Het comfort van een eigen Boxx garage.

Boxx Garagepark Schiedam biedt 34 luxe nieuwbouw garageboxen binnen een beveiligde park. Dit zonder extra kosten, en voor een lagere prijs dan vergelijkbare garages in de buurt.

De garages zijn allen gesitueerd op het buitenterrein van ons goed beveiligde Boxx garagepark in Schiedam. Alle garages zijn nieuwbouw, onderhoudsvrij en met een lange levensduur. De garages hebben een afmeting van 21m2 (7x 3x 3,5m buitenmaten) en zijn standaard voorzien van o.a. verlichting en een luxe Hörmann roldeur (doorrijhoogte 3m). Wil je extra opties toevoegen aan je garage? Geen probleem. Op aanvraag en in overleg zijn diverse opties als meerwerk mogelijk.

  • Extra hoog, extra groot
  • Onderhoudsvrij
  • Goed beveiligd
  • Luxe Hörmann roldeur
  • Verlichting

Momenteel zijn er geen garages beschikbaar in Schiedam.

Op onze locatie in Schiedam zijn op dit moment alle garages verhuurd.

Boxx Garagepark Schiedam.

Ons adres

Fortunaweg 10
3113 AN Schiedam

Boxx garagepark Schiedam is 7 dagen per week, 24 uur geopend voor garagehuurders en eigenaren.

Beschrijving

Boxx Garagepark Schiedam is gesitueerd op bedrijfsterrein Nieuw-Mathenesse aan de Fortunaweg 10 in Schiedam.
De garages zijn op hetzelfde terrein gevestigd als het Boxx complex met een totale oppervlakte van 7.650m2. De historische binnenstad van Schiedam is op slechts 10 minuten lopen en NS station Schiedam op slechts 15 minuten.

Breukelen

Keulschevaart 10
3621 MX Breukelen

Diemen

Weesperstraat 124
1112 AP Diemen

Utrecht

Australiëlaan 20
3526 AB Utrecht

Amersfoort

Beeldschermweg 4
3821 AH Amersfoort

Utrecht Zuidwest

Australiëlaan 20
2526 AB Utrecht

Amsterdam Noord

Tt Vasumweg 31
1033 SB Amsterdam

Amsterdam Sloterdijk

Isolatorweg 32
1014 AS Amsterdam

Amsterdam Zuidoost

Lemelerbergweg 37 A/B
1101 AH Amsterdam

Schiedam

Fortunaweg 10
3113 AN Schiedam

Het concept van een garagepark.

Het concept van omheinde en beveiligde garageparken is overgewaaid uit Amerika en biedt huurders en kopers van garages het comfort van extra veiligheid, gemak en rust.

  • Extra hoge en extra grote garageboxen
  • Omheind terrein, onderdeel van Boxx opslaglocatie
  • Toegangscontrole / camerabewaking
  • Boxx beheerder aanwezig*
  • Toilet* en water op locatie

* Niet op alle Boxx Garageparken

Op verschillende A1 locaties in Nederland biedt Boxx luxe, nieuwbouw garages op goed beveiligde parken, extra hoog en extra groot. Dit zonder extra kosten en voor een lagere prijs dan vergelijkbare garages in de buurt.

Boxx is geen projectontwikkelaar die na verkoop weer afscheid neemt. Wij zijn prominent met onze opslagverhuur vestiging op de garage locatie aanwezig. Dit heeft als grote voordeel dat er een beheerder op het park aanwezig is.

Faciliteiten en opties.

Al onze garages zijn nieuwbouw, zijn vrij van onderhoud en gemaakt van hoogwaardig gewapend beton. Standaard zijn ze voorzien van verlichting, ventilatieroosters, een vloeistofdichte vloer en een geïsoleerde Hörmann roldeur. De garages zijn daarnaast extra hoog, 3,5m, wat de mogelijkheid biedt tot bouwen van een entresolvloer voor optimaal gebruik van de ruimte.

