garagebox voor zakelijke doeleinden zijn de keuze van opslagruimte en waar deze aan moet voldoen en de opslaglocatie van groot belang op de ontwikkeling van je bedrijf. Een van onze huurders Sean Kenney vertelde ons hoe het zakelijk huren van een garagebox hem helpt bij het ondernemen in Amsterdam.

Het garagepark van Boxx in Amersfoort is uit meerdere windrichtingen gemakkelijk te bereiken. Vanaf Utrecht rijd je over de A28, vervolg op de A28/E30 richting De Hoef en neem afrit 8-Amersfoort. Volg dan de Outputweg naar de Beeldschermweg. Vanuit Amsterdam volg je de A1 naar Vathorst, Amersfoort. Neem daarna afrit 13-Amersfoort-Noord vanaf de A1 en volg op de Rondweg Oost naar de Beeldschermweg. Op de locatie zelf is ruim voldoende parkeergelegenheid en plek om je goederen te laden en lossen.

Op locatie Amersfoort vind je geheid de garagebox of self storage unit die bij jouw wensen past. Mocht je meer ruimte nodig hebben, neem dan eens een kijkje bij één van onze andere locaties in het land. Twijfel je of je genoeg ruimte hebt? Raadpleeg dan onze ruimtecalculator of neem contact op met een van onze ruimteadviseurs. Ons gemotiveerde team staat zeven dagen per week van 9:00 tot 17:30 klaar om al je vragen te beantwoorden!