Boxx on Wheels Almere.

Verhuizen zonder gedoe en zonder ook maar één doos te hoeven optillen, het lijkt een droom, maar niets is minder waar. Nu ook in Almere, de complete verhuisservice, Boxx on Wheels. Hiermee zijn het vervoer, de opslag van je inboedel én verhuizers die je helpen in één keer geregeld. Boxx Opslag is dé opslagverhuurexpert in het verhuren van tijdelijke opslagruimte, zowel privé als zakelijk. Wij hebben een opslagunit die aansluit op jouw opslag wens.

We snappen dat je meer informatie wilt over deze service, daarvoor zit je op deze pagina goed. Op de rest van de pagina lees je meer over hoe je een offerte aanvraagt en met ons in contact komt als je vragen hebt. Hoe Boxx on Wheels precies werkt aan de hand van een video en waarom je de juiste keuze maakt om bij ons tijdelijke opslagruimte te huren. Dat vinden wij namelijk, maar ook 5120 andere Boxx huurders. Wat hun ervaring is geweest lees je hier ook. Verder vind je onze formaten en aangrenzende prijzen. Kijk snel verder!

 

Makkelijk & Goedkoop

 • Gratis verhuizing & verhuizers 
 • Verplaatsbare opslagunits
 • Veilige Boxx-vestiging met 24/7 camerabewaking
1
WIJ KOMEN DE OPSLAGUNIT(S) GRATIS VOOR JE DEUR RIJDEN INCL. VERHUISHULP
2
JOUW OPSLAGUNIT(S) WORDEN OPGESLAGEN IN ONZE GOED BEVEILIGDE VESTIGINGEN
3
TUSSENTIJDSE TOEGANG TOT JE SPULLEN NODIG? MAAK GEBRUIK VAN JE EIGEN KLEINE UNIT VOOR JE BELANGRIJKSTE ITEMS
4
NA DE HUURPERIODE KOMEN WIJ DE OPSLAGUNIT(S) WEER GRATIS VOOR JE DEUR TERUG RIJDEN
5

Wie wil er zelf nog sjouwen, als wij het gratis doen?

Weten wat het kost? Vraag hier direct jouw offerte aan!

Direct Offerte aanvragen

Boxx on Wheels Almere is de beste oplossing voor het opslaan van je inboedel. Opslag en verhuizen zijn direct samen zijn geregeld! De opslagunit wordt gratis voor je deur gereden, incl. verhuishulpen die de opslagunit inpakken. Daarna wordt de opslagunit naar onze goedbeveiligde vestiging in Almere gebracht voor de opslag. We brengen je spullen weer naar je terug na je huurperiode.

 

Wij regelen het voor je.

Vraag hier direct een offerte aan en regel jouw opslag!

Direct Offerte aanvragen

Formaten en prijzen.

 

Boxx on Wheels is de makkelijkste, goedkoopste en veiligste manier om je spullen op te slaan. Voor het efficiënt en makkelijk opslaan van inboedel is vloeroppervlakte (m2) belangrijk. Vandaar dat de speciale opslagunits tot wel 30% meer vloeroppervlakte hebben dan standaard self storage units.

 • Gratis verhuizing & verhuizers 
 • Gratis meenemen van XL-artikelen (producten groter dan 2,20 meter) 
 • Gratis huur kleine opslagunit bij Boxx locatie in de buurt

 

Formaat in m³ Formaat in m² Geschikt voor Prijs per week Prijs per 4 weken Actie
5 2.5 Kinderkamer. 40 verhuisdozen. €16,75 €67 Gratis ophaal- en retourservice Offerte
10 5 Ruime studio. 80 verhuisdozen. €25,50 €102 Gratis ophaal- en retourservice Offerte
15 7.5 Normaal appartement. 120 verhuisdozen. €31,25 €125 Gratis ophaal- en retourservice Offerte
20 10 Grote tweekamerwoning. 160 verhuisdozen. €37,25 €149 Gratis ophaal- en retourservice Offerte
25 12.5 Eengezinswoning. 200 verhuisdozen. €43,25 €173 Gratis ophaal- en retourservice Offerte

Voor sommige dagen hanteren wij een beschikbaarheidstoeslag. Bekijk hier toeslagen voor de ophaal- en retourservice.

De minimale facturatieperiode is 12 weken.

Kies voor Boxx on Wheels.

Boxx on Wheels is de beste oplossing voor het opslaan van je inboedel. Opslag en verhuizen zijn direct samen zijn geregeld! De opslagunit wordt gratis voor je deur gereden, incl. verhuishulp die de opslagunit inpakken. Daarna wordt de opslagunit naar onze goedbeveiligde vestiging in Almere Buiten gebracht voor de opslag. We brengen je spullen weer naar je terug na je huurperiode.

Op deze manier hoef je zelf niet telkens met een volle auto op en neer naar de opslagvestiging te rijden. Ook het sjouwen met grote en zware spullen is verleden tijd. Wie heeft er nou zin om zelf te sjouwen? Ga je verhuizen of verbouwen? Dan is Boxx on Wheels dé oplossing!

De veiligste en goedkoopste oplossing voor je inboedelopslag

Opslag van jouw spullen vindt plaats in onze speciale verplaatsbare opslagunits. Onze vestigingen hebben 24/7 camerabewaking. Je sluit de  voor Boxx speciaal ontworpen opslagunit af met jouw eigen slot. Daarnaast is Boxx on Wheels goedkoper dan standaard self storage en hanteren we de goedkoopste prijs ten opzichte van concurrerende partijen. Het bespaart je een hoop gedoe. 