Veelgestelde vragen.

1
Garagepark

Kan ik dag en nacht op het park?
Huurders en kopers van de buiten garages hebben 24/7 toegang tot het terrein doormiddel van een persoonlijke toegangscontrole. Voor huurders en kopers van de garages die zich binnen bevinden is er toegang mogelijk tussen 06:00 uur en 23:00 uur. Het park is voorzien van camerabeveiliging en alarm.

Is het park verlicht?
Het park is ’s avonds verlicht door middel van een lichtsensor gestuurde buitenverlichting op het buitenterrein. Daarnaast beschikt elke garage over buitenverlichting.

Is er water op het park?
Ja, er is water aanwezig op het park. Deze optie is wel afhankelijk van het bouwstadium van de Boxx Garagepark vestiging.

Is er een sanitaire voorziening op het park?
Er is een toiletgroep aanwezig binnen bij Boxx Opslagverhuur. Deze optie is wel afhankelijk van het bouwstadium van de Boxx Garagepark vestiging.

2
Garages

Welke voorzieningen hebben de Garages?
De units worden standaard opgeleverd met de volgende voorzieningen:

. Betonvloer met vloerbelasting van 500 kg/m2
. Geïsoleerde en beveiligde Hormann overheaddeur met optionele afstandsbediening
. 1 Tl-armatuur mogelijk met bewegingsmelder
. Optioneel een eigen tussenmeter voor elektriciteit

Verder zijn de garages inclusief verlichting, ventilatieroosters, volledig bedekte bitumen en een glasvezel bestendige versterkte dakbedekking en hemelwaterafvoer. Op aanvraag en in overleg zijn er diverse opties als meerwerk mogelijk, zoals extra deurvoorzieningen, grotere deur, aanpassingen van elektra en entresol, etc. De optiemogelijkheden zijn afhankelijk van het stadium waarin de bouw zich bevindt.

Wat is de garantieperiode?
De garages hebben een garantieperiode van 5 jaar en hebben een gebruiksduur van 40-50 jaar. De deuren van de garages hebben een garantieperiode van 10 jaar.

Is er elektriciteit in de garagebox?
De GarageBoxxen zijn optioneel met elektra en verlichting verkrijgbaar. Standaard is de garage inclusief verlichting, ventilatieroosters, volledig bedekte bitumen en een glasvezel bestendige versterkte dakbedekking en hemelwaterafvoer. De garages worden afgesloten met een luxe, grote Hormann sectionale roldeur inclusief anti-inbraaksysteem en profielcilinderslot.

Is er water in de garagebox?
Er is meerwerk mogelijk op aanvraag en in overleg om een watervoorziening aan te sluiten in de GarageBoxx. Deze optie is wel afhankelijk van het bouwstadion van de GarageBoxx.

Mag ik in de garagebox klussen of ondernemen?
Je mag in de Garagebox klussen, de garages zijn zeer geschikt als werkplaats voor hobbyisten of kleine bedrijven.

Kan ik de garagebox verhuren als ik deze zelf niet gebruik?
Als je een Garagebox hebt gekocht en je deze (tijdelijk) niet gebruikt, kun je deze zelf verhuren. Daarnaast is er de mogelijkheid om de Garagebox aan Boxx Opslagverhuur te verhuren, die huurcontracten van 5 of 10 jaar sluit. Doordat wij primair een verhuurorganisatie zijn, geeft dit de grootste kans op een hoge bezettingsgraad. De opbrengst is maximaal 8-12% op jaarbasis. Informeer bij een van onze opslagadviseurs naar de mogelijkheden.

3
Vestigingen

Waar zitten jullie vestigingen?
Boxx heeft verschillende vestigingen op A1 locaties in veel grote steden in Nederland: Amsterdam (meerdere vestigingen), Utrecht (meerdere vestigingen), Almere, Amersfoort, Barendrecht, Capelle a/d IJssel, Delft, Den Haag, Haarlem, Heemstede, Hoofddorp, Nieuwegein, Purmerend, Rijswijk, Rotterdam, Wormerveer, Zaandam en Zoetermeer

Naar alle veelgestelde vragen

Luxe garageboxen te huur in Schiedam.

Boxx Opslag biedt op locatie Schiedam luxe garageboxen te huur en te koop aan. Een garagebox kan om verschillende redenen een oplossing bieden wanneer er ruimte tekort is. Wanneer je privé een verbouwing of renovatie aangaat is het prettig om je inboedel veilig op te kunnen slaan. Maar er zijn ook genoeg zakelijke redenen, zoals het opslaan van materialen voor beurzen of een wisselende seizoensvoorraad. In zulke gevallen biedt het huren of bezitten van een garagebox van hoogwaardige kwaliteit de ultieme oplossing!

Garagepark Schiedam is gelegen aan de Minervaweg 1, met uitzicht op de Merwehaven. Op dit terrein bevinden zich, naast de garageboxen, onze standaard opslagruimtes als self storage en is er de ruimte voor mobiele opslagunits. Het complex beslaat een totale oppervlakte van 7.650m2. Wij vinden het belangrijk dat onze locaties goed bereikbaar zijn, zowel met eigen vervoer als met het openbaar vervoer. Daarom is locatie Schiedam ook niet gelegen op een afgezonderd industrieterrein, maar juist op het bereikbare bedrijfsterrein Nieuw-Mathenesse. Het station Schiedam ligt op 15 minuten lopen en vanaf het centrum ben je er in 10 minuten.

Op garagepark Schiedam biedt Boxx luxe garageboxen te huur en te koop aan. Deze zijn in verschillende formaten beschikbaar en extra hoog met een hoogte van 3,5m. Daarnaast zijn ze onderhoudsvrij en staan op een beveiligd park waar toegangscontrole en camerabewaking aanwezig is. Op deze locatie kun je kiezen voor een garagebox buiten of binnen in het pand. De huurders en eigenaren van een garagebox hebben 24 uur per dag toegang tot het park en de aanwezige faciliteiten. Iedere garagebox is standaard uitgerust met verlichting, ventilatieroosters een Hörmann roldeur en een vloeistofdichte vloer. Als opslagverhuurspecialist prijzen wij ons op onze service en denken graag met je mee om je ervaring nog prettiger te maken. Zo kunnen we bijvoorbeeld extra verlichting of een tussenvloer plaatsen zodat je optimaal gebruik kunt maken van de ruimte.

Heb je een hobby waar je meer ruimte voor nodig hebt dan een hoekje in de schuur? Of run je een webshop en wil je liever geen vermogen uitgeven aan een magazijn? Dan is het huren of kopen van een garagebox een uitkomst voor jou. Wel zijn er wat zaken om rekening mee te houden, zoals hoe groot de box moet zijn, hoeveel deze gaat kosten en eventuele belastingen die eraan verbonden zijn. Als dé opslagverhuurspecialist van Nederland delen wij graag onze kennis en expertise in verschillende artikelen. Neem een kijkje op onze blog voor meer informatie.

Boxx Garageparken is een onderdeel van Boxx Opslag. Met meerdere locaties in Nederland willen wij iedereen voorzien in zijn of haar opslagbehoefte. Daarom bieden wij naast de luxe garageboxen ook onze standaard opslagruimtes en mobiele opslagunits aan. Met Boxx on Wheels huur je een opslagruimte die wij naar je toe rijden, helpen met inladen en daarna veilig stallen op een van onze locaties. Hierin komt naar voren dat wij van mening zijn dat opslagruimte huren gemakkelijk, veilig en goedkoop moet kunnen. Om te voorkomen dat je meer ruimte huurt dan je eigenlijk nodig hebt, hebben wij op de website een ruimtecalculator en staan onze ruimteadviseurs zeven dagen per week voor je klaar. Neem snel contact op om te zien hoe wij jou kunnen helpen!