Het comfort van een eigen Boxx garage.

Boxx garagepark Amsterdam Noord biedt 24 inpandige nieuwbouw garages in een goed  beveiligde Binnenhal. Dit zonder extra kosten, en voor een lagere prijs dan vergelijkbare garages in de buurt.

De garages zijn allen gesitueerd in de binnenhal van onze goed beveiligde vestiging. De garages hebben een afmeting van 21m2 (7x 3x 3,5m) en zijn nieuwbouw, onderhoudsvrij en met een lange levensduur. Standaard zijn ze voorzien van o.a. verlichting en een luxe Hörmann roldeur. Wil je extra opties toevoegen aan je garage? Geen probleem. Op aanvraag en in overleg zijn diverse opties als meerwerk mogelijk.

 • Extra hoog, extra groot
 • Onderhoudsvrij
 • Goed beveiligd
 • Luxe Hörmann roldeur
 • Verlichting

 

100% verhuurd.

Op onze locatie in Amsterdam Noord zijn op dit moment alle garages verhuurd. Wel hebben wij garages beschikbaar op onze vestiging in Amersfoort. Vraag snel een offerte aan!

Boxx Garagepark Amsterdam Noord.

Ons adres

Tt Vasumweg 31
1033 SB Amsterdam

Boxx garagepark Amsterdam Noord is 7 dagen per week, 24 uur geopend voor garagehuurders en eigenaren.

Beschrijving
Boxx Amsterdam Noord is centraal gelegen op het NDSM-terrein nabij de A10 en is makkelijk bereikbaar vanuit Amsterdam Noord. Vanaf het centrum van Amsterdam en vanaf Amsterdam West is de vestiging goed bereikbaar met pont 903 vanaf Amsterdam CS naar NDSM-Werf.

Breukelen

Keulschevaart 10
3621 MX Breukelen

Diemen

Weesperstraat 124
1112 AP Diemen

Utrecht

Australiëlaan 20
3526 AB Utrecht

Amersfoort

Beeldschermweg 4
3821 AH Amersfoort

Utrecht Zuidwest

Australiëlaan 20
2526 AB Utrecht

Amsterdam Noord

Tt Vasumweg 31
1033 SB Amsterdam

Amsterdam Sloterdijk

Isolatorweg 32
1014 AS Amsterdam

Amsterdam Zuidoost

Lemelerbergweg 37 A/B
1101 AH Amsterdam

Schiedam

Fortunaweg 10
3113 AN Schiedam

Het concept van een garagepark.

Het concept van omheinde en beveiligde garageparken is overgewaaid uit Amerika en biedt huurders en kopers van garages het comfort van extra veiligheid, gemak en rust.

 • Extra hoge en extra grote garageboxen
 • Omheind terrein, onderdeel van Boxx opslaglocatie
 • Toegangscontrole / camerabewaking
 • Boxx beheerder aanwezig*
 • Toilet* en water op locatie

* Niet op alle Boxx Garageparken

Op verschillende A1 locaties in Nederland biedt Boxx luxe, nieuwbouw garages op goed beveiligde parken, extra hoog en extra groot. Dit zonder extra kosten en voor een lagere prijs dan vergelijkbare garages in de buurt.

Boxx is geen projectontwikkelaar die na verkoop weer afscheid neemt. Wij zijn prominent met onze opslagverhuur vestiging op de garage locatie aanwezig. Dit heeft als grote voordeel dat er een beheerder op het park aanwezig is.

Inpandige Boxx Garages.

Op verschillende Boxx Opslagverhuur locaties biedt Boxx inpandige garages. Beschikbaar voor huur. Deze garages bevinden zich in onze goed beveiligde en geconditioneerde binnenhallen voor meer comfort en veiligheid.

 • Extra beveiligd
 • Geconditioneerde binnenhal
 • Luxe, onderhoudsvrije garages in verschillende formaten

Faciliteiten en opties.

Al onze garages in Amsterdam Noord zijn nieuwbouw, zijn vrij van onderhoud en gemaakt van hoogwaardig materiaal. Standaard zijn ze voorzien van verlichting, ventilatieroosters, een vloeistofdichte vloer en een geïsoleerde Hörmann roldeur. De garages zijn daarnaast extra hoog, 3,5m, wat de mogelijkheid biedt tot bouwen van een entresolvloer voor optimaal gebruik van de ruimte.

 

Veelgestelde vragen.

1
Garagepark

Kan ik dag en nacht op het park?
Huurders en kopers van de buiten garages hebben 24/7 toegang tot het terrein doormiddel van een persoonlijke toegangscontrole. Voor huurders en kopers van de garages die zich binnen bevinden is er toegang mogelijk tussen 06:00 uur en 23:00 uur. Het park is voorzien van camerabeveiliging en alarm.

Is het park verlicht?
Het park is ’s avonds verlicht door middel van een lichtsensor gestuurde buitenverlichting op het buitenterrein. Daarnaast beschikt elke garage over buitenverlichting.

Is er water op het park?
Ja, er is water aanwezig op het park. Deze optie is wel afhankelijk van het bouwstadium van de Boxx Garagepark vestiging.