Met Boxx on Wheels is opslagruimte en transport gelijk samen geregeld. Je spullen worden maar één keer in en uitgepakt. Hierdoor wordt de kans op beschadigingen kleiner. Daarnaast is Boxx on Wheels goedkoper dan standaard self storage en bespaart het je een hoop gedoe. Wil je toch tussentijdse toegang voor je belangrijke spullen? Wij bieden een gratis kleine opslagunit aan zodat je bij je spullen kan wanneer jij wil. 

WAAROM KIEZEN VOOR BOXX ON WHEELS? .

Productvoordelen.

 • Verhuizen en opslag in één
 • Wij komen gratis voor je deur rijden
 • Wij laden gratis de spullen voor je in
 • Geen vrienden meer nodig voor het sjouwen
 • Goedkoper dan self storage en tot 30% meer vloeroppervlakte
 • Beter voor je spullen
 • Droge en schone opslagbox
 • Opslag in een beveiligde Boxx locatie met brand, inbraak en camerabeveiliging.

Extra opties.

 • Extra grote items kunnen wij los opslaan
 • Verhuisdekens beschikbaar voor 3,50 per stuk ongeacht huurperiode
 • Eigen slot of optie tot kopen van een slot voor 12,50 per stuk
 • Geen extra kosten wanneer je de spullen uit je opslagbox zelf komt ophalen

Hoe kunnen we je helpen.

Wist je dat je altijd minder opslagruimte nodig hebt, dan je van te voren had gedacht. Door de opslag zo efficiënt mogelijk in te delen, heb je minder ruimte nodig. Wij helpen je graag met een goed en vrijblijvend ruimteadvies, zodat je zo voordelig mogelijk een opslagruimte kunt huren. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 9:00 tot 17:30 uur voor advies over formaten en opslagboxen. Een huurcontract kan ieder moment worden gemaakt, zo ook in het weekend!

 

Stuur foto’s van je spullen via Whatsapp

Verhuizen in of naar Almere met Boxx on Wheels.

Boxx Opslag is de expert op het gebied van verhuur van tijdelijke opslagruimte. Wij bieden standaard opslagruimtes, ook wel self storage units, garageboxen en unieke verplaatsbare opslagunits aan. Dit kan een kortstondige periode zijn of juist voor een langere termijn. Onze opslagruimtes zijn in verschillende groottes beschikbaar zodat er een opslagoplossing is voor iedere behoefte.

Met Boxx on Wheels bieden wij de ultieme verhuisservice aan door het transport, de opslag van je inboedel en verhuizers in één dienst aan te bieden. Bij de huur van een mobiele opslagunit rijden wij deze gratis naar je toe, laden hem voor je in en stallen deze veilig op één van onze locaties. Aan het einde van je huurtermijn brengen wij hem ook weer gratis naar je toe en helpen wij je met uitladen. Je hoeft alleen maar je spullen in- en uit te pakken. De boxen beginnen bij een afmeting van 5m3 en lopen op tot en met 25m3. In de grootste box kun je zelfs de inboedel van een eengezinswoning kwijt. En als er spullen zijn waar je in de tussentijd graag bij wilt, stellen wij ook nog eens gratis een kleine opslagunit ter beschikking op onze locatie zodat je niets hoeft te missen.

Er zijn talloze redenen om een tijdelijke opslagruimte te huren, zoals een verhuizing of verbouwing. Dit zijn uiteraard privé redenen, maar ook op zakelijk gebied kan een tijdelijke opslagunit een oplossing bieden. Bijvoorbeeld wanneer je organisatie van het ene naar het andere pand verhuist of als extra magazijnruimte. Wat de reden ook is, Boxx Opslag heeft de oplossing!

Met meerdere locaties in het land is er altijd wel een opslaglocatie bij jou in de buurt. Hou je het heft toch liever  in eigen hand, dan kun je eens een kijkje nemen bij Amsterdam of Amersfoort. Anders ligt onze XL locatie Breukelen om de hoek. Met 10.000m2 vloeroppervlakte en zowel self storage units als garageboxen kunnen we jouw waardevolle spullen veilig bewaren.

Met Boxx on Wheels Almere hoef je je niet meer druk te maken wie je van jouw vrienden gaat vragen om al je spullen te sjouwen. Ook is er geen omkijken meer naar het huren van een bus of de overbuurman vragen zijn wagen te lenen. Naast dit voordeel staat je inboedel veilig en droog opgeslagen op één van onze locaties en is er een veel kleinere kans op beschadiging.

Het is makkelijk om door de drukte en chaos van verhuizen iets over het hoofd te zien. Daarom hebben wij voor jou de ultieme verhuischecklist samengesteld. Om bij een final check te komen moet je je verhuizing goed voorbereiden, want wat doe je als je bijzondere objecten gaat verhuizen? Een goed begin is niet voor niets het halve werk!

Boxx Opslag is dé opslagverhuurspecialist van Nederland. Met schone, droge en beveiligde opslagunits bieden wij tijdelijke opslagruimte te huur aan en dit matchen we met onze uitzonderlijke service. Bij ons is geen verzoek te gek en we gaan graag met je in gesprek om te zien hoe we jouw ervaring nog beter kunnen maken. Op onze website vind je een blog met verschillende tips en tricks aangaande onderwerpen als verhuizen en opslag. Daarnaast hebben we een ruimtecalculator zodat je precies weet hoeveel ruimte je nodig gaat hebben. Maar mocht je hier nog vragen over hebben dan staan onze ruimteadviseurs zeven dagen per week tussen 09:00 en 17:30 voor je klaar. En ligt Almere nou niet bij jou in de buurt? Neem dan eens een kijkje naar één van onze andere locaties in Nederland!