Het comfort van een eigen Boxx garage.

Boxx garagepark Utrecht Zuidwest biedt 60 inpandige nieuwbouw garages in een goed  beveiligde Binnenhal. Dit zonder extra kosten, en voor een lagere prijs dan vergelijkbare garages in de buurt.

 

De garages zijn allen gesitueerd in de binnenhal van onze goed beveiligde vestiging. Alle garages zijn nieuwbouw, onderhoudsvrij en met een lange levensduur. Alle garages meten een hoogte van 3,35m, en er zijn verschillende formaten beschikbaar. Standaard zijn ze voorzien van o.a. verlichting en een luxe Hörmann roldeur. Wil je extra opties toevoegen aan je garage? Geen probleem. Op aanvraag en in overleg zijn diverse opties als meerwerk mogelijk.

 • Nieuwbouw en onderhoudsvrij
 • Inpandig
 • Goed beveiligd
 • Luxe Hörmann roldeur
 • Verlichting

 

Garages te huur.

Op onze locatie in Utrecht Zuidwest zijn op dit moment nog 32 garages te huur. Huur een 21m2 garagebox al voor 240 per maand!

Boxx Garagepark Utrecht Zuidwest.

Ons adres

Australiëlaan 20
2526 AB Utrecht

Boxx Garagepark Utrecht Zuidwest is 7 dagen per week, 24 uur geopend voor garagehuurders en eigenaren.

Beschrijving

Boxx Garagepark Utrecht Zuidwest is gelegen op een centrale locatie in Utrecht aan de Australiëlaan 20.

De vestiging is op loopafstand van de Ikea, tegenover MBO Utrecht.

Met eigen vervoer is de vestiging te bereiken via de A12 en A17. Tegenover de vestiging stopt bus 7 richting Kanaleneiland, halte Australiëlaan.

Breukelen

Keulschevaart 10
3621 MX Breukelen

Diemen

Weesperstraat 124
1112 AP Diemen

Utrecht

Australiëlaan 20
3526 AB Utrecht

Amersfoort

Beeldschermweg 4
3821 AH Amersfoort

Utrecht Zuidwest

Australiëlaan 20
2526 AB Utrecht

Amsterdam Noord

Tt Vasumweg 31
1033 SB Amsterdam

Amsterdam Sloterdijk

Isolatorweg 32
1014 AS Amsterdam

Amsterdam Zuidoost

Lemelerbergweg 37 A/B
1101 AH Amsterdam

Schiedam

Fortunaweg 10
3113 AN Schiedam

Het concept van een garagepark.

Het concept van omheinde en beveiligde garageparken is overgewaaid uit Amerika en biedt huurders en kopers van garages het comfort van extra veiligheid, gemak en rust.

 • Inpandige garageboxen*
 • Omheind terrein, onderdeel van Boxx opslaglocatie
 • Toegangscontrole / camerabewaking
 • Boxx beheerder aanwezig*
 • Toilet* en water op locatie

* Niet op alle Boxx Garageparken

Op verschillende A1 locaties in Nederland biedt Boxx luxe, nieuwbouw garages op goed beveiligde parken. Dit zonder extra kosten en voor een lagere prijs dan vergelijkbare garages in de buurt.

Boxx is geen projectontwikkelaar die na verkoop weer afscheid neemt. Wij zijn prominent met onze opslagverhuur vestiging op de garage locatie aanwezig. Dit heeft als grote voordeel dat er een beheerder op het park aanwezig is.

Inpandige Boxx Garages.

Op verschillende Boxx Opslagverhuur locaties biedt Boxx inpandige garages. Beschikbaar voor huur. Deze garages bevinden zich in onze goed beveiligde en geconditioneerde binnenhallen voor meer comfort en veiligheid.

 • Extra beveiligd
 • Geconditioneerde binnenhal
 • Luxe, onderhoudsvrije garages in verschillende formaten

Faciliteiten en opties.

Al onze garages in Utrecht Zuidwest zijn nieuwbouw, zijn vrij van onderhoud en gemaakt van hoogwaardig materiaal. Standaard zijn ze voorzien van verlichting, ventilatieroosters, een vloeistofdichte vloer en een geïsoleerde Hörmann roldeur. De garages zijn daarnaast 3,35m hoog met een doorrijhoogte van 2,75m.

 

Veelgestelde vragen.