Is er een sanitaire voorziening op het park?
Er is een toiletgroep aanwezig binnen bij Boxx Opslagverhuur. Deze optie is wel afhankelijk van het bouwstadium van de Boxx Garagepark vestiging.

2
Garages

Welke voorzieningen hebben de Garages?
De units worden standaard opgeleverd met de volgende voorzieningen:

. Betonvloer met vloerbelasting van 500 kg/m2
. Geïsoleerde en beveiligde Hormann overheaddeur met optionele afstandsbediening
. 1 Tl-armatuur mogelijk met bewegingsmelder
. Optioneel een eigen tussenmeter voor elektriciteit

Verder zijn de garages inclusief verlichting, ventilatieroosters, volledig bedekte bitumen en een glasvezel bestendige versterkte dakbedekking en hemelwaterafvoer. Op aanvraag en in overleg zijn er diverse opties als meerwerk mogelijk, zoals extra deurvoorzieningen, grotere deur, aanpassingen van elektra en entresol, etc. De optiemogelijkheden zijn afhankelijk van het stadium waarin de bouw zich bevindt.

Wat is de garantieperiode?
De garages hebben een garantieperiode van 5 jaar en hebben een gebruiksduur van 40-50 jaar. De deuren van de garages hebben een garantieperiode van 10 jaar.

Is er elektriciteit in de garagebox?
De GarageBoxxen zijn optioneel met elektra en verlichting verkrijgbaar. Standaard is de garage inclusief verlichting, ventilatieroosters, volledig bedekte bitumen en een glasvezel bestendige versterkte dakbedekking en hemelwaterafvoer. De garages worden afgesloten met een luxe, grote Hormann sectionale roldeur inclusief anti-inbraaksysteem en profielcilinderslot.

Is er water in de garagebox?
Er is meerwerk mogelijk op aanvraag en in overleg om een watervoorziening aan te sluiten in de GarageBoxx. Deze optie is wel afhankelijk van het bouwstadion van de GarageBoxx.

Mag ik in de garagebox klussen of ondernemen?
Je mag in de Garagebox klussen, de garages zijn zeer geschikt als werkplaats voor hobbyisten of kleine bedrijven.

Kan ik de garagebox verhuren als ik deze zelf niet gebruik?
Als je een Garagebox hebt gekocht en je deze (tijdelijk) niet gebruikt, kun je deze zelf verhuren. Daarnaast is er de mogelijkheid om de Garagebox aan Boxx Opslagverhuur te verhuren, die huurcontracten van 5 of 10 jaar sluit. Doordat wij primair een verhuurorganisatie zijn, geeft dit de grootste kans op een hoge bezettingsgraad. De opbrengst is maximaal 8-12% op jaarbasis. Informeer bij een van onze opslagadviseurs naar de mogelijkheden.

3
Vestigingen

Waar zitten jullie vestigingen?
Boxx heeft verschillende vestigingen op A1 locaties in veel grote steden in Nederland: Amsterdam (meerdere vestigingen), Utrecht (meerdere vestigingen), Almere, Amersfoort, Barendrecht, Capelle a/d IJssel, Delft, Den Haag, Haarlem, Heemstede, Hoofddorp, Nieuwegein, Purmerend, Rijswijk, Rotterdam, Wormerveer, Zaandam en Zoetermeer

Naar alle veelgestelde vragen

Boxx Garagepark Amsterdam Noord staat voor kwaliteit.

Boxx Garagepark Amsterdam Noord biedt luxe en onderhoudsvrije garages voor de verhuur. Bij Boxx Garagepark Amsterdam Noord staat het gemak van de klant vooraan, zonder dat hier hoge kosten aan verbonden zijn.

Inpandige garages
De garages zijn extra hoog, zijn inpandig gesitueerd voor extra beveiliging en zijn zeer aantrekkelijk geprijsd. Boxx Garagepark Amsterdam Noord is centraal gelegen op een A1 locatie dichtbij de NDSM-werf in Amsterdam Noord.  Huurders en eigenaren van de garages hebben 24uurs toegang tot het beveiligde garagepark.

Opslag, hobby of werkruimte
Wanneer je een garagebox huurt kun je deze voor verschillende doeleinden gebruiken. Denk aan het stallen van een caravan, het gebruik als hobbyruimte of als werkruimte voor internet- en webwinkels.  Door alle extra opties zoals het plaatsen van een tussenvloer of extra verlichting zijn er genoeg mogelijkheden.

Huur
Boxx Garageparken Amsterdam Noord bied jou de mogelijkheid om garages te huren. Boxx Garageparken Amsterdam Noord is onderdeel van Boxx Opslagverhuur, waardoor Boxx geen projectontwikkelaar is, maar een duurzame verhuurder van tijdelijke opslag.

Boxx Garageparken locaties
Naast Amsterdam Noord hebben wij ook Boxx Garageparken in Almere, Amersfoort, Amsterdam Sloterdijk, Amsterdam Zuidoost, Diemen, Nijmegen, Utrecht en Zaandam. Op alle Boxx Garagepark locaties kun je garages, huren of beleggen.