1
Garagepark

Kan ik dag en nacht op het park?
Huurders en kopers van de buiten garages hebben 24/7 toegang tot het terrein doormiddel van een persoonlijke toegangscontrole. Voor huurders en kopers van de garages die zich binnen bevinden is er toegang mogelijk tussen 06:00 uur en 23:00 uur. Het park is voorzien van camerabeveiliging en alarm.

Is het park verlicht?
Het park is ’s avonds verlicht door middel van een lichtsensor gestuurde buitenverlichting op het buitenterrein. Daarnaast beschikt elke garage over buitenverlichting.

Is er water op het park?
Ja, er is water aanwezig op het park. Deze optie is wel afhankelijk van het bouwstadium van de Boxx Garagepark vestiging.

Is er een sanitaire voorziening op het park?
Er is een toiletgroep aanwezig binnen bij Boxx Opslagverhuur. Deze optie is wel afhankelijk van het bouwstadium van de Boxx Garagepark vestiging.

2
Garages

Welke voorzieningen hebben de Garages?
De units worden standaard opgeleverd met de volgende voorzieningen:

. Betonvloer met vloerbelasting van 500 kg/m2
. Geïsoleerde en beveiligde Hormann overheaddeur met optionele afstandsbediening
. 1 Tl-armatuur mogelijk met bewegingsmelder
. Optioneel een eigen tussenmeter voor elektriciteit

Verder zijn de garages inclusief verlichting, ventilatieroosters, volledig bedekte bitumen en een glasvezel bestendige versterkte dakbedekking en hemelwaterafvoer. Op aanvraag en in overleg zijn er diverse opties als meerwerk mogelijk, zoals extra deurvoorzieningen, grotere deur, aanpassingen van elektra en entresol, etc. De optiemogelijkheden zijn afhankelijk van het stadium waarin de bouw zich bevindt.

Wat is de garantieperiode?
De garages hebben een garantieperiode van 5 jaar en hebben een gebruiksduur van 40-50 jaar. De deuren van de garages hebben een garantieperiode van 10 jaar.

Is er elektriciteit in de garagebox?
De GarageBoxxen zijn optioneel met elektra en verlichting verkrijgbaar. Standaard is de garage inclusief verlichting, ventilatieroosters, volledig bedekte bitumen en een glasvezel bestendige versterkte dakbedekking en hemelwaterafvoer. De garages worden afgesloten met een luxe, grote Hormann sectionale roldeur inclusief anti-inbraaksysteem en profielcilinderslot.

Is er water in de garagebox?
Er is meerwerk mogelijk op aanvraag en in overleg om een watervoorziening aan te sluiten in de GarageBoxx. Deze optie is wel afhankelijk van het bouwstadion van de GarageBoxx.

Mag ik in de garagebox klussen of ondernemen?
Je mag in de Garagebox klussen, de garages zijn zeer geschikt als werkplaats voor hobbyisten of kleine bedrijven.

Kan ik de garagebox verhuren als ik deze zelf niet gebruik?
Als je een Garagebox hebt gekocht en je deze (tijdelijk) niet gebruikt, kun je deze zelf verhuren. Daarnaast is er de mogelijkheid om de Garagebox aan Boxx Opslagverhuur te verhuren, die huurcontracten van 5 of 10 jaar sluit. Doordat wij primair een verhuurorganisatie zijn, geeft dit de grootste kans op een hoge bezettingsgraad. De opbrengst is maximaal 8-12% op jaarbasis. Informeer bij een van onze opslagadviseurs naar de mogelijkheden.

3
Vestigingen

Waar zitten jullie vestigingen?
Boxx heeft verschillende vestigingen op A1 locaties in veel grote steden in Nederland: Amsterdam (meerdere vestigingen), Utrecht (meerdere vestigingen), Almere, Amersfoort, Barendrecht, Capelle a/d IJssel, Delft, Den Haag, Haarlem, Heemstede, Hoofddorp, Nieuwegein, Purmerend, Rijswijk, Rotterdam, Wormerveer, Zaandam en Zoetermeer

Naar alle veelgestelde vragen

Nu in Utrecht Zuidwest: Garagebox te huur en te koop.

In Utrecht Zuidwest vind je Boxx Garagepark met onze luxe garageboxen. Op deze vestiging in een beveiligde binnenhal beschikken wij over nieuwbouw en onderhoudsvrije garageboxen in diverse afmetingen, met een hoogte van 3,5m en verschillende breedtes en lengtes. De luxe boxen zijn standaard uitgerust met verlichting, een vloeistofdichte vloer, ventilatieroosters en een luxe Hörmann roldeur. Op deze locatie is ook videobewaking aanwezig met meerdere camera’s. Voor zowel particuliere als zakelijke doeleinden is een garagebox een geschikte oplossing.

Boxx is op meerdere locaties in Nederland aanwezig. In de buurt van Utrecht Zuidwest zijn de vestiging Amersfoort en XL locatie Breukelen. Op de XL locatie Breukelen verhuren wij naast luxe garageboxen ook onze standaard opslagruimtes, oftewel self storage units, en unieke mobiele opslagunits. Op het bedrijventerrein Keulschevaart beschikken wij over 10.000m2 aan vloeroppervlakte waar zowel privé als zakelijk gehuurd kan worden. Een zakelijke opslagruimte kan wel oplopen tot een inhoud van 4.000m3! Op zo’n 20 minuten rijden van onze locatie Utrecht Zuidwest zijn al deze en meer mogelijkheden aanwezig. Ook kun je hier gebruik maken van onze gratis verhuisbussen en -liften.

Een garagebox huren bij Boxx Utrecht Zuidwest heeft meerdere voordelen. De luxe, onderhoudsvrije nieuwbouw box is gesitueerd in een geconditioneerde binnenhal. Dit zorgt er onder andere voor dat je waardevolle spullen niet aangetast worden door de kou of hitte van het Nederlandse klimaat. Door het aanbieden van verschillende afmetingen is er altijd een opslagruimte die aansluit op ieders wensen. Mocht je bijvoorbeeld meer spullen hebben die je erin kwijt wil of juist wat opgeruimd (en weggegooid) hebt en nu ruimte over hebt, is er de mogelijkheid te wisselen van opslagunit. Daarnaast zijn wij bij Boxx van mening dat opslagruimte huren gemakkelijk moet zijn en daarom denken wij graag mee in oplossingen.

Zo is het geen probleem om extra verlichting of een extra vloer te plaatsen zodat de opslagruimte beter aansluit op je wensen. Onze ruimteadviseurs staan zeven dagen per week van 09:00 tot en met 17:30 uur voor je klaar om je wensen te bespreken. De garagebox is voor huurders en eigenaren zeven dagen per week de gehele dag geopend, zodat het geen puzzel wordt wanneer je bij je goederen kunt. En met de Hörmann roldeur sluit je de box extra veilig af!

Steeds meer ondernemers kiezen voor een externe zakelijke opslagruimte. Bij het kiezen van een opslaglocatie is het van belang op een aantal punten goed te letten. Hoewel het kiezen van een zakelijke opslagruimte gemakkelijk lijkt, is het verstandig om ook deze adviezen te volgen. De keuze is gevallen op een garagebox en dan volgt uitzoeken hoe groot deze eigenlijk is en hoe de beveiliging tegen eventuele brand of inbraak en diefstal geregeld is. Het zou toch zonde zijn als dadelijk niet al je inboedel of seizoensgebonden voorraad erin past?

Aan de Australielaan 20 in Utrecht is de locatie Utrecht Zuidwest gevestigd. Het garagepark is iedere dag van de week, 24 uur per dag geopend voor garagehuurders en -eigenaren. Met het openbaar vervoer is de vestiging met bus 7 en met sneltram 60 binnen twintig minuten te bereiken. Via de Europalaan geraak je gemakkelijk bij onze locatie met eigen vervoer. Hier is ruim voldoende plek om te parkeren en te laden en lossen.

Boxx Garageparken is onderdeel van Boxx Opslag, de opslagverhuurspecialist van Nederland. Onze overtuiging is dat opslagruimte huren voor iedereen gemakkelijk, veilig en goedkoop moet zijn. Daarom bieden wij onze self storage units, garageboxen en unieke verplaatsbare opslagunits te huur aan op meerdere locaties in het land. Al onze vestigingen zijn met eigen en openbaar vervoer goed te bereiken, maar mocht dit niet in de planning passen bieden we met Box on Wheels een volledige verhuisservice aan. Hier zit inboedelopslag, transport en verhuizing in één inbegrepen. Met onze ruimtecalculator bereken je snel hoeveel ruimte je nodig hebt, zodat je nooit teveel huurt. Als je andere opties wil bespreken staat ons enthousiaste team zeven dagen per week van 09:00 tot 17:30 uur voor je klaar. Dus neem snel contact op of vraag direct een offerte aan